Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Draken69CZ

Dokument/Documentary - Epilogue: Kingdom Come: Deliverance

Dokument od dvojce Jiří Bigas a Zdeněk Princ

https://www.youtube.com/watch?v=0sRvKRATNf0
    • Mart9
      Jsou tam spoilery?
      • ucho
        víceméně se tam prozradí konec hry, ale tohle bude překvapení jak pro koho plus je diskutabilní, jak moc komu vadí tohle vědět.
        • Mart9
          Vadí mi, když se dozvím popis jakékoliv mise, natož konec hry. Takže díky za odpovědi, stejně jako všechny rozhovory s Danem si dám i tento dokument až po dohrání hry.
          • Jack1947
            Už abys to dohrál teda... -.-
            • Jack1947
              To mi příjde pak zbytečné si stěžovat u videí ( kde budou spojlery), navíc ta hra má kolik 32hodin ? příběh... no je pravda že po dohrání a epilogu se hrát už nedá ale před epilogem se může všechno důležité dohnat.

Tak sis na to měl vzít extra čas pokud je to jediná hra co hraješ -
            • Mart9
              Bohužel jsem pracovně vytížen, takže mám zatím odehráno jen přes 30 hodin. A ještě mi připadá, že příběhem postupuji velmi pomalu.
      • Ano a docela velké.
      • MickeyMutant
        Jsou. Martin Klíma tam třeba říká, že Jindra je "vobyčejnej ňouma, co dostává celou hru přes hubu". Doporučuju, aby ses nedíval.
    • Pěknej dokument!
  • Grand Theft Auto V má datum vydání stanoveno na 17.9.2013

Prej jaro :D
    • posila
      dik za info :)
  • MickeyMutant

Prodeje Kingdom Come: Deliverance

Kontroverzní způsob propagace zvolili ve Warhorse na svém a Danově twitteru. Chybně píšou, že Kingdom Come je na Steamu 12. nejprodávanější/nejpředobjednávanější hrou (Kingdom Come: Deliverance is 12 best seller in the world on Steam ! :) Keep it up !).

I přes upozornění Jána Ilavského (tvůrce hry Chameleon Run) a jiných diskutujících, že se jim zobrazuje nejspíš lokální žebříček, určitě ne světový, a že na světě se KC pohybuje někde v druhé půlce první stovky (v současné chvíli na 75. místě), se už víc než den nikdo k opravě tohohle omylu nemá.
    • ucho
      no čekat teď nějaké velké prodeje je čiré šílenství.
    • PreidaQ
      Když jsem náhodou procházel Danův FB kvůli jeho názoru na prezidentské volby, tak jsem narazil na tenhle příspěvek.
      Takže DV zřejmě tuší, ale jistý si není.
      • MickeyMutant
        The tweet is loosely based on a true story.
      • ucho
        no a koho teda volil?
        • Mart9
          Není důležité, koho volil, ale koho bude volit. Já jsem volil Fischera kvůli tomu, aby se Drahoš nedostal do druhého kola proti Zemanovi. No a teď jsem započítaný ve všech statistikách jako ten, co ve 2. kole bude volit Drahoše. H o v n o .... A Dan Vávra má dobré názory, proto jsem přesvědčen, že i on bude volit pana Zemana. Svým způsobem jsou si podobní tím, jak se nebojí říkat své názory.
          • To máš od rodičů? Tak vzkazuji, že v Kosteleckých uzeninách dneska mají levnější Vysočinu - sice maso z Polska ale ta cena je fajn, ať upalují tedy...
          • skaven
            nj, cesi sa nevedia dockat statneho pohrebu. aj to je dovod volit Zemana *1*
            • Bude den volna! *4*
        • PreidaQ
          Neříká přímo. Ptá se lidí, aby si tipnuli, ale odpověď už neposkytuje. Vzhledem k jeho protievropským a protiimigračním postojům a slabosti ke zbraním bych řekl, že Hynka.
          • Dvě třetiny uprchlíku, kteří přijdou do Čech jsou Ukrajinci, takže je úplně irelevantní řešit nějakých pár Syřanů. Jestli ani tohle Vávra neví, tak ámen s ním. Nejsme Německo...
            • Hloupí a nevzdělaní lidé mají potřebu takhle označovat skupiny. Ty dáš Republice méně než ten Ukrajinec.
            • To je ale hloupy nazor hloupeho slunicka, takove jako ty zavrit za vlastizradu predem.
          • ucho
            Hynek by byl u něj logická volba, ale proč to házet někomu, u koho bylo dopředu jasné, že nedostane ani 5 procent? Člověk tím sice vyjádří svůj názor, ale ve svém důsledku je to prostě vyhozený hlas. Pokud by takto Dan uvažoval, komu by to dal potom? :)
            • ucho
              v nějakém příspěvku tam měl ale i narážku na jeho zdraví, takže si zřejmě uvědomuje, že už toho Zeman moc neutáhne. takže podle mě neposkytl dostatek indicií :D
            • PreidaQ
              No dalším studiem jeho FB docházím k názoru, že mu příliš nevoní ani Zeman ani Topol. V takovém případě bych za sebe odhadoval, že to nakonec se skřípěním zubů hodil Zemanovi.
  • davskal
    Half Life 2 dneska slaví 10 let od vydání.
    • Magister_Peditum
      Tvl, to jsem to vážně hrál tak dávno? *8* *1* Ten čas nějak letí. Bohužel jsem nezaznamenal, že by se střílečky za tu dobu kvalitativně někam hnuly, spíš naopak.
    • Je čas ji znovu projet *5*
    • Draken69CZ
      Za těch 10 let se neobjevila žádná střílečka která by se mu mohla rovnat.
    • Že bych si ho k výročí konečně také zahrál?
    • Jednička byla lepší.
    • Mart9
      Ještě stále jsem se k tomu nedostal
    • owny
      jsem nějaký starý *9*
    • A za dalších 10 let by mohla vyjít i ta 3.
  • GTA V

Zítra máme prvního dubna. To jest poslední den, kdy RS může říct: Tak hoši, tak to zase odkládáme. Jelikož podle smlouvy to musí oznámit nejpozději 14 dní před oficiálním datem vydání. A až to zítra udělá, věřte že se nebude jednat o aprílový žertík k prvnímu dubnu.
    • Jack1947
      Nojo zejtra je apríl tak jsem zvědavý jaký apríl bude tady na gejms. Jinak bych byl rád kdyby neřeklki že odkládají pro těch pár normálních uživatelů co ještě nehráli. Bych přál at už to neodkládají at si zbytečně nelžou do kapsy. *4*
  • Warriosparky
    • Thorar
      To je jedině dobře.
  • Lukyz

Metal Gears Solid 3: Snake Eater

Nedávno jsem chtěl vyzkoušet ShadowPlay a tak jsme nahrál úvodní intro z MGS3, který běželo na emulátoru PCSX2. Díky vyššímu rozlišení a vyhlazování vypadá 11 let stará hra z PS2 stále naprosto luxusně a stále se tak i hraje. *14* Napadlo mě to sem mrsknout pro ty co ji nikdy nehráli nebo se jim už nechtělo vytahovat PS2 ze sklepa. Je to fakt skvělá hra, doporučuju tomu dát minimálně šanci *3*

https://www.youtube.com/watch?v=fHaqeyois6c
    • Jack1947
      Hrál jsem až na X360 edici, líbilo se mi to zahojování zlámaných kostí, celkově to je takové survivalové s tím že hra překvapí možná to někdy sehraju.
    • Ronox
      Ta fyzika oblečení na začátku mě dřív hrozně dostala. Škoda, že se to dostává víc až teď do současných her po 11ti letech.
    • residentevilfans
      Po hodince hrani prijde Bondovske intro a chytne za srdecko.
      https://www.youtube.com/watch?v=w6CXMbu0fxY
    • Kozy
      Jedna z nejlepších her co jsem kdy hrál, taky doporučuju.
    • kennyB
      Skvělá hra, mimoto první, kterou jsem sehnal ve steelbook edici.
    • Taky momentálně zkouším PCSX2 emulator. Konkrétně na GTA LCS a VCS. Jen škoda, že se mi to z nějakého důvodu neskutečně seká, i zvuk se trhá s tím. Takový slow motion. Na internetu jsem hledal, jak si s tím poradit, ale zatím se nic užitečného nenašel.
      • zkus obnovit redistributables
      • Jack1947
        Obě jsem dohrál v době vydání na PS2 super hry VCS bylo parádní v té misi s Robůtkem a LCS zae nahnalo strass v tom Ship chainsaw masakru. *1*
  • ucho

Richard Huddy (AMD): Fotorealistická grafika ve hrách je od nás vzdálena pouhých 5 let.

Nesmysl. Kdo se jim s tou fotorealistickou grafikou ve hrách bude drbat. Není sranda modelovat něco, aby to nevypadalo jako přes kopírák. A čím víc reálnější grafika, tím víc budou bít do očí nedokonalosti a vše bude působit divně. Jo, využijou to možná u nějakých specifických her, například formule, závody na okruzích, ale v klasické příběhové akci je to prakticky bez šance.
    • Draken69CZ
      No když vidím namódovaný GTA IV tak bych to tak černě neviděl.
    • Hanzales
      Já bych tomu i věřil. Několik let zpátky si taky nedokázali představit, že by modelovali prostředí v takových detailech, jaké máme dnes, nemluvě o pokročilých vyhlazovacích metodách a post process efektech a blížícím se raytracingem atd. Ono jde i o to, jakými fígly toho fotorealismu dosáhnout. Nejdůležitější byly vždycky metody nasvětlení. Pak ti bude stačit holá místnost se stolkem, ale simulace světla, particle efektů, rozlišení a hladkost scény, rozumně nastavený motion blur při pohybu ve vysokých FPS ti vytvoří dojem, že to není "vymodelované" a "renderované". No a v nějakém pokročilém Riftu to bude už uplně mazec. Co se týká vývojářských nástrojů, nebude asi problém mít různé pokročilejší a chytřejší generátory krajinek, potůčků, pahorků, lesíků a materiálů... o takovém speed tree se pár let před tím taky nikomu ani nezdálo. A pokrok jde kupředu nelineárně (5 let dopředu je velký skok) ;o)
      • C-BEAM
        klúčom k riadnemu fotorealizmu v hrách sú reflexie, dá sa to fejkovať predrenderovanými enviromapami ale len do určite miery, na kvalitné, fyzikálne korektné reflexie nie je a nebude výkon ešte pekných 10 rokov.
      • ucho
        jenže holá místnost se stolkem není hra. ano, takové prostředí může vypadat fotorealisticky, tedy v tomhle směru proč ne. pokud do toho ale vezmeš model člověka a přírodu, tak tam už se toho moc zlepšit nedá. další věc je, že výkon grafických karet zase tak rychle nahoru nejde, takže za 5 let žádnou revoluci nečekám.
        • no ono to tolik o rozliseni textur ani neni, stacilo by zapracovat treba na nasviceni a bude to docela uveritelne
        • Ronox
          Mně stačí to, kde hry už jsou. Stejně z těch posledních považuju za nejhezčí Dishonored a to je stylizovaný jako prase :)
    • C-BEAM
      fotorealizmus je docela široký pojem, pre masy môže byť fotorealistické to čo na teba kričí umelosťou. Fotorealizmus z pohľadu filmového tu za 5 rokov samozrejme nebude na to fakt nie sú prostriedky a fotorealizmus ktorý 99% populácie nerozlíši od reality tak to vidí na celé dekády. V závodných hrách to ale príde určite skôr.
  • ucho

Dva grafici a fanoušci Games.cz Eddy_cz aMishan_D ze studia Pandemic se rozhodli vytvořit tričko...

kdybych si měl vybrat, tak varianta 1, ale celkově se mi to nelíbí. jakože po grafické stránce ok, nápad zajímavej, jen si myslím, že to na tričku bude vypadat blbě, spíš jako nějakej kazovej nápis... a z dálky o ničem...
    • Dva grafici a fanoušci Games.cz Eddy_cz aMishan_D ze studia Pandemic se rozhodli vytvořit tričko...

Rozhodně varianta s celým nápisem Games.cz, ale za mě v černé barvě se žlutým písmem. Takový bych hned bral:)
    • Keyz
      Proč to je červené,když červená na games skoro není :)
      Neladí to k barvám games.cz

Navíc takto červená barva, to si hned představím SSSR a jejich znaky a vlajky atd..
      • blixa
        Neni to oficialni tricko Games, takze tohle je vylozene vec jeho autoru - napiste jim to do diskuse pod tim blogpostem, at si toho vsimnou :)
        • Žádný společný design = potom naprosto mimo ... Nechce snad někdo tričko s nápisem TV Nova a starým logem ČT ?
    • rancor1223
      Souhlas, ale jejich ostatní trička jsou hodně pěkný*1*
      • kostejnesmrtelny
        Z tý Abbey Road jsem úplně na větvi *14*
  • S novými konzolemi chystá EA vydat i mnoho her zcela nových značek.

Místo "zn" jsem četl "sr" *1*
    • Inquisitor
      Podvědomí ti říká pravdu :)
    • Paramount Pictures má na stole nabídku na zfilmování Splinter Cell.

To jsi vlastně četl správně....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit