Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukyz

Deus Ex: Mankind Divided

Vývojáři DE:MD udělali krátké shrnutí informací z letošního GamesConu a navíc zodpověděli několik otázek přímo od fanoušků, takže např. víme, že hráči budou mít možnost upravovat UI, klasickou správu inventáře, přibude NewGame+ a další...

Video je už přes týden staré, ale nikde jsem ho tady nezahlídl, takže pardon pokud jde o duplicitu *3*
  • Kozy
    Kdyby někdo chtěl uspět na kickstarteru, tak tady je recept

https://www.kickstarter.com/projects/324283889/potato-salad
    • Jsem dneska ráno četl, že nějaká hra na styl Stalkera vybírá 1 milion korun na kickstarteru, ale problém je v tom, že možná prý ani neexistuje. :)
    • To je fakt 63 000 $ nebo je to desetinná čárka?
    • Je celkem smutný, že takováhle blbost získá takovejch prachů a některý projekty, který by si ty prachy nepochybně zasloužily, je nedostanou. No, jak říkal, myslím, Rybka ve FC: Peníze tečou od hloupějších lidí, k těm chytřejším.
      Spíš je vtipný, že se najednou na KS objevily další salátový projekty...
      • Veskoslav
        No ono je to spíše humorné než projekt na vybrání peněz. A když se podíváš na KS, tak jsou tam desítky projektů, které peníze vyberou. Ono je spíše o tom, kdo a co považuje za kvalitní a naopak. U mě všechny projekty, co jsem podpořil, tak nejenom uspěly, ale vybraly mnohonásobně více. Takže rozhodování o úspěchu/či neúspěchu je podle mě hodně individuální. A co se může zdát jako naprosto brutální projekt, tak následně z toho taky nemusí vyjít absolutně nic. A naopak.
      • Jack1947
        Njn, tak Kickstártr naděje pro všechny jinak neuskutečnitelné projekty... *4*
  • PS4 Destiny beta klíče

L59E-BTN7-C94A
    M62F-NNN6-FHL2

klíč stačí zadat do Reedem codes v PS store, pokud vám to půjde ,rád si s vámi zahraji *2*
    ID:Ronhal
    • Moc díky, ten druhý se mi snad podařilo ukrást. :-)
  • Project Eternity dostal jméno

http://youtu.be/HKoDTzea79Y
    • Viktor_H
      To jméno bylo v kurzu už celkem dávno. Teď je to asi porpvé oficiální.
    • *14* *14* *14*
  • ucho

Od vydání Steam Machine (tedy sedm měsíců) se prodalo půl milionu Steam ovladačů, počet prodaných zařízení je tedy ještě mnohem nižší.

proc je v te vete "tedy" a na zaklade ceho se to srovnava? mimochodem vyzneni te zpravy je na Steamu krapet jine.
    • braveman
      Na základě toho, že jsou započítané jak ovladače, které se prodaly ve společném balení se Steam Machine, tak ovladače prodané samostatně.
      • ucho
        to není moc odpověď na můj dotaz. Steam nadšeně oznamuje, že už prodal půl milionu ovladačů, ze kterých může získávat zpětnou vazbu, a vyznění bleskovky je krapet jiné. jde mi o tu větnou skladbu, která to převádí do negativního významu.
    • Jack1947
      Je tak nízkej že to ani nestojí za řeč.
  • michelangelo
    Vedecko–herni vsuvka — Minecraft uhlem pohledu pro zakladni kvantove mechaniky.
  • MidnighT91
    Když nastaly deště mě dostala, perfektní písnička... Velkej RESPEKT Lukáši...
    • Když zrovna Lukáš nenatáčí videorecenze nebo znělky do podcastu, natáčí vlastní muziku a...

dyt je to spracka nej je justínek biebrů lovískuju ho ♥♥♥♥
      • Tak mu běž za mucíqovat na youtube a rovnou se vemte a odleťte zpátky na domovskou planetu Mars kam oba patříte! *2*
        • Opovažte se, my je tady nechceme! Jako varování zničíme Curiosity.
      • hznk89

Když zrovna Lukáš nenatáčí videorecenze nebo znělky do podcastu, natáčí vlastní muziku a...

Ty vtipy kolem Biebera už jsou dávno passé
  • MAFIA 2 A CIVILIZATION 5 ZDARMA

CVG a GMG potichu obnovili hry zdarma za hlasování v Golden Joysticks. Hlasovat možno ještě asi dva dny.

Edit: Aby nedocházelo ke zmatkům, tak znovu upozorňuji, že až odhlasujete a na GMG se pokusíte vyzvednout hru, dostanete odkaz, který s největší pravděpodobností bude hlásit, že jste ještě nehlasovali. Nepanikařte, protože to je v pořádku, kontrola hlasování probíhá nárazově, takže na GMG hned nemusí vědět, že jste hlasovali. Když na odkaz kliknete znovu po nějakých 18-24 hodinách, už bude vše, jak má a vám přijde email s klíčem.
    • díky za tip :) maifii 2 sem dohral civ 5 jsem hral nej chvilku ale rad si ji zase zahraju legalne :D
    • Jack1947
      Mafia 2 ble, jednou a dost. Civ tomuto neholduji takze pro mne nic. *3*
      • Vrook
        Mě nikdy Civ nezajímal, ale šel jsem do něk místo mafie spolu s bratrancem, abychom měli co hrát přes co-op, páč von streamuje. Jsou skoro dvě a já už prostě musim spát, ač bych nejradši hrál dál. Civ5 je fakt skvělá hra. Doporučuju...
        • Tilwaen
          Je to hodně návykové, jakmile jednou člověk pochopí mechanismy *4*
    • Jak poznám že mi to pošlou? přišla mi registrace a pak děkování za hlasování, ale nikde nic o nějaký hře
      • Tady
        https://goldenjoysticks.greenmangaming.com/
    • Tak jsem odhlasoval, potom jsem se musel zaregistrovat. Potom mi poslali hru na email a po kliknutí mi píšou že hru dostanu až když odhlasuju. A protože už jsem hlasoval tak mě to znovu hlasovat nepustí a hru taky nedostanu. Tak mám asi smůlu :D
      • počkej tak 1-3 dny a klíč ti dorazí, chvíli trvá, než to systém zpracuje
        • Tak jsem hlasoval a nic o hře mi teda nepřišlo, Mafii bych si rád zahrál znova, navíc i legálně. *1*
          • Jo je to tam trošku zmateně udělaný :)
        • Aha tak si holt počkám no
          • Do 24 hodin bude odkaz funkční.
  • Keyz

Level kód pro Red Orchestru 2

YIY4-E3RE-3ERP

http://www.level.cz/hry/
    • Pánbůh ti to oplať :) Děkuju
  • YouTube aplikace pro X360 je po nové aktualizaci až 5x rychlejší a obsahuje kanál s oficiálními...

přehraje minutové video za 12 sekund :P

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit