Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho

a je to venku :D

http://youtu.be/Mu7buNPYVEU
    • ucho
      no v singlu mi to dnes ukazuje 39 lidí z český republiky (včera to bylo tuším 12), tak nevím, jak jsou ty statistiky přesný.
    • vypada to paradne
    • Ronox
      Maj hrozně hezky nasvícenou scénu. Přesně tohle "reálný" nasvícení mi chybí ve většina wannabe realistickejch hrách.
  • ringmancz

Titan Quest v nové edici

Anniversary Edition, už je na steamu. Kdo má původní hru v jakékoliv verzi, tak ji má v knihovně. Pokud nemáte, tak je teď ve slevě za pár supů.
  • Kdyby měl Kerrigan ze StarCraft svůj profil na seznamce, vypadal by pravděpodobně nějak takto.

Kerrigan je "ona", tak si opravte tu osobu na zacatku. Diky.
    • Nepoužívání -ová v praxi ...
      • Měl/měla?
  • MickeyMutant

The Evil Within 2 bez Denuva

Nedávno Aleš Smutný odpovídal, že Games nebudou referovat o případech, když warez crackne ochranu nějaké hry poté, co mně i blekařovi smazal zprávu týkající se daného tématu. Chtěl bych tedy předem upozornit, že tahle novinka se rozhodně netýká prolomení DRM. Piráti totiž tentokrát nedostali ani tu nejmenší šanci, protože Bethesda sama Denuvo odpískala těsně před vydáním své nové hry The Evil Within 2.

Novináři před několika dny dostali ještě review chráněnou verzi, při pátečním launchi ale hra vychází bez Denuva přesto, že Bethesda svoje poslední tituly (Dishonored 2, Doom, Prey) chránila. Okolo příčin je ticho, důvody jsou ale nasnadě.
    • Takový krok stran Tiscali je hodně kontroverzní . Stránek které informují o neúspěchu firmy Denuvo je dost a je s podivem , že právě herní stránka nechce informovat o kontroverzním DRM a jeho osudu . Nuže je to věcí Tiscali Games , ale informační hodnota celého webu Tiscali tím jen zdařile dál klesá .
    • Jack1947
      Dostali, respkt dostávají konečně rozum ... DENUVO is dead!
  • Keyz

Spintires

Spintires se zaplatil a vypadá to, že se dočkáme pořádného off roadu. *4*
  • Hráči na serveru Metacritic dávají najevo svůj nesouhlas s rebootem DmC Devil May Cry udílením nízkého...

Metacritics ještě nekdo bere vážně?
    • Warriosparky
      Uživatelská hodnocení rozhodně ne.
      • Samozřejmě že ne, protože pouze názor profesionálních žurnalistů je ten nezaujatě správný. ^_^
        http://www.dataripper.fr/wp-content/uploads/2012/11/kLHUo.png
        • Jojo, mnohem důvěryhodnější je ten zástup "0 - je to hrozná sra*ka, nemá ani cenu instalovat" a "10 - úplně to nejdokonalejší, co jsem kdy zažil" hráčů, kteří tak objektivně hodnotí každou hru, samozřejmě až potom, co ji také opravdu hráli.... *7*
          • No ty "profesionalni", kdy vsechny Ackove hry dostavaji 7/10 a vice, i kdyz jsou to kvalitativne mnohdy uplne tragicke hry, nejsou o nic vice objektivni.
            Metacritics nelze brat vazne a je jedno, jestli jde o hodnoceni hracu, nebo zurnalistu.
            • ucho
              stejně jako nejde brát vážně tvůj názor, protože je to jen tvůj názor ;) stejně jako ta hra XY, o které mluvíš, že je tragická, je pro jiné hrou roku, ale dle tvého názoru by si zasloužila 2 nebo 3 body... toliko k objektivitě. známé věci jsou snadným terčem haterství.
  • MickeyMutant

God of War - Days Gone - Ghost of Tsushima

Youtube nabízí jednu užitečnou funkci přes pravou myš. Jmenuje se "copy video URL at current time". Kdybys ji, bleskaři, v odkazech využil, tak čtenářům nebudou skákat tři různé bleskovky na začátek stejného tříhodinového PSX videa s latentní pobídkou Hledej, šmudlo.
    • braveman
      Však sis již určitě všiml, že tuto funkci za normálních okolností využívám docela hojně. Během tohoto víkendu se toho událo skutečně hodně a v průběhu přehrávání psx videa jsem si nezaznamoval časy, kdy byla daná informace zmíněna a na zpětné dohledání zkrátka nezbýval čas. Odkazy již od včerejšího dne vedou přímo tam, kde byla informace zmíněna.
      Btw: Tuším, že se tím stáváme celosvětově jediným médiem, které takto na daný okamžik z PSX ve videu odkazuje *1*
      • MickeyMutant
        Jestli jste první, tak by se slušelo o tom zpravit Džejdýho. Ať pukne.
  • jindra.veliky

Kuju Entertainment připravuje hru pro jednu či více next-gen konzolí (PS4, Xbox One, WiiU).

WiiU je next gen a ja Jezis *3*
    • Ty ses vicero veci *1*
  • Pethulla
    Kdyby měl někdo zájem, tak na Steamu je bezDLCčková verze Crusader Kings II zdarma.
    • safra, kolik to ma tech DLC? na to aby mel clovek mapu/navod, co stoji za koupi a co ne...
      • Takových návodů bez nadsázsky existuje mnoho. Záleží na tom, co si chceš rozšířit (pochybuju, že písničky a skiny jednotek, takže taková DLC vynechám). Já mám třeba zakoupená všechna DLC, která rozšiřují časovou osu, takže můžu začít hru už v 8. století místo 11. a díky tomu jsou ve hře třeba ještě pohanská náboženství, Vikingové, Karel Veliký a tak.
        Pak jsou tu DLC, která umožňují hrát za více států, respektive za muslimské, indické či nomádské dynastie.
        No a pak jsou tu DLC, která se zaměřují na přidání nových herních mechanik (sekty, republiky, epidemie nemocí) nebo na větším množství RPG prvků (víc eventů, možnost víc si specializovat postavu atp.). Já mám koupených "jen" 7 DLC a bohatě mi to stačí. Ono se to v pohodě dá hrát i bez nich (narozdíl od Europa Universalis IV), některá jsou pak úplně k ničemu a některá dokonce spíš škodí (hlavně na Conclave jsem slyšel hrozně kritiky). Komentáře na Steamu jsou řekl bych vcelku kvalitní pro takovou základní orientaci v tom, co stojí za to.
      • Lukyz
        To je fakt celkem **del *1*
        Základní hra sice zdarma, ale DLC při 50% slevě za 140,79€ *15*
        Ale jsem rád, že to dali zadara, vždycky jsem si říkal, že to nebude nic pro mě, tak se konečně můžu přesvědčit.

dfghb - díky! Co nějaké mody? Doporučil bys něco?
    • SalemCZ
      teď jsem to sem chtěl hodit tak přihodím odkaz alespoň http://store.steampowered.com/app/203770/Crusader_Kings_II/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit