Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • karlman.hajsky

THE HUMBLE STORE

Akce na hry od Rockstar games. Doporučuji zkusit Bully: Scholarship edition za 2 €.
  • Perexy

Mne ten minuly design vyhovoval (narozdil od toho predminuleho). Asi bych si zvykl i na tenhle, i kdyz, jak tady uz vetsina lidi psala, je to takove nafoukle. Co mi ale v soucasne podobe vadi rozhodne nejvic, je zkraceni perexu clanku. Driv jsem prolitl perex a vedel jsem, ktery clanek si precist a ktery ne, ted asi za ucelem zvyseni prijmu z reklamy se perexy zkratily tak, ze se toho clovek moc nedozvi. :(
    • :-(

mě vadil ten minulej a tenhle mne štve
  • Tvůrce her The Suffering by se rád pustil do vývoje třetího pokračování. Práva na značku však nyní vlastní Warner Bros.

Taky bych rád, kdyby byla trojka. Nicméně by se nejednalo o třetí pokračování, ale druhý. Dvojka byla první pokračování. Jednička byla jednička. U dig, bleskaři?
    • braveman
      Díky za upozornění Izmæli, upraveno *3*
    • ringmancz
      jestli to chceš napravit, tak musíš napsat do většiny herních redakcí (i třeba filmových a dalších). taky jsem na to alergickej :)
      • Pan_Klobouk
        Pritom staci prestat psat pokracovani a pouzit treba slovo dil. Ale to bysme asi po nekterych chteli moc. ;)
  • Šestiletý syn utratil otci osmiletou herní úsporu (476 tisíc zlata) v aukci World of Warcraft během...

Kristepane já si musel přečíst ten článek než mi docvaklo, že šlo o In game cash a nikoliv reálné investice ve zlatě... z čehož vyplývají dvě věci:

1) to je teda KATASTROFA
    2) jsem přepracovaný a jdu spát
  • Redakce

Doufám, že jste to nejen smazali, ale Jacka vyprovodili.
    • Naopak bych raději smazal to nevychované individuum jménem Veskoslav. Jack aspoň nikoho nenapadá od zmíněného Veskoslava, který za A) neumí diskutovat za B) je ho agresivní výpady jsou daleko za hranicí slušnosti.
    • Miserius
      Pořád banovat, to je jedinej lék
      • Upřímně, přátelé, tady se pohybuje takových nesoudných a tolerovaných lopat, jejichž žvásty a teorie se úspěšně přátelí s vydělanou žumpou den co den, že není důvod, čím by si to jeden s nickem 1947 měl nějak zasluhovat víc. Ten sice z jistých důvodu není žádným Svěrákem, ale naopak nadaným kryptologem, a některý jeho názory jsou bohužel nedomyšlenou, zbytečnou a přetlakovanou pračkou nejrůznějších subjektivních pochodů vozící se na vlně (což se týká i další slušné části), ale celkově nedělá nic jinýho, než že chce být součástí téhle grupy a bavit se o hrách.

Ale já mu fandím. Tohle je totiž hodně nadanej panáček, kterej hýbe střevama místním spasitelům takovým způsobem, jako nikdo předtím.
  • MidnighT91

Markus “Notch” Persson je podle čtenářů magazínu Time druhým nejvlivnějším člověkem planety.

Nevím proč ale docela mě ta představa děsí...
  • Keyz

Tatar dělá lets play videa

https://www.youtube.com/watch?v=Ler1Zphk9Ys

*15* Ten mele jako kulomet a do toho ta výslovnost *1*
    • polský přízvuk je fakt super *14*
  • skaven123

John Carmack neočekává, že chystaná nová generace konzolí přinese výrazně vylepšenou grafiku.

pc hraci prestavaju ocakavat nieco pozitivne od Johna Carmacka
  • Spec Ops: The Line je na humblebundle zdarma. + za denné návštevy, alt. nákupy môžete získať zdarma Hackyzack.

ja viem, spec ops už všetci máme, ale možno sa nájde niekto, koho ešte poteší.
  • Lukyz

Fallout Shelter

Peter Hines viceprezident Bethesdy a šéf PR prohlásil, že mají v plánu udržovat Fallout Shelter při životě přidáváním nového obsahu i v průběhu příštího roku a možná i déle.
    • Jack1947
      Jn freemium sype stejně jako F2p... stará moudrost. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit