Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Video: Bioware odhalilo úkol v Dragon Age: Inquisition, o kterém neměl nikdo doposud neměl ani ponětí.

vidim že v games sou flašky vina pořad otevřene :D :D
    • korektura jak od jacka..
      • Jack1947
        Až na to že takhle já nepíšu... nepíšu dvě slova dvakrát ve stejném významu. *7*
        • jo, ty pises obe dve bez vyznamu
          • Jack1947
            Číst mně přece nemusíš... pokud si hloupej to je můj problém. Naštěstí vás je tady ani ne pětina takže je to ok.
            • Tobě číst opravdu nemusí.
  • Podle Bungie již nechtějí hráči pařit FPS tituly s pomocí myši a klávesnice. I to může být jeden z důvodů,...

Když si chci jen zrelaxovat u hry tak si lehnu k TV a vezmu do pazour ovladač. hrát FPS se s tím dá v pohodě ale chce to si zvyknout (samozřejmě že proti myši a klavesnici v MP nemate moc velkou šanci) ale na SP to stačí. Např takový Skyrim, Dead Space nebo Dishonored sem dohrál v pohodě u TV. Ale když si chci hru užít naplno, zapnu těžší obtížnost a přesunu je k monitoru, klavesnici a myši. Jde jen o uhel pohledu a styl hraní. Házet všechno do jednoho pytle neni dobrej napad. Stejně jako podobná prohlášení jako je "Strategie je mrtvej žánr" nebo "Nikdo o Medal of Honor už nestojí" a podobný kecy který nemaj co dělat s žánrem ale se zpracováním. Když to někdo neumí, neni nic jednodužšího než hanit celej žánr místo svého díla *16*
  • Jack1948
    Neorzumiem tejto novej diskusii. Otvorim si odkaz na games.cz diskuze a hodí ma to na stránku diskuze.tiscali.cz. To je ok. Ale potom sú tam len Nejnovější příspěvky, Nejnovější diskuze + fórum kde sú nejaké dve témy.
    Chýba mi tu všeobecný odkaz na bleskovky, fight club atď ako to bolo na starej diskusii... 

+ Keď reagujem na nejakú bleskovku tak nieje jasné na ktorú. Predtým to bleskovku skopírovalo do nadpisu komentáru teraz si musím domyslieť podľa obsahu. 

Mohli ste to dať na nejaký záložný server na test (kludne aj verejne) a až potom si sprasit stránku... 
  • Tilwaen

Katastrofy v The Sims 4

V The Sims 4 údajně nebudou přírodní katastrofy jako tornáda, záplavy a zemětřesení, protože je to "neuctivé".
    Sims 4 studio seeks to avoid "disrespectful" representations of real-life tragedies
    Zajímavé je, že se přírodní katastrofy Maxis neštítí dát do SimCity a EA samotná má na kontě tolik Battlefieldů, kde umírá nespočet lidí, a přitom jim to jako "neuctivá smrt" nepřijde :-)
    Na druhou stranu, v The Sims 4 se prý půjde uchechtat k smrti.
    • jo to je v dnešní dobe pokrivena moralka, treba nasili a sex ve witcherovi taky nikdo neresi, ale ono je to tim ze ma sims nizši pegi rating
    • Tak musí nějak pořešit DLC, aby u každého dílu nebyla ty samé. Za pár měsíců vydají zprávu, že lidi to chtějí tak vydají za 10 Euro DLC přírodní katastrofy. Samozřejmě měsíc před tím vyjde ze stejného důvodu DLC bazény a novorozeňata.
      • Tilwaen
        Beztak to bude tak, jak říkáš :-) Bez bazénů to prostě nepůjde a batolata budou určitě součástí nějakého Generations DLC.
  • Gaben Ocular Display

Tak tohle na nas ve Valve chystaji!

http://i.imgur.com/xOWeQor.jpg

*1*
  • :D

https://www.youtube.com/watch?v=RkHY2ksJqNQ#t=28
    • ucho
      nějak nechápu, co je tam tak k smíchu, každopádně mě zaujalo, jak ten vetřelec vrhá stín do té chodby, když ještě ani není u toho průchodu.
      • no že táhne na ocásku ten dopravní kužel :P
        • ucho
          aha, no a proč to dělá?
          • kennyB
            Sám se tím označil za nebezpečí *1*
          • :) No třeba na kosmických lodích v budoucnu budou dopravní kužele naprosto běžné (čekám že by mohl tahat ceduli "Pozor neuklouzněte- vlhká podlaha" a po hodině pozorování zahrát i maňáskové představení .....
          • Asi ze uz ho prestalo bavit jist lidi a tak se ted zivi logistikou dopravniho znaceni.
            • ucho
              aha, a já myslel, že by třeba chtěl naznačit blokování nějaké cesty a přimět tak hráče jít k němu.
        • Mě to co tahá spíš prvně přišlo jako hubenější verze yody :/
      • C-BEAM
        "nějak nechápu, co je tam tak k smíchu"

to budeš zase asi jediný. A to na podlahe je fakeovaný odraz aliena.
      • Tak promin no....
  • Microsoftu dáváte ve Windows 10 právo deaktivovat nelegální hry či hardware.

Tu si spravte update, kedze nejde o vsetko. Spominana EULA je z MS Services, netyka sa akehokolvek SW, ale iba veci zakupenych cez MS Store, co je dost podstatny rozdiel. Dalej ten piratsky HW je co? A este jedna podstatna vec: niektore DRM nebudu fungovat pod Win 10. V sucasnosti su spominane SecuRom a SafeDisc.
  • V taiwanské internetové kavárně zemřel po sedmi hodinové pařbě osmačtyřicetiletý muž.

Noob
    • 7 hodin ? *8* To hraju bezne. Nema tam byt 7 dni ? *5*
      • Magister_Peditum
        Ty Číňani nic nevydrží. *1*
  • skaven
    stronghold HD na gog.com este 44hodin zadarmo
    • Jack1947
      Nejlepší je že když je zase něco zadara, zjistit že už to zase mám *7*
    • Johnny
      Diky
  • Chtěli byste si vyzkoušet, jaké to je být medvědem? Pak přispějte na Kickstarter titulu Bear simulator.

Vypadá to trochu jak Skyrim .. Chundelatá jezevčice, medvěd, surikaty na mobilu! Jednoho dne se dočkám vysněného simulátoru mouchy - lítat od h<>vna k h<>vnu, vyhýbat se novinám. Jo to by bylo prima. *5*
    • Předpokládám, že to bude dost podobné té hře s jezevčí matkou.
      • Jack1947
        Shelter? To radsi ne tedy... radsi neco na zpusob Goat Simulatoru to se bude i lepe hrat. *4*
        • Jo, Shelter. Mě to celkem bavilo. To bude tím, že jsem taková křehká romantická duše.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit