Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Magister_Peditum

Bývalý prezidentský kandidát Ralph Nader přirovnal násilné videohry k elektronické dětské pedofílii.

Blbost je věčná. Za chvíli nazvou hráče Heart of Iron, kteří hrají za Německo, nacisty... *1*
  • Chim
    Já budu asi za trolla ale tak co už...

Normálně jsem se těšil jak vám tu vynadám kvůli novému designu a nakonec zjišťuju, že jsem asi jediný, komu se nová úprava líbí. A ten font, je úplně ze všeho nejlepší. Fakt.
    • Veskoslav
      Po chvíli mi vadí ta "mohutnost" jednotlivých rámečků příspěvků, ale celkově je to lepší. Třeba osobně mě potěšila klasická "wordovská" editace příspěvků, kdy to třeba na telefonu má mnohem lepší editaci než psát na černé pozadí. A zlepšil bych systém nadpisů. Jinak je vidět,že je to upravení i co se týče počtu možných reakcí pod sebe a to je fajn.
      • Vrook
        Mně se to na mobilu hází furt do tý mobilní verze webu, která ke dost hnusná a nevíc se v ní ke spoustě věcem nedostaneš. Na každý stránce sice můžeš doscrollovat až na konec a přepnout na klasický zobrazení, ale to je voser, páč jakmile refreshnu nebo kliknu na nějakej článek, tak se to automaticky přehodí na tu mobilní verzi.
    • Chim
      Jen si tu něco zkusím...

QWERTZUIOPASDFGHJKLŮYXCVBNM
      "QWERTZUIOPASDFGHJKLŮYXCVBNM"
      qwertzuiopasdfghjklůyxcvbnm
      "qwertzuiopasdfghjklůyxcvbnm"
      • to pismo tela prizpevku je desne hubeny, osobne bych hlasoval pro nejaky tucnejsi, pak to vypada jak seda na sedym pozadi = malej kontrast
  • ucho

Na americkém PS Store je v tuto chvíli zdarma dostupný Valhalla Knights.

bleskaři, dotaz. k čemu je tady na českém webu taková bleskovka?
    • Bez väčších problémov sa dá vytvoriť americký účet. Stačí len zadať realnu US adresu. Ja to využívam. Pri prepočte rovnakej ceny v US dolaroch na euro su hry o 20% lacnejšie :)
  • FansLunacy

The Division aneb jedno velké překvapení

Ano, patřil jsem mezi ty, co na to nadávaly a nyní se bičuju obzvláště velkým a ostnatým bičem ... dneska kupuju Season Pass a jdu do veškeré podpory výrobců ... nejlepší onlinovka co jsem hrál, je to zábava, miluju tam snad všechno (Až na ten bug, kdy jsem se v jedný lokaci propadal do textury a musel jsem se namáčknout ke zdi abych mě hra přes tu propast teleportovala do oblasti).

Jde vidět, že Ubisoft na to moc nemakal a jen na to dohlížel. Gratulace, miluju postapo a tady to jde z toho vyloženě cítit :) Jen ty ženský vypadaj ve hře hrozně, chtělo by to víc vlasů ... i když, vlastně proč? ... jsou tam čepice :)) ... A hraju mise zatím single player. Ty lidi, co mě s nima hra spojuje, mě akorát vytáčej. Ale to neni problém hry.

Za mě 10/10 ... Hra co vám nabídne všechno :)
    • Ubisoft se nenamakal. Massive Entertainment se namakal.
    • Morraw
      Proč si na to nadával. Hrál jsi open betu ? Co tě donutilo změnit názor? :)
      • FansLunacy
        Open betu jsem nehrál, ale viděl jsem spousty gameplay videí. To mě přesvědčilo, že na gameplay videa nemám dávat a spíš se zaměřit na výrobce, recenze (předevšim hráčské) a udělat si svůj vlastní úsudek podle žánru, který se mi líbí a hraju nejvíc.

Na youtube to vypadalo hrozně jednolitě a nudně, ale když se člověk dostane do děje a ozkouší si herní mechanizmy, děj atd ... zjisťuješ, že Tě to vlastně baví :)
  • Lukyz

Starpoint Gemini 2

Zdarma na Steamu *3*
  • Kravicka

Civilization VI nabídne podporu DirectX 12.

Ta hra muze jet na dx9 *6*
  • ringmancz

Kolotočářská strategie Screamride dorazí na Xbox One 6. března.

nevím jak ostatní, ale já bych nechtěl, aby moji hru označovali jako "kolotočářskou"
  • frag.ment

Vážení přátelé, natáčení Fight Club #159 nebudeme z technických důvodů vysílat v přímém přenosu. Omlouváme...

Se přiznejte, že jste v redakci slavili Ježíška a nechce se ukázat v podroušeném stavu v přímém přenosu :-)
  • Lukyz

The Inside Story Of Recording Metal Gear Solid

Nevím, zda to tady už někde neproběhlo, ale kluci z Gameinformeru dali dohromady lehce přes hodinu dlouhé video, ve kterém zpovídají většinu hlavních dabérů prvního MGS, kde probírají vše od castingu, podmínek až po vztah ke Kojimovi.
    Samozřejmě je potřeba znalost Aj, jelikož video je bez titulků.

Přijde mi opravdu zajímavé, v jak spartánských podmínkách nahrávání probíhalo a navíc netradičním způsobem, že dabéři byli pospolu v jedné místnosti a rozhovor spolu opravdu vedli, namísto klasického nahrávání ve studiu, každý sám a na druhé straně světa, což je možná jedna z věcí, která činí dabing prvního dílu tak kouzelný a unikátní, což se právě bohužel v remaku Twin Snakes vytratilo.

BTW četl / viděl jsem z jiného zdroje, že v remaku měl původně zůstat pouze Hayter, který se vzdal půlky svého honoráře, aby mohli najmout alespoň většinu původního osazenstva *4*
  • Keyz

Botanicula + Bonus

Botanicula (LEVEL 238) – klíč pro Steam: !LVF9-LQH3L-H?0B4

? = Prní písmeno názvu studia které pracuje na hře Kingdom Come: Deliverance
    ! = První písmeno příjmení hlavního designéra v daném studio (pracoval i na Mafii 1 a 2)

Bonus do World of Warplanes (LEVEL 238) – kód: HTR6!-WY69K-3GV4?-8BP89
    Bonus do World of Warplanes (Supermarine Type 224 + 300 goldů). Kód aktivujte přímo ve hře World of Warplanes do konce dubna 2014

? = číslo měsíce do jehož konce lze aktivovat daný bonus. ! = šesté písmeno v názvu výrobce letadla které mělo označením Schwalbe.
    • Khanemis
      Žádnou hru jsem nebral, ale líbí se mi tvůj způsob podání. Donutí to člověka trošku zapřemýšlet, to je vždycky fajn a ještě je to malá hra sama o sobě:) Pěkné

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit