Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Wyder

V dnešní době není lehké najít originální hru, o to více překvapí Wii hra Ironing Maiden...

Pamatujete si WS International teleshopping s Horstem Fuschsem? V jednom díle tam byla "Jitka, mistryně světa v žehlení"...

Někdy mi ty pozdní noci s Horstem, Gábi Berger a šéfkuchařem Tonym vážně chyběj!!! :-))))
    • Amylee.Anderson
      Uáá, já si pamtuju, když jsem umírala smíchy nad teleshoppingem, kde fixem mazali nějakou rejhu z auta. To bylo uplně vidět, jak je to točený pozpátku a on na to tim fixem dělá bílou čáru :D:D
    • smejki
      tu mystrini světa v žehlení už několik týdnů hledám. bohužel bez výsledku *9*
    • Wyder
      Jedna ukázka zlatých časů: http://www.youtube.com/watch?v=wV9YP8aovcw&feature=player_embedded

Smažení vajíček na kapotě a armáda ve studiu... :-D
  • Heroes of Might and Magic III HD nebude obsahovat žádná rozšíření, jelikož pro ně Ubisoft nenalezlo žádná použitelná data. Aby toho nebylo málo, vývojáři nám ve screenu porovnávajícím novou a starou verzi tak trochu věší bulíky na nos.

Dalsi dil ze serialu "Nikdy never Ubisoftu"...
  • ucho

humble bundle origin

taková hypotetická otázka napůl ověřená praxí. nejdou náhodou na originu aktivovat hry zakoupené i jinde a to pomocí klasického product keye?

příklad Medal of Honor
    - aktivoval jsem ho na steamu, kde vidím cd key
    - tento cd key mohu vzít a aktivovat ho na originu (vyzkoušeno a nabízí mí to 5 jazykových verzí)
    - ještě pořád mám tím pádem k dispozici origin kód z humble bundle, který by měl jít rovněž aktivovat ne? (nezdá se mi, že by ten origin kód a steam kód byly propojeny)

tedy teoretická otázka. nejdou vlastně některé ty hry aktivovat třikrát?
    • Ano jdou
  • MickeyMutant

Míra poruchovosti konzole PS4 se pohybuje pod hodnotou 0,04%.

0.04 % opravili na 0.4 %. Ne, že by to stejně nebylo hausnumero. Teď byste mohli napsat:
    "Poruchovost PS4 je destkrát vyšší, než tvrdilo Sony" a přidat tři vykřičníky.
  • DwaR
    hra Jotun: Valhalla Edition je aktuálne na steme aj na gog-u zdarma. oplatí sa doplniť jednu, či druhú knižnicu o zaujímavý titul.

EDIT: gog mi hlási ešte 2 dni a cca 20 hodín do vypršania ponuky = do konca víkendu.
  • Vývojáři Battlefield 4 zkoušeli do hry přidat animaci při nástupu a výstupu z vozidla, ale jelikož trvala moc dlouho, od nápadu nakonec upustili.

Jen at si ta špína nevymýšlí, ty animace jsou v Halo a nikomu to nevadí, naopak.
    • Prej spina? Co si dokazal vytvorit ty uber spino? A chtel bych videt jak nastupujes 20s do Tanku *1* (hned by si chcipnul nulko a videt to 100x za vecer je otravne) *12*
      • Tu quoque? Jo já zapomněl, kritizovat smí jen ti, co hry dělají. Tyhle herní weby by měli všechny zavřít >:(
      • Radioaktivni_surikata
        Pochybuju, že jejich animace trvala 20 sekund, a pokud jo, tak jsou to šílenci. Nějakej rychlej tří vteřinovej hop tam dát mohli. Pak by se lidi neteleportovali mezi sedačkama (v otevřených vozidlech je to fakt trapas), nebylo by možný krást tanky během půl vteřinky, co někdo vyskočí aby ho opravil a podobný trapárny. Nějaká animačka tam rozhodně měla bejt...
        • Ani omylem! Mam nahrano pres 2100h v bf3 a umirat kvuli temhle animacka na hc opravdu nechci. *16*
          • poprosil bych odkaz na battlelog... takového "hráče" si rád prohlédnu a poučím se
  • MickeyMutant

Lichdom Battlemage

Vývojáři se pořád snaží posunovat laťku; když ji nepřeskočí, tak ji musí podlézt. V Digital Foundry našli rekordmana ve specifické kategorii.
    • Prijemnej filmovej framerate. Ja tam zadnej rozdil proti 30 nebo 60 FPS nevidim.
      • Veskoslav
        Doufám, že ironie
        • drasta
          Skoda. Ten puvodni prispevek byl legracni o neco vic.
          • Veskoslav
            No tady člověk neví, na čem je. Navíc jsem si myslel, že jsi Drizzl a ten by to myslel vážně.
            • Jack1947
              Něco na tom bude protože pak nejvíce oplusovanej příspěvek visí na hlavní stránce... možná to zvyšuje nějak magicky návštěvnost kdo ví... a rozčilování není třeba.
            • Veskoslav
              Zoufalec cca půl roku. A to buď rád, jeho operační radius je něco mezi -60 až -400. Redakce to neřeší, tak proč bych to měl řešit já. Dříve jsem se nad tím rozčiloval, že místní redakce s tím nic nedělá a ani nechce dělat, ale když jim to vyhovuje mít nefunkční prvek, tak ať to tak i zůstane.
            • MidnighT91
              Ty si ty mínusy dáváš sám, nebo tu nějakej zoufalec každej den sedí a čeká až napíšeš?

Já jen že vždycky když sem přijdu a vidím tvůj příspěvek tak je u něj -65(+ -)...
  • Kingdom Come

Dnes pokořili 2 mil. dolarů !!!!
    http://kingdomcomerpg.com/
    • Keyz
      Ta fotka: https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/q82/s720x720/10394087_823992810966305_1588056173754528842_n.jpg?oh=a353c3b2dcd79cd43a6a6d0f262fb246&oe=54CC3D5B *15*
      • ucho
        to nebude fotka, tuším, že by to mohlo být ze hry.
        • Diky ti, bez tebe bysme to nepoznali.
          • ucho
            za málo
        • Keyz
          Jo, myslel jsem to jako fotka na FB. Proto ta "fotka"
    • Draken69CZ
      http://youtu.be/VDJTast7EBg?t=1h15m59s
      • Ty jo dobře tam Dan dává tomu tlouštíkovi *1*
        • davidBray
          myslíš toho co sedí naproti? ty v*le víš vůbec kdo to je?
          • Nevím a měl bych?
            • Draken69CZ
              Měl bys kleknout na klávesnici a strčit prsty do CD-ROMky, já tě budu bít atárkem po hlavě.
      • ringmancz
        ty jeho imitace jsou nejlepší - http://youtu.be/whcjRhXpgGE?t=3m37s
      • no jo, žižka byl skutečne zajímava postava, bohužel ale poznačil českou historii a čechy tím trpí dodnes. defacto diky nemu je to takova zaprdena ateisticka zemička
        • nekromant33
          Zaprděný jsme hlavně díky protektorátu a komunismu. Ateismus možná má s husitama něco společnýho (ač pokud se nemýlím husité byli silně věřící a taky proto šli tvrdě proti církvi), ale to je jedině dobře, když rozum a poznání nahradí mýty a pohádky.
        • Veskoslav
          Nechci ti brát iluze, což trolímu blbounovi jako ty neberu, ale mnohem horší je tzv. pobělohorské období, co se týče vlivu na víru českého obyvatelstva. Mimoto české země jsou od 18. století se snižujícím stavem věřících a Husité na to nemají žádný vliv. Ti mají vliv na dění v Evropě v 15. století a mocenské konflikty ať už z náboženských či politických důvodů. Ale co se namáhám. Ty to stejně se svým IQ nepochopíš.
          • jasne že to nechápu, protože historii nesleduju a tvuj prispevek nema hlavu ani patu *3* píšeš že pobelohorske období ma špatný vliv na viru, pritom to období se vyznačuje zavadenim katolocizmu - to je protimluv ne? a napsat že husite nemaji vliv na 18. stol je stejne jako napsat že Ježiš Kristus nema vliv na treti tisiciletí, protože tehdy nežil lol
            proste jako trolling dobry, veskoslav opet nezklamal *3*
            • Veskoslav
              Ještě jednou na tebe trotlíku zareaguji. Do bitvy na Bílé hoře byly naše země, tedy země koruny české převážně protestantské. Násilná katolizace po roce 1621 způsobila nejenom odliv vzdělaného protestanského obyvatelstva, ale nechuť k církvi jako takové, protože ta získala povětšinou majetek protestantských pánů, šlechticů a církevních hodnostářů. Zbylý majetek pak lidé z katolické aliance. Chápu, že tvůj trolí pidimozeček nechápe psaný text, ale doporučuji si například zjistit, kdo brojil proti církvi, ačkoliv byl katolík a císař R-U. Byl to Josef II, který zavřel většinu klášterů, zakázal Jezuity a zabavil veškerý jejich majetek. A s Husity to nemělo nic společného. Navíc u nás se dařilo Klasicismu a jiným osvíceným směrům, které dávaly přednost vědění a umění před vírou. Proto u nás Baroko jako styl nemá až tak silné zastoupení jako například v Rakousku. Baroko ukazovalo moc a sílu církve, která byla reprezentována katolickou církví a lid český se od ní odvracel. Už v 18. století bylo v tehdejších zemí nejvíce "ateistů", kteří nevěřili v učení katolické církve. Další "úpadek" nastal v 1. republice a dokonali to komunisti. Doufám, že teď už dáš trolí debílku aspoň na chviličku pokoj.
            • Nepřijde mi to jako protimluv. Když ti víru někdo nutí, tak to tvůj pohled na ni dost zásadně ovlivní.
            • Ježíš, ty by si to mal vediet, ty vidis vsetko...alebo nie? *3*
            • Do nebe volající zděšení

Maxi, vy studujete? *8*
            • Jack1947
              No tak když ho ještě někdo bere vážně, ten "trolling" tak pak určo nezklamal. *3*
      • Zizka byl lapka a husiti byli kr*teni. *15*
  • ME:SoM

https://www.youtube.com/watch?v=Fh_sL6wZ1o4&list=PLysyph0r-780VT8H_iGtqqJUs5c6ipfAv
    • Veskoslav
      Ta hra buď bude skvělá nebo strašná. Jinak to nevidím.
    • Pilgrim66
      Hoodne drobrej trailer
    • Ten trailer byl výbornej, normálně jsem měl husí kůži
  • Lukyz

Fallout 4 / E3

Celkem nápaditá fanouškovská animace na Fallout 4 *4*

http://9gag.com/gag/aE1emYG

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit