-
Jelikož Arkham Knight vyšel na PC znovu rozbitej, WB nabízí vrácení peněz nad rámec politiky Steamu
http://www.escapistmagazine.com/news/view/161261-Arkham-Knight-Refunds-Offered-as-PC-Issues-Persist?utm_source=twitter&utm_medium=share&utm_campaign=all -
Activision zaslalo vybraným členům komunity dotazník s otázkou, co by uvítali jako předobjednávkový bonus u hry Call of Duty: Advanced Warfare.
Poděkováni podepsané krví těhotné panny... -
-
Ježíši ? Někdo ti tu jede do matky ! ....
-
-
Rodiče zakoupili k narozeninám svému jedenáctiletému synovi PS3, na jehož harddisku se nacházelo...
Darek v darku :D -
Zajímavost: v úterý to bude 10let co byl oznámen vývoj třetí epizody pro Half Life 2
Na Polygonu vyšel krátký článek, připomínající oznámení vývoje Episode 3, ke kterému došlo už před deseti lety.
Zároveň je v článku krátké video se souhrnem rozhovorů s Gabem, jak v průběhu let reagoval na dotazy ohledně HL2:E3. -
Bioware má se značkou Anthem plány (po vydání hry) na dalších deset let.
Chceš-li rozesmát Boha, řekni mu své plány. -
Během prvního týdne se na japonském trhu prodalo 23562 konzolí Xbox One. Nejprodávanější hrou se stalo Titanfall (22416 prodaných kusů).
Slušný výsledek - chybí jen 3% aby Xbone mělo 10% toho co prodalo PS4...za první dva dny. -
-
Jelikož je toto trh od Sony, tak je to více než slušný výsledek. Xbox nikdy neměl postavení u Japonců nějak závratné, spíše naopak.
-
-
netyka sa to len xboxu takmer nic mimojaponske nema na tom nacion. trhu sancu
-
z paulova příspěvku právě že lze vycítit respekt. To je velmi slušný výsledek pro MS. Skoro až senzační. Fantastický, oprávněný úspěch.
-
-
-
Eidos Montreal již rok a půl pracuje na dosud neoznámeném projektu.
A co takhle další Deus Ex, nechystá se? To by se mi líbilo. -
-
Když to tak zmiňuješ, no nebylo by to vůbec od věci. Human Revolution byl perfektní!
-
-
Jojo. Já bych se spokojil i s předělaným prvním dílem. Ale mohli by trochu poštelovat engine, animace postav v DE:HR při rozhovorech nebyla zrovna oslnivá.
-
-
Mělo to svoje mouchy, o tom žádná, ale pro mě je to jedna z nejlepších her posledních pár let. A pár mizerných animací na tom nic nezmění.
-
-
Já mám DE:HR taky hodně vysoko. Jediné, co mi trochen vadilo, je tlačení stealth přístupu, což v prvních dílech nebylo. Celkově jsem velmi spokojen a jenom nával jiných her mi brání v opakovaném hraní.
-
-
Jo, to máš pravdu, stealth byl ta "správná" cesta podle vývojářů a dost věcí se bez něj dalo/muselo vynechat. Naštěstí mě nic jiného než stealth stejně nebavilo, takže jsem byl spokojen (vrcholem vší akce byla výjimečně taktika hit'n'run).
-
-
-
-
-
-
Ubisoft připravuje pro Swift novou hru, která nás prý velice překvapí.
O Swiftu teda slyším poprvé. -
-
Taylor *1*
-
-
RPCS3 - PS3 emulator
Supersampling
https://rpcs3.net/blog/2017/10/08/introducing-high-resolution-rendering/ -
-
Mají před sebou ještě hromadu práce, ale vypadá to nadějně!
Pořád strašili s architekturou CELL procesoru, že to nikdy nepůjde emulovat a ono přece *1* -
-
Časem podlehne každá platforma , pokud budou ještě schopní lidéco se budou emulací zabývat
Vždy se najde emulátor , stačí si jen roky počkat , až hrubá síla futuristických procesorů zdolá dříve vymezující hranice . No a pak to je také o tom , kolik zapálených kutilů je tomu ještě ochotno věnovat člověkoroky práce ... *5* -
Jj 10 let po vydání na kompu za 80k a lítá to jak z praku *15*
-
-
-
-
Steam Awards iniciativa
http://store.steampowered.com/SteamAwardNominations/
Valve si na sebe upletli bič. otevřete steam store stránku Half Life 2 (někdo dává Ep2), nominujte hru v kategorii The “We Didn’t Think Of Everything” Award, pojmenujte kategorii Learn To Count To 3 nebo třeba Game That Deserves A Sequel, nebo co vás napadne -
-
Já bych do kategorie Best use of farm animal, dal nějakou grindovací MMO, kde je hráč tím "farmícím zvířetem" :D
-
No můžeš se na to podívat i z druhé roviny. Lidé dostanou možnost udělit svým oblíbeným hrám ceny a místo toho to zneužívají v naprostý k*kotiny. V gamingu nebylo tolik zapšklosti a hlavně hlouposti nikdy víc, než dnes. Je to smutný.
-
-
A mohl bys mi vysvětlit v čem je v tomto případě ta zapšklost? Že chtějí fanoušci HL třetí díl a vtipně to dávají Valve najevo? Jo, to je hejt jak prase. Napřed si přečti o čem ta VLASTNÍ kategorie je...
Mě to třeba přijde vtipné a ne hloupé. Nehledě na to, že polovina těch kategorií mi přijde spíš jako parodie. (best use of farm animal apod..) -
-
V tomhle případě jde hlavně o hloupost. Zapšklost uvidíš všude jinde a tím myslím diskuze pod recenzemi, dojmy, oznámením apod. Tohle včetně toho, jak se drtivá většina chová v online hrách. Bohužel čím víc možností mají k vyjádření svého názoru, tak tím víc jsou slyšet a všímáš si toho. Posledně mě dostaly výhružky vývojáři z Dishonored, který i přes to, že psal na twitter, jak pracují na opravě PC verze, tak mu tam stejně všichni vyhrožovali a nadávali.
-
-
to tady pleteš dohromady věci, co spolu vůbec nesouvisí. Vytrollovat Valve a nadávat v online hrách? Tady jde o to, že Valve nikdy neoznámili zrušení třetího dílu, jenom to nechávají pomalu vyšumět a nereagují na dotazy, jenom občas do zdrojáku vloží nějakou zmínku.
-
-
-
-
Můžu se zeptat na vaše hodnocení v ostatních kategoriích?
-
-
http://imgur.com/a/Q3GjR .... ale taky jsem si nebyl u nekterych kategorii moc jisty. Mozna ze to jeste pozmenim. *5*
-
-
Tak na Rocket League jsme se shodli :D
-
-
Za mne by Rocket league vyhrál leda v kategorii "The biggest disappointment from lack of creators support"
.... Povedlo se vám rozchodit lokální multiplayer na jednom PC / splittscreen ?
To co na PS4 zabere tak minutu , u PC verze vyžaduje obezličky v podobě Xbox ovladače či mapování čehokoli jiného na DXinput wrapper a pořádně to nefunguje i tak . Navíc si gerojové ze stížností nic nedělají a něco jako funkční náprava pro všechny není v plánu :(((( .
-
-
-
http://i.imgur.com/Q05hksY.jpg - ale skoro u všeho bylo víc kandidátů
a pro Jacka, chtěl jsem na tebe zareagovat, ale udržel jsem se, protože by to nebylo slušný. a že nemáš v knihovně ani jeden díl Half Life, když teď stojí necelých 50 korun? no, proč se vlastně divím? -
-
I kdyby stal 2 koruny, ona je nejaka povinnost nakupovat hry tam kde ty urcujes?
-
Mám CS:S a Hl2mp.Takže Hl vlastně mám... dá se říct *3*
-
-
-
Nojo ale abych ohodnotil hru tak bych jí musel mít v knihovně a zahrát takže nepoužitelné a jedná se jen o nějaké blbé odznáčky... ale jo at si někdo dá tu práci GL *4*
-