-
Nějaký boží hovádka už druhej den za sebou DoDoSujou servery WarThunder, takže se nedá hrát. :(
-
-
WoP šlo do kytek, tak si najali lidi, co budou likvidovat konkurenci.
-
-
V PS3 verzi Call of Duty: Ghosts se objevili první hackeři.
Co je to WoP? -
-
World of WarPlanes. Nepoužívám WoW zkratku, protože ta je zažitá jinde.
-
-
Nepouzivej zkratky vubec a lidi budou mit tusaka o cem pises .)
-
-
tusak - tušák, tušení, ponětí... Doufám, že ti to obohatilo slovní zásobu. *3*
-
Tilwaen: bratr tupaka
-
Co je to tusak?
Když už tak moc doporučuješ nepoužívání zkratek...
-
-
-
-
-
-
V Mass Effect Andromeda nenarazíte na žádnou ze známých postav dosavadní trilogie a hra poběží na novém grafickém engine.
To není zrovna překvapení, vždyť EA samo hlásalo, že všechny jejich hry poběží na FrostBite 3... -
-
Reklama na uvodni strance
Muzete, PROSIM, vypnout tu reklamu co se mi pokazde pusti pri refresh hlavni stranky ? Nemusim kazdy den poslouchat reklamu na poker. Banner mi nevadi, ale kdyz musim pokazde vypinat zvuk tak me to s..e :( -
-
nainstaluj adblocker a mas po problemu :) a ne jen na games :P
-
Agresivní reklamy jako tato je potřeba blokovat! To ať si tiscali s prominutím nasere. Kór když ta nastavená hlasitost dokáže narušit statiku domu.
-
-
nejen blokovat reklamy, ale bojkotovat produkt! a na tohle si dávám pozor a schválně si produkt zapamatuju, protože když na nějakou značku vidim reklamu 20x denně všude možně a ještě mi vyskakuje na netu, tak si dám pořádnej pozor, abych ji NIKDY nekoupil
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=-O_l4ZP8dyQ#t=12s
-
-
Kdyby to někoho zajímalo, tak na GOGu je Mount and Blade zadarmo.
-
-
a Witcher 2, ale musíte tam chodit každej den a odklikávat cosi
-
-
Diskuze pod clanky pouze pro registrovane
Uz se nemuzu dockat az to tu jednou zavedete... -
-
Hlavně zrušit komplet + / -. Stejně to lidi dávají podle toho jak se nesnáší. Když to nebude vůbec, bude to lepší.
-
-
To by asi neprošlo protože na tom tady stojí velké prachy *15*
-
-
tohle moc nechápu, co trollům brání vytvořit si nějakej účet a dál to tu spamovat? akorát to tu pak bude jen jejich playground, žádnej anonym s inteligentním příspěvkem nebude moct něco psát...
-
-
Nic ale treba po tretim nebo ctvrtym perma banu se uz nebudou chtit znova registrovat... Anonym s inteligentnim prispevkem se holt bude muset registrovat nebo nenapise nic... ja myslim ze ja s tim dokazu zit s tim ze ubyde inteligentnich prispevku od anonymu.
-
-
To je pravda, navíc vytáčí i ostatní uživatele... ničeho se nebojí nemají důvod. ( jinak jsme na tom spolu tady stále stejně, to že souhlasím s tebou na tom nic nemění).
-
-
Vis Jacku, on myslel tebe. Po dvou trech banech tak na rok uz nebudes svými nesmysli otravovat.
-
-
Zkus mi vysvětlit, co mu dává menší právo sem psát než jiným hovadám tvýho ražení?
-
-
-
-
Stěžuje si wait a moment... právě anonym. *1*
-
-
Kolik sem bude pak psát... to jen tak nebude návštěvnost tu mají tak akorát. *4*
-
-
Pokud jste s instalací nejnovějšího updatu (v3.0.1) do Star Wars: The Old Republic přišli o dosažené achievementy, pak máte smůlu, vzkazuje Bioware.
Přijít o achievmenty..to je na mašli :D:D -
Spekulace: Sony oznámí na E3 dva tituly, které šokují staré i nové hráče.
Nový Siphon Filter nebo Dino Crysis !!! PROSÍM !!! *14* -
-
Jo Syphon, jedna z legend na PSX. Toho jsem se napařil, ale tyhle pokračování mě nechávájí dokonale v klidu. Však víme jak to většinou bohužel dopadne.
-
LOUGENN!! Nějakej měsíc zpět jsem si Syphon Filter na ps1 emulátoru opět zahrál a je to stejná zábava jako kdysi.
Co se s Loganem vůbec stalo? Sem kdysi slyšel, že měla nějaká hra doputovat na ps2, ale nestalo se?
Každopádně raději žádný syphon filter než half assed syphon filter, ať mi nešlapou po vzpomínkách *15* -
-
Už je to asi 13 let a moc si na to právě nevzpomínám. Takže mě čeká restart celé série abych si to celé připomněl. vzpomínám si jenom útržky,ale vím že jsem se u toho královsky bavil. Rozhodně to byla jedna z nejlepších sérií, kterou jsem kdy hrál. *3*
-
-
-
The Darkness 2
Na GMG za 6 dolarů (Steam verze). Hezká cena. -
-
Copak Darkness, ale Alánek Waků mě s veškerym kreditem, slevou a kupónem vyjde na něco málo přes stovku...
-
-
Alánka už mám od vydání na GOGu, snažím se občas podpořit politiku žádné DRM a GOG, když je možnost :)
Jinak za zmínku tam stojí i Dead Island GOTY za 8 dolarů. to je taky krásná cena. -
-
Mě je to DRM celkem u zadnice, když funguje, a navíc se mi líbí že mám všechny hry na jednom místě s hezkym uživatelskym rozhranim (steam)
-
-
-
-
Activision si nechal patentovat matchmaking, který hráče vede k tomu, aby si kupovali předměty za skutečné peníze.
Zde je ten patent: https://goo.gl/bBmb6i
"A system and method is provided that drives microtransactions in multiplayer video games. The system may include a microtransaction arrange matches to influence game-related purchases. For instance, the system may match a more expert/marquee player with a junior player to encourage the junior player to make game-related purchases of items possessed/used by the marquee player. A junior player may wish to emulate the marquee player by obtaining weapons or other items used by the marquee player." -
-
A už se kroutí jako úhoři, jako že to je jen nějaká nezávislá aktivita jejich oddělení výzkumu a vývoje a že to vůbec žádná jejich hra nemá. To musí být zajímavá firma, že jejich výzkumné oddělení pracuje na něčem, co vlastně vůbec nechtějí. *1* *1* *1* Bojí se o Destiny.
-
-
Destiny2 ujištovali že tam nic takového neplánují (njn je to Bungie) tam stačí ten grind...
-
-
A nekdo cekal neco jinyho? Cely p2w je postaveno na tom, ze platic plati proto aby ownil neplatice a bavil se u toho, tohle je naprosto logicky krok. Neplatici jsou jenom zradlo.
-
-
U her zadarmo se to dá pochopit, jenže tohle se týká i placených her.
-
-
To spíš začiná smrdět tím že Asii je vlastně COD f2p, že by to chtěli i zkoušet v budoucnu tady ? tak potom přeju zdárnej krach teda *16*
-
-
Nejsou, ve finále budou hrát ty s gearem jen proti nim protože "neplatiče to hned odradí...
Ještě jsme zatím nedošli do doby kdy se Wargaming přelívá i do normálních her.
-
-
To je pěknej hnus , doufám že to jen tak neprojde *10*
-
Když jsem se prodíral diskuzemi o lootboxech v Shadow of War, tak jsem narazil na nový pojem "whales". Tak jsou označování hráči, kteří dokáží nekontrolovatelně utrati stovky až tísíce dolarů na mikrotransakcích.
Předpokládám, že na takové "bezbranné" lidi jsou tyto praktiky zaměřené.
Řada lidí nabádala, aby jsme si SoW nekupovali a snížili tak příjem pro WB, který bude uměle navýšen právě těmito lidmi, ktěří utratí velké peníze za lootboxy. -
-
Tak to by měli snížit hodnocení u GTA znova, tam se taky bez kreditky v multáku moc neobejdeš.
-
-
-
Sedmiletý klučina utratil během pěti dnů v iOS verzi Jurassic World: The Game 3911 £ (= 144000 Kč ).
doufám že ho alespoň daly do titulků jako producenta, nebo třeba jeho rodiče