-
Na E3 bude konference zaměřená na PC
http://www.polygon.com/2015/5/1/8528735/pc-gaming-e3-2015 -
-
No, když jsem viděl, co tam má být za firmy, tak žádný zázrak to teda není, možná jen Square Enix budou stát za to...
-
-
Samostatné DayZ se nyní nachází v uzavřené alpha verzi, platební model převezme od Minecraft.
V alpha fázi? To jako fatk? Němelo samostatné DayZ podle původních plánů už dávno vyjít? -
-
Samostatné DayZ se nyní nachází v uzavřené alpha verzi, platební model převezme od Minecraft.
Mělo, ale prej z toho chtějí udělat bombu, tak potřebujou víc času. -
-
No tak když má hlavní tvůrce hry čas lazit po horách, místo toho aby něco dělal, tak se nedívím, že se vývoj "trošku" protahuje..
-
-
No, osobně mi to přijde jako zvláštní taktika nejdříve všechny navnadit na lednové vydání s tím, že je to téměř jisté a pak to o půl roku odložit. Já bych si to v tom ledny býval koupil, ale teď už se akorát tak těším na ty videa pár youtuberů a o koupi ani neuvažuji. Úplně mě přešla chuť, ne kůli odkladu, ale protože už jsem se tak nějak dostal přes ten hype kolem DayZ.
-
-
Odsunout hru o půl roku rozhodně neni nic divnýho a prostě se to stane. Ne vždy to jde podle plánů...
-
-
Proti odsouvání nic nemám, fakt ne, ale odsunutí vydání tak, že v očekávaný den vydání se odmlčím a snad dva dny na to oznámím odklad o půl roku je přinejmenším zvláštní strategie.
@frag.ment Tak oni chtějí ten Minecraft styl vydání. Takže teď vydají alphu tak jak to původně plánovali v tom lednu. O vydání plné hry snad ani nikdo ještě nemluví. -
Jestli je to momentálně v alpha verzi, tak to o půl roku určitě nebude. Jestli to vyjde letos, tak to bude zázrak.
-
-
-
To znělo poněkud hnusně, jakoby si ho snad považoval za otroka...
-
-
-
-
Hoj, taková hloupá technická - jak lze příspívat na fóra WarThunder? Po přihlášení je prý nutno odehrát dva zápasy, leč ty již dávno mám a přispívati pořád nemohu. :(
-
Deus EX HR Director's cut SCORE - problém s češtinou
Ahojte,
kdyz chci ze Score nainstalovat cestinu do Deuse Ex Human REvolution DC, tak mně to napíše, že instalator nemuze najit exe soubor teto hry a at' ho navedu rucne, coz udelam, ale instalator mi napise ze ten soubor, ke kteremu jsem mu prave privedl cestu neexistuje... nevite co stim ?
jediny co jsem udelal nestandartni pri instalaci/ stahovani pres steam je, ze jsem si zmenil kam ma byt hra nainstalovana.. -
-
Tady to není zrovna Score friendly *1* Zkusil bych stáhnout češtinu přímo od zdroje
-
-
no ja vim :D mozna jsem to tam nemel psat...ale neprijde mi to jako nejaky zapeklity problem..zkusenosti se steamem ma dnes jiz kazdy,,, az na me
-
-
-
F*cking Infamous
http://www.youtube.com/watch?v=Rlm-AFVzDcc&feature=youtu.be&cid=US_PS4_Infamous%3ASecondSon_20130801_10365964&noredirect=1
*8* *8* *8* -
-
Wow, to vypadá dost zajímavě *4* Chudák moje stařešinová GK, asi by takové krásné particle efekty pořádně nerozjela *15*
-
-
Většina fanoušků Mass Effect 3 je s DLC Extended Cut spokojena.
Zas tak jasné to není. Ta otázka je docela šikovně položená, oni se neptají na spokojenost s DLC, ale na splnění jejich očekávání... Takže když se někomu konec nelíbil, pravděpodobně ani moc neočekával od tohoto. -
Spekulace: Doposud nepotvrzená herní konzole od Amazon pravděpodobně dokáže streamovat PC hry.
Nevíte kdy se má vyhodnotit soutěž Dark Souls 2? -
Sony pry nestíhá uspokojovat poptávku po PSP a PS2.
Nemá tam být spíš PSV a PS3? :D -
-
....PlayStation 2 will continue to sell as long as we can build it profitably and there is an audience for it, and PSP will follow that same trend.....
-
Až za 10 let ;)
-
-
Gearbox by na PAX East mohl konečně představit Borderlands 3.
Kolik krát jsme to už slyšeli, za chvíli bude z Borderlands stejnej vtip jako z HL
-
-
no nevim, borderland sem hral, ale nedohrál sem ani jeden dil. s HL bych to vubec neporovnával xD
-
-
Příští hra studia Yager (Spec Ops: The Line) bude free-to-play akčním titulem pro PC a dostupné konzole.
ÁÁÁÁÁaachjo, takze dalsi studio se tak snadno vzdalo veskerych invenci... F2P Be ever. Skoda nejsem urcite smutny jen ja. *9*