-
Deus Ex: Mankind Divided
Vývojáři DE:MD udělali krátké shrnutí informací z letošního GamesConu a navíc zodpověděli několik otázek přímo od fanoušků, takže např. víme, že hráči budou mít možnost upravovat UI, klasickou správu inventáře, přibude NewGame+ a další...
Video je už přes týden staré, ale nikde jsem ho tady nezahlídl, takže pardon pokud jde o duplicitu *3* -
Kdyby někdo chtěl uspět na kickstarteru, tak tady je recept
https://www.kickstarter.com/projects/324283889/potato-salad -
-
Jsem dneska ráno četl, že nějaká hra na styl Stalkera vybírá 1 milion korun na kickstarteru, ale problém je v tom, že možná prý ani neexistuje. :)
-
To je fakt 63 000 $ nebo je to desetinná čárka?
-
Je celkem smutný, že takováhle blbost získá takovejch prachů a některý projekty, který by si ty prachy nepochybně zasloužily, je nedostanou. No, jak říkal, myslím, Rybka ve FC: Peníze tečou od hloupějších lidí, k těm chytřejším.
Spíš je vtipný, že se najednou na KS objevily další salátový projekty... -
-
No ono je to spíše humorné než projekt na vybrání peněz. A když se podíváš na KS, tak jsou tam desítky projektů, které peníze vyberou. Ono je spíše o tom, kdo a co považuje za kvalitní a naopak. U mě všechny projekty, co jsem podpořil, tak nejenom uspěly, ale vybraly mnohonásobně více. Takže rozhodování o úspěchu/či neúspěchu je podle mě hodně individuální. A co se může zdát jako naprosto brutální projekt, tak následně z toho taky nemusí vyjít absolutně nic. A naopak.
-
Njn, tak Kickstártr naděje pro všechny jinak neuskutečnitelné projekty... *4*
-
-
-
PS4 Destiny beta klíče
L59E-BTN7-C94A
M62F-NNN6-FHL2
klíč stačí zadat do Reedem codes v PS store, pokud vám to půjde ,rád si s vámi zahraji *2*
ID:Ronhal -
-
Moc díky, ten druhý se mi snad podařilo ukrást. :-)
-
-
Project Eternity dostal jméno
http://youtu.be/HKoDTzea79Y -
-
To jméno bylo v kurzu už celkem dávno. Teď je to asi porpvé oficiální.
-
*14* *14* *14*
-
-
Od vydání Steam Machine (tedy sedm měsíců) se prodalo půl milionu Steam ovladačů, počet prodaných zařízení je tedy ještě mnohem nižší.
proc je v te vete "tedy" a na zaklade ceho se to srovnava? mimochodem vyzneni te zpravy je na Steamu krapet jine. -
-
Na základě toho, že jsou započítané jak ovladače, které se prodaly ve společném balení se Steam Machine, tak ovladače prodané samostatně.
-
-
to není moc odpověď na můj dotaz. Steam nadšeně oznamuje, že už prodal půl milionu ovladačů, ze kterých může získávat zpětnou vazbu, a vyznění bleskovky je krapet jiné. jde mi o tu větnou skladbu, která to převádí do negativního významu.
-
-
Je tak nízkej že to ani nestojí za řeč.
-
-
Vedecko–herni vsuvka — Minecraft uhlem pohledu pro zakladni kvantove mechaniky.
-
Když nastaly deště mě dostala, perfektní písnička... Velkej RESPEKT Lukáši...
-
-
Když zrovna Lukáš nenatáčí videorecenze nebo znělky do podcastu, natáčí vlastní muziku a...
dyt je to spracka nej je justínek biebrů lovískuju ho ♥♥♥♥ -
-
Tak mu běž za mucíqovat na youtube a rovnou se vemte a odleťte zpátky na domovskou planetu Mars kam oba patříte! *2*
-
-
Opovažte se, my je tady nechceme! Jako varování zničíme Curiosity.
-
-
Když zrovna Lukáš nenatáčí videorecenze nebo znělky do podcastu, natáčí vlastní muziku a...
Ty vtipy kolem Biebera už jsou dávno passé
-
-
-
MAFIA 2 A CIVILIZATION 5 ZDARMA
CVG a GMG potichu obnovili hry zdarma za hlasování v Golden Joysticks. Hlasovat možno ještě asi dva dny.
Edit: Aby nedocházelo ke zmatkům, tak znovu upozorňuji, že až odhlasujete a na GMG se pokusíte vyzvednout hru, dostanete odkaz, který s největší pravděpodobností bude hlásit, že jste ještě nehlasovali. Nepanikařte, protože to je v pořádku, kontrola hlasování probíhá nárazově, takže na GMG hned nemusí vědět, že jste hlasovali. Když na odkaz kliknete znovu po nějakých 18-24 hodinách, už bude vše, jak má a vám přijde email s klíčem. -
-
díky za tip :) maifii 2 sem dohral civ 5 jsem hral nej chvilku ale rad si ji zase zahraju legalne :D
-
Mafia 2 ble, jednou a dost. Civ tomuto neholduji takze pro mne nic. *3*
-
-
Mě nikdy Civ nezajímal, ale šel jsem do něk místo mafie spolu s bratrancem, abychom měli co hrát přes co-op, páč von streamuje. Jsou skoro dvě a já už prostě musim spát, ač bych nejradši hrál dál. Civ5 je fakt skvělá hra. Doporučuju...
-
-
Je to hodně návykové, jakmile jednou člověk pochopí mechanismy *4*
-
-
-
Jak poznám že mi to pošlou? přišla mi registrace a pak děkování za hlasování, ale nikde nic o nějaký hře
-
-
Tady
https://goldenjoysticks.greenmangaming.com/
-
-
Tak jsem odhlasoval, potom jsem se musel zaregistrovat. Potom mi poslali hru na email a po kliknutí mi píšou že hru dostanu až když odhlasuju. A protože už jsem hlasoval tak mě to znovu hlasovat nepustí a hru taky nedostanu. Tak mám asi smůlu :D
-
-
počkej tak 1-3 dny a klíč ti dorazí, chvíli trvá, než to systém zpracuje
-
-
Tak jsem hlasoval a nic o hře mi teda nepřišlo, Mafii bych si rád zahrál znova, navíc i legálně. *1*
-
-
Jo je to tam trošku zmateně udělaný :)
-
-
Aha tak si holt počkám no
-
-
Do 24 hodin bude odkaz funkční.
-
-
-
-
-
Level kód pro Red Orchestru 2
YIY4-E3RE-3ERP
http://www.level.cz/hry/ -
-
Pánbůh ti to oplať :) Děkuju
-
-
YouTube aplikace pro X360 je po nové aktualizaci až 5x rychlejší a obsahuje kanál s oficiálními...
přehraje minutové video za 12 sekund :P