-
A ještě jedna hra dnes vyšla! Trailer a obrázky připomínají, že se můžete hned pustit do závodění v TrackMania...
Ten vyber ty hudby byl setsakramentsky spatnej. Ale jednou nam to tu pride normalni - poslouchat buzny. V tomhle pripade prokazatelny. Zlatej FEEDER v GT -
Oculus zkouší přes Kickstarter vybrat finanční prostředky pro nové brýle, s kterými "virtuální...
zda se mi to, nebo stale nepochopili, ze brejle nikdo nechce, specialne lidi s dioptrickymi brylemi :) -
-
Momentalne je to tam ani ne dva dny a uz maj skoro 800k... IN YOUR FACE! :D
-
-
Jj, zní to v textu dost super na to, že nemá cenu přemýšlet jaký to fakt bude atd. ... sypte prachy! A do OUYi taky!
-
-
Mno tak jedinej kamen urazu zatim vidim v rozliseni... 2x 640x480 se mi nezda moc na to ze do toho cumis z nekolika centimetru ale jinak se to zda jako opravdova pecka! Porad premyslim nad nakupem ale chtel bych si to nejdriv vyzkouset na vlastni kuzi.
Podstatne je ze o ty bryle nekdo ocividne stoji. -
-
Taky jde o to, kolik to váží.
-
-
Je to prvni dostupny vyrobek sveho druhu ktery se da koupit za normlani penize. Jestli cekate ze bude mit deset gramu a natoci vam vanilkovou zmrzlinu tak to opravdu asi ne ale ze by ti 220 gramu na ksichtu nejakym zasadnim zpusobem poskodilo krcni pater nebo svaly o tom teda silne pochybuju. Za par dni si zvyknes.
-
No to krk taky. Si zkus na brýle pověsit dvacet deka uh...šunky třeba.
-
Tak si k plicim budu nicit jeste oci no booze...
-
Drasťa: To je dilema. Sice to posiluje krční svaly, ale na druhou stranu to ničí oči.
-
~0.22 kilograms coz neni tak uplne malo ale zase to neni nijak extra hodne...
-
-
-
-
-
Já rozhodně ano.
-
Vzhledem k tomu jak jim tam ta castka rychle roste tak bych rekl ze bryle rozhodne nekdo chce...
-
-
..
.. -
-
Nejsem na to zadny odbornik, ale mam za to, ze v dobe letniho casu jsme v UTC+2
-
-
Tak jest.
-
-
-
Sword Art Online + VR helma
A uz sa pracuje na Sword Art Online vo VR :)
http://www.engadget.com/2016/02/23/ibm-watson-sword-art-online-vrmmo/ -
Registrace do betaverze Dark Souls II byla spuštěna.
Podotýkám, že pro PS3 pouze -
-
Do rite... zrovna smrdim na nocni:((
-
-
https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-cz/games/dark-souls-ii-closed-beta-registration-ticket/cid=EP0700-BLET50006_00-SE00010000000000
-
-
HA HA HA.*16* *16* Dik moc!!
-
-
Staci jakoby koupit a doufat ze nas vylosujou... docela bych si to nechal líbit *2*
-
-
-Fronta na smrt?
-SEM S NI! -
Držim palce borci.,,
-
tož sem to taky prubnul (:
-
Nechte si zajít chuť. Musej vybrat mě
-
Ja taky. Budem tise doufat:-).
-
-
-
-
-
-
Pokud si alespoň jednou za tři měsíce nezahrajete za svoji postavu v MMO Dragon Quest X, můžete...
ježiši... tohle se praktikuje např u Ultimy Online už odjakživa :P -
Jeden level hry v Dragon Age III bude tak velký, jako všechny levely z dvojky, dostanete možnost...
to importovanie postav a premietnutie vysledkov do zaveru hry som od Bioware uz pocul...kde ze to bolo? *1* -
-
Import byl i z jedničky do dvojky, a přestože následky byly nepřímé, bylo jich celkem dost. rozhodně mnohem víc než v případě takového Witchera, kde mi import přišel dost zbytečný...
-
-
On měl na mysli Mass Effect, což dokazuje jeho následující příspěvek. Co se Witchera týče, tak v jedničce se asi ani s nějakým případným importem do dvojky moc nepočítalo.
-
-
Vždyť říkám, u Witchera byl úplně zbytečný a ještě ani nefungoval správně v jedné z mála klíčových věcí...
-
-
nj, vysledky tam boli asi take, ze si si mohol zobrat na misiu toho ktoreho cloveka(sidekicka) ktory ti nezomrel, ale v konecnom dosledku v 3jke to vyznam nemalo(jedine animacia na zaver, ze ti meno zhebnuteho komrada pripli na pamatnu tabulu)
a priemerne +5% za vojensku pripravenost k tomu, ze mi napriklad prezila rachni kralovna velku vahu neprikladam
v podstate len dufam ze ten vyznam(v DA3) bude fakt dorazny, -> mas danu postavu, dostanes sa niekde, zhebla ti, tvoja chyba -
-
já mluvil o importu mezi DAO a DA2...
Co se ME týče, tam je to přenos hodně výživný, ačkoliv často nepostřehnutelný. Zejména v rámci vedlejších misí je toho opravdu spousta. Doporučuji shlédnout na wiki.
Navíc si myslím, že vývojáři si strašně zavařili tím, že ti v podstatě každá důležitá postava může zařvat. Už jen vymýšlet všechny ty různé náhrady a jejich přispění ke story, resp. odlišný průběh v rámci story, muselo sežrat strašně moc času.... Navíc se ukázalo, že vposledku šlo o dost nevděčný úkol, protože 99% fanoušků si nenechalo umřít nikoho a spousta z nich ani neví, kolik misí se mohlo odvíjet trochu jiným způsobem...
-
-
-
Jeden level hry v Dragon Age III bude tak velký, jako všechny levely z dvojky, dostanete možnost...
a btw, 3ti concept art s tym hradom, vobec to nieje cista kopia
http://www.youtube.com/watch?v=ya8EexCaNZc
*1*
-
-
Herní mód Gun Master v Battlefield 3 dá brzy adminům možnost výběru zbraní, se kterými se bude...
Hurá! Aktuální nabídka je příšerná! Kdyby se střídaly třeba jen útočné pušky, nebo tak něco, to bych ho možná i hrál! -
Tohle by se podle mě mohlo objevit v bleskovkách - http://www.youtube.com/watch?v=KEhgp3iGCxQ&hd=1
Je tam všechno - nostalgie, drama, osud světa na rozcestí i slovo guru na závěr. Moc pobavilo. -
-
Petera Molyneuxe bere jeste nekdo vazne?
-
-
Molyjam a celkově twitterovej účet "petermolydeux", kolem kterýho se to video točí, nemá s pravým Molyneuxem nic společnýho.
https://twitter.com/#!/PeterMolydeux -
-
Tak to pardon to jsem opravdu netusil.
-
-
-
-
Infografika onlinovky Aion prozrazuje, že free-to-play hře svědčí. Během měsíce přibylo 750...
Můj účet byl online asi hodinu a nikdy víc už se nestane :D 749 999