Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ringmancz

Humble Origin Bundle 2

GTA to tady úplně přebilo. Jsou tam obě Dragon Age, ME2, Dead Space 2, PvZ Garden Warfare. No však se podívejte sami. Co je na steam, tak tam, jinak Origin. A EA z toho nebude mít ani kačku.

https://www.humblebundle.com/
    • Veskoslav
      20 dollačů jako vždycky při těchto akcích:) Jinak upozorňuji, že je to jeden veliký balíček kódů, nelze tedy posílat jednotlivé hry kamarádům atd.
      • Tilwaen
        Kódy na Steam se dají generovat zvlášť, jen ty na Origin ne.

Jinak Origin se zase snaží být vtipný svým svérázným způsobem, po zadání kódu mám teď dvě na chlup stejné kopie Mass Effect 2 v kolekci vedle sebe, dokonce i se stejným počtem odehraných hodin *1*

Edit: Aby Tě husa kopla, Ringmane!
      • ringmancz
        na steam jsou samostatně, přebývá mi ME2
        • Veskoslav
          Máš pravdu, teď jsem si všiml, že jsou 4 hry na Steam navíc zase.
    • Tilwaen
      Díky za tip, to je parádní bundle.
    • Skvělá nabídka a to nevíme co do toho ještě přidají. Já osobně si to koupím kvůli MoHAA. Originálku jsem už bohužel dávno ztratil takže si to s radostní znovu celé zahraji. Doteď je to pro mě nejlepší WW2 hra jakou jsem kdy hrál.
  • Veskoslav

Nový Batman

http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/434943954229097537/F00283A84116F759C3B0327F8572994D657B32EE/
    • kennyB
      Myslím, že je to v naprostém pořádku. Zmátl kriminálníka, který neměl ani čas po něm střílet *15*
  • Spor mezi přívětivci Xbox One a PS4 se rozhořel i v posledním dílu seriálu South Park.

Sranda je cist ty komentare pod tim videem, jak mnoho tech fanboyu vubec nepochopilo, ze si tvurci v tom videu delaji srandu prave z nich.
    Jinak to video krasne reflektuje mistni i zahranicni diskuse na tema pc/konzole, xbox/ps apod.
    *1*
    • ringmancz
      akorát si ty postavy vybírají špatný platformy, ani na jedné si (asi) nezahrají Stick of Truth
  • Průměrné hodnocení (PS4) verze Battlefield Hardline se v tuto chvíli pohybuje kolem 76 %. To znamená zatím nejmenší průměrné hodnocení z celé herní série.

Však to není Battlefield.
    • oktavius66
      Battlefield to není... To je pravda. Z této hry měli radši udělat novou značku. Dle mého by udělali lépe. Když to ale vezmeme z té lepší stránky, tak série BF získává hodnocení za MP, protože SP byl vždycky takový tutoriál před vstupem do Multiplayeru. V Hardline je to naopak. Tady hra chytá 76% většinou za SinglePlayer (nekecám, četl jsem to) a nadává se na MP. Já hrál obě dvě bety a nepřišlo mi to jako propadák. Když máte bandu dobrých týpků v týmu a spolupracujete, tak je to super. BF byl vždycky pro mě hra na relax... stejně jako COD a podobné. Nic od toho nečekám a proto nemůžu být ani zklamaný... ale je fakt že na tento díl jsem se opravdu těšil. Pokud je SP tak dobrý jak spousta lidí říká, tak budu spokojen.
    • Videl sem 45 minut gameplaye a hruza, hrozne brak. Navic ta grafika je fakt spatna, BF3 je oproti tomu krasavec
      • Jack1947
        Vytěžuje to CPU...
        • Co to ma spolecnyho s kvalitou grafiky ve hre?
          • Jack1947
            Nevím, grafika se mi nezdála špatná... ono ani v té vřavě nemá člověk čas jí sledovat prostě průměr no.
            Na druhou stranu to běží nebo by mělo běžet lidem s pomalerjšími stroji to je plus. Co není pro tebe brak btw. ? *7*
            • Jack1947
              Nojo no, já prostě rád dohrávám hry no... stejně jako nevypínám filmy tak nenehávám nedohrané hry. Masochismus považuji něco jiného ale to je jedno, prostě se neshodneme a to je oč tu běží.

Tedy je to tak jak na čem se shodneme... *4*
            • Grafika je hrozna, uz v bete byla silena. Jak rikam, ja zustavam u BF3 a furt me bavi.
              Z 10 her je dneska 8 brak.
              U me neni brak treba Alien, Legend of Grimrock 2 , Far Cry 3 i 4, I ten Wolf usel ale takove prumer.
              Ted ujizdim na Risen 3 coz je zas brak pro ostatni, takze asi tak.
              Jacku uz sem ti psal ze hrajes kazdou blbost, i toho Ramba dohrals, coz povazuju za vrchol masochismu, takze my se v tom co je brak a co neni, nemuzem nikdy shodnout.
    • Draken69CZ
      Zas podle toho co jsem vidět, slyšel a zkusil mi to přijde furt dost.
      • Já vím. Je to de facto modifikace do BF4 za plnou pálku, ale morálně tohle Battlefield není. Alespoň do BF4 šlo o válečný konflikt s tanky a vším, co k tomu patří. Teď jako blázen střílíte zloděje paradoxně jako černý policista.
  • Mart9
    Dneska mě napadlo, že bych vlastně neměl vůbec nic proti tomu, kdyby šli EA Sports na Kickstarter s PC verzí NHL, když se jim jinak nevyplatí.
    • residentevilfans
      Divny hrat konzolovy hry na PC. *3*
      • NHL byla na PC ještě než přišli hriankovače.
        • residentevilfans
          To teda ee : Pise se rok 1991 a na Sega Mega Drive vychazi NHL Hockey. *3*
          • Veskoslav
            Na druhou stranu pc má nejdelší sérii ze všech platforem a to celých 16 let od 94 až po 2009. Pak to EA poslalo pouze na konzole.
      • Mart9
        Je to úplně stejné jako hrát na PC FIFU. Koupil jsem si kvůli ní gamepad, a když si PC propojím s HD TV, myslím, že nevidím rozdíl a divný mi to nepřipadá. Možná lepší FPS, jak se obecně říká, ale to nemůžu porovnat.
        • residentevilfans
          Ne ,ja jen aby te mistni PC Master Race neukamenovali. *1*
          • Mart9
            Za co myslíš? Že chci hru z konzole na PC?
    • když nekoho byví spory (nebo závody) rekl bych ze koupa konzole se vyplatí, i na ovladači se to hraje lepe
    • Jack1947
      Pak ses probudil, zjistil že už kvuli sportovním hrám by se ti vyplatila konzole byt za stále vysokou (pro tebe) cenu... protože by sis zahrál jednu hru a nakonec bys zjistil že těch her je více. Zachvíly bys byl i ty konzolistou. *3*
      • Mart9
        Konzoli koupím, až vyjde Top Spin 5. Podle toho, kde to pojede, na to zařízení dokoupím ještě NHL a uvidím, jak FIFU. Ta je totiž superdobrá i na PC. Teď pro mě nemá konzole smysl (za tu cenu a ceny her)
        • Pethulla
          pokud chceš tenisovou hru na PC a nezakládáš si na grafice, pak zkus Tennis Elbow 2013. Ten je, co se hratelnosti či uvěřitelnosti týče, na PC absolutně bezkonkurenční - ikdyž v konkurenci Virtua Tennisu by uspěl asi i stařičký Pong, Tak tohle je fakt skvělá tenisová hra.
          Na druhou stranu, pokud si zakládáš na grafice, tak se tomuhle vyhni hodně velkým obloukem - přeci jen je to práce jednoho člověka a někde se to projevit muselo.
          • Mart9
            Díky, ale tenisové hry na PC mám projeté. Tennis Elbow mě moc nebavilo. Hrál jsem za Del Potra, a když jsem se to trochu naučil, stačilo diktovat výměny z forhendu a měl jsem vyhráno. Sice pěkný na pohled, chvilku zábava, ale brzy to omrzelo. Dokonce jsem si koupil Dream Match Tennis, to mě totiž bavilo o něco více a déle, ale na TP4 to nemělo, co jsem viděl podle videí. Ještě dříve jsem hrál Top Spin 3, tam bylo blbý to, že se stačilo naučit jednu kombinaci po returnu a snadno si vyhrával. Navíc nezáleželo tolik na timingu, mělo to spíš blíž k tomu VT
            • Mart9
              Přesně tak, VT a TP jsou nejznámější a je škoda, že ty další jsou upozaděné, přitom nejsou horší. Třeba Virtua tennis je pro tenisové fanoušky vyloženě nehratelný. Tam absolutně chybí jakýkoliv dobrý pocit ze hry.
            • Pethulla
              však jasné, každému dle jeho chuti. Ono když chce dneska někdo tenisovou hru, tak z těch velkých má na výběr jenom ten Top Spin nebo Virtua Tennis (brrr), takže jsem tu nahodil i ten Tennis Elbow, který má i dneska už málo viděnou věc a to demo, tak si každý může udělat obrázek.
  • zx_spektrum

Bethesda nemá zájem vyvíjet sociální facebook hry a tituly pro chytré telefony.

Bethesdo, mám tě rád!
    • jesusek
      Pravda. Nicméně o PSV by se mohli zajímat. *4*
  • Draken69CZ

Bandai Namco podal stížnost podle zákona DMCA na Durante

Člověk který zajistil hratelnost prvního Dark Souls na PC je pod tlakem DMCA nucen stáhnout oblíbený DSFIX z Dropboxu, takhle se Bandai Namco odvděčilo člověku který jim pomohl prodat Dark Souls na PC.

http://blog.metaclassofnil.com/?p=655
    http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=957469
    • hraju bez patche tak by mě zajímalo v čem ten parch momentálně je lepší než hra?
      • Draken69CZ
        "parch " ? Je to fix a opravuje rozlišení a zlepšuje vytíženost CPU/GPU hrou tedy více fps nehledě že si to můžeš odemknout z 30 fps locku atd. je toho celkem dost, jednoduše to zlepšuje grafiku a plynulost hry.
        • překlik
    • Asi se stydi za to, ze neco co nejaky student splacal za 30 min nedokazal jejich tym za ty mesice, co na tom makal.
      • Draken69CZ
        Tak byla to práce na několik týdnu až měsíců a spíš si to spletli s uniklým de-bug módem, ale to na tom nic nemění.
        • Ne nespletl. Dobre si pamatuju ze rozliseni renderovani ty hry bylo fixly skoro hned a ten typek o tom na foru psal, ze mu to trvalo asi 30 min + dalsich max 30 na doladeni kodu.
          • ucho
            Tady je vidět hloupost lidí na internetu, kteří pak jen šíří pomluvy. Bandai Namco nemá s tím týmem příliš mnoho společného. Portovali to From Software, je to hra od From Software.
            • Draken69CZ
              Bandai Namco je vydavatel, From Software jsou tvůrci hry.
          • Draken69CZ
            A to už je jedna hodina, matika chlapče matika, druhý den prázdnin a už takové nedostatky, ale ten fix není jen o rozlišení *3*
            • Nevim jak tobe, ale me to teda behalo na tech mizernych 30 fps i bez jakehokoli fixu. To co hned bilo do oci, je prave to strasne rozliseni a uplne prvni verze toho fixu resila prave tohle.
            • Draken69CZ
              No trolové na games nemají moc velkou úroveň, ale ty jim nesaháš ani po kotníky, tobě by vyhovoval takovej ten copy WIKI a spam pod každej článek tohle ti moc nejde. Ono je pěkný když ti to jede na FHD když ta hra není schopná využít ani 50% CPU/GPU fps se žalostně plíží kolem 15 fps a to je to hlavní co udělal pomocí toho fixu, ale pro tvůj klid jo i tohle zvládl za 30 minut a ještě si dokázal objednat pizzu a sníst ji *3*
            • Smysl toho fixu je rozliseni. To ze k tomu pak pridal dalsi veci navic je spis bonus. Ale hlavnim problemem bylo to, ze ta hra renderovala 720p a pak to jen upscalovala na to co jsi mel nastavene.

Jinak to ze se v kodu jeste chvili vrtas a plneni nekterych promenych hodis do cyklu apod. uz je celkem jedno. Funkcni to mel za 30 min.
    • ucho
      Jak už to v takových případech bývá zvykem, může jít klidně o hloupost a ti, kdo proti tomu fixu zasáhli, ani pořádně neví, co je ten fix zač, a domnívají se, že hájí zájmy firmy a zabraňují šíření něčeho, co by se podle nich šířit nemělo. Ono tyto stížnosti málokdy podává někdo, kdo do té věci vidí. Takže třeba se to ještě vysvětlí a tak horké to nebude...
      • braveman
        Jak píšeš - prý šlo o omyl a stížnost se stahuje *14*
      • Draken69CZ
        Ano je to možné, ale prozatím se bojím aby si nevšimli že to samé je u DSII a aby to nějakým patchem neznemožnili.
    • dobre urobili, nech si pc hraci hraju v kvalite, v ktorej si zasluzia a zaplatili!
      ironic off
      • Draken69CZ
        Nemalá část lidí co používá DSFIX, včetně mě, poslalo nemalou část peněz autorovy fixu za jeho práci takže já jsme si tu kvalitu zaplatil.
        • takze ste podporovali zlocinca, ktory porusuje ten najvyssi zakon..AUTORSKY
          basu na vas
          • Draken69CZ
            Ale on nijak nezměnil kód samotné hry ani nijak do něho nezasáhl ani neměnil obsah samotné hry, takže *1* smutný trole nebo měl bych říci trotle?
  • Studio Take-Two očekávalo, že o střílečku Battleborn bude větší zájem.

Náhodou, slyšel jsem, že všech 5 hráčů si to náramně užívá *1*
  • Lukyz

Ubisoft připravuje vývoj nového dílu herní série Splinter Cell.

Fakticky "bleskař" *1*
    Včera dopoledne tady už vyšel článek *1*
    • Jack1947
      Bleskař je externista už to tady popisoval že nemá čas kontrolovat kde co je za článek.
  • PC platforma dodala v prvním čtvrtletí tohoto roku do pokladničky EA 276 milionů dolarů, tedy...

pak ze je pc mrtva platforma a pirati se tam, chtelo by to videt i prodeje ze steamu :DDD
    • smejki
      příjmy EA za minulý rok jsou 4,143 mld. $. Pokud lze předpokládat stejný výkon i letos a zjednodušíme-li si práci tím, že příjmy z PC za kvartál vynásobíme čtyřmi, pak PC generuje celkově necelých 27% příjmů EA.
      • PS3Hrac
        A zbytek teda musí být peníze z distribuce a konzolí podle mě je to na PC málo když je to nejrozšířenější platforma to budou ti piráti .Ale musíme brát v úvahu že je to EA a na ně poslední dobou začínají hráči sr*t *1*
    • PC platforma dodala v prvním čtvrtletí tohoto roku do pokladničky EA 276 milionů dolarů, tedy...

Snáď sa v EA zobudia a vydajú budúcu NHL aj na PC a keď sa boja pirátov nech si to kludne vydajú len cez Origin.
    • DangerousDave
      jejdasek dnes nezaspí
    • PC sýla! *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit