Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukyz

Unreal Engine 4 je zdarma!

"Novinka" ze soboty, snad to tady už nezaznělo...

UE4 je od soboty zcela zdarma a poplatek 5% z prodejů musíte hradit až po prodejích přesahující $3,000. Čas vyzkoušet si něco nového *3*

www.unrealengine.com/blog/ue4-is-free
  • owny

F4

Možná by to pro příští hru chtělo nový engine a tentokrát ho udělat pořádně. *15*

https://www.youtube.com/watch?v=r4EHjFkVw-s
    • Johnny
      Ono hlavně neni dneska duvod aby jakakoli hra měla víc jak 60fps at si každej prská jak chce :-P
    • ta hra proste nebyla myšlena pro hraní na pc v 144 fps tak co...
    • Keyz
      Chtít od Bethesdy aby udělala něco technicky pořádně? Jsi nějak moc náročný ne? *15*

Tohle je klasika. Něco jak to bylo u jednoho NFS, kde jsi odemkl FPS a pak se to podělalo. Namísto aby se napsalo, že to nesplňuje požadavky závodní hry a jede to max 30fps na PC , tak tam byl delší text a tuším 7/10. něco takového....Vtipný.
    • Kozy
      Tak to je slušný :D
  • Každý pátý z 9,5 milionu majitelů The Division si k titulu pořídil i jeho Season Pass.

...a každý druhý toho lituje.
  • Veskoslav
    Jinak chci poupravit. Rusko nepatří u Steamu do Východní Evropy. Rusko má svůj vlastní specifický trh a to včetně Steamu. Spousta her se tam objeví například až po 2-3 měsících, co v Evropě, ale za poloviční cenu. ČR není stejný trh jako Rusko. Steam rozlišuje na Západní Evropu, Severní a Východní Evropu a Rusko:)
    • Spousta her se tam objeví například až po 2-3 měsících, co v Evropě..........no ty si hroznej střelec 2-3 měsíce mluvíš o tom jako kdyby Rusko bylo na úrovni Ugandy...Kde si vzal tuto informaci? Ta doba která byla rozdělená na Východ a Západ je už pryč to už neplatí že východní státy jsou zaostalé co se týče obchodu.....
      Já měl třeba GTA IV o 1-2 dny dřív než byla u nás....byl sem u kámoše jeho fotr nám to stahoval přes Ruský stránky všechno bylo v azbuce ještě že jí uměl ale ta doba než sme přišly na to jak ten Social club rozběhnout byla nekonečná...a aby to nebylo málo na své nelegální XP sem musel opět přes ruské stránky stáhnout na černo Servis Pack 3 takové vzrůšo sem u hry nezažil :-D
      • Veskoslav
        Bavíme se o legálních verzích. Diablo III mělo start přesně o dva měsíce a cena na 50% evropské ceny, CoD AW vyšel o dva týdny později a o 1/3 levnější jak v Evropě. A důvod? 70-80% míra pirátství. Každý 4. Rus má nelegální Vidle. Cena her v Rusku je zcela někde jinde, ale platí také to, že většina titulů je tam opožděně.
    • slavek.skara
      tak přiznám se že tohle jsem nevěděl. Myslel jsme že Rusko je východní Evropa jako region...ale na druhou stranu to co píšeš dává větší smysl.
      • Veskoslav
        Já jsem si to myslel kdysi dávno, ale mám spolužáka z Podněstří (ruská Moldávie) a ti spadají už pod ruský trh a když mi říkal ty ceny za které nakupuje, tak jsem se dost divil. Navíc Rusko má už i servry oddělené u Doty 2 například.
    • žeby to bylo tím že rusko enní v evrope? *1* chtelo byto dostudovat geografii aby si pak nepusobil trapne
      • slavek.skara
        Chápu dle tebe Rusko leží v Africe.
      • Veskoslav
        Zareaguji výjimečně na tebe. Rusko se dělá na asijskou a evropskou část. V Evropské části Ruska také žije 75% obyvatel Ruska. Rusové jsou směska evropské a asijské kultury. Takže doporučuji Zeměpis pro 5. třídu a dostudovat si, co je to pohoří Ural.
        • :)
          takže když se 75% čechu odstehuje do afriky tak rekneme že česko lezi v africe? :)
          dulezite je že 83,6% uzemi ruska leží v azii
          • Veskoslav
            Ty jsi vážně jednoduchý člověk. Ano, kdyby se 75% Čechů odstěhovalo do Afriky a založilo tam Českou republiku, která bude rozšíření současných hranic ČR, tak ČR bude ležet v Evropě, tak Africe. Chápu, že tvůj provokující trolí mozeček potřebuje nažrat, ale nikdo nemůže být takový nevzdělaný debill jako jsi ty. *7*
          • Protoze rusko je z 84% v Asii tak to znamena ze Rusko neni v Evrope?
            • Veskoslav
              Jacku, ty raději taky nic nepiš. S Maxem jste na tom +- stejně...... *7*
            • Jack1947
              On si to spletl asi s evropskou unii, což je pro ně dobře... nemusí se vázat n a nějakou uhelnou srajdanici. Putin by ani nechtěl bál bych se ale o ukrajinu.
      • Maxi, Maxi. Co takhle dostudovat základku než něco plácneš...
  • Warriosparky

Bleskař FTW

"Oficiální Xbox stránka na YouTube obsahovala záběry z PS4 verze Watch Dogs. Podle slov Majora Nelsona prošlo k prohození v Ubisoft."

Tak hlavně, že to prošlo... A skloňovat by se taky mohlo... *7*
  • Dva měsíce na prozkoumání Lost Santos (GTA V) stačí, poté přijďte do Chicaga (Watch_Dogs), vzkazuje...

Beztak sami v Ubisoftu hrají místo toho aby dodělávali. Ale když už nemám na PC GTA tak aspoň že vyjde Watch dogs.
  • Morraw

EA zasadila a teď sklízí

No ta vaše reklama na Fortunu by taky zasloužila sklidit https://imgur.com/a/APcsD

Když teď Martin Bach dělá v Tiscali oddělení, tak by se měl na tu reklamu zaměřit. Nebo např. chce, aby tu takové reklamy viděl jeho malý synek ?
    • Mart9
      Martin Bach dělá 3D tiskárny, aktualizuj si informace.
    • ucho
      je tohle ještě legální? na webu, který navštěvují i neplnoletí?
      • Jack1947
        Ještě aby to někdo nahlásil a potom nám to tu zavřeli, kde by jsme pak si zahojily pošraamocené srdce *13*
    • PreidaQ
      Já mám naopak za to, že Bach už právě u Tiscali nedělá. To dělá Poláček, ne?

Každopádně moralita reklam je tu na štíru už dlouhou dobu. I když zrovna hazard tu byl naposled snad už pár let zpátky, ne?
    • Jack1947
      Ne ale prostě nekafrají do tiscali a oni naopak je nechaj svbodně tvořit články, prostě si zasloužily adblock a i přesto přetékají méně rušivé reklamy. Není to chyba Games ale je to Tiscali problém hodně kontraproduktivní. Abych řekl pravdu.
      • Nemel by ses do toho zabrusovat, kdyz se neumis vybrusovat.
        • MickeyMutant
          Jack se nikdy nezdržuje s vybrušováním. Vždycky jenom zabrušuje.
  • karlman.hajsky

Ke hraní multiplayeru Mortal Kombat X nebude nutné být předplatitelem PSN ani Xbox Live.

Tak to má být *5*
    • Spades
      Nakonec ale bude. Týpek se upsal.
      • jj, loupeznicka sikana v praxi aneb bez desatku sony/ms si na konzoli neprdne ani vyvojar natoz hrac

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit