Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A ještě jedna hra dnes vyšla! Trailer a obrázky připomínají, že se můžete hned pustit do závodění v TrackMania...

Ten vyber ty hudby byl setsakramentsky spatnej. Ale jednou nam to tu pride normalni - poslouchat buzny. V tomhle pripade prokazatelny. Zlatej FEEDER v GT
  • holec89

Oculus zkouší přes Kickstarter vybrat finanční prostředky pro nové brýle, s kterými "virtuální...

zda se mi to, nebo stale nepochopili, ze brejle nikdo nechce, specialne lidi s dioptrickymi brylemi :)
    • Momentalne je to tam ani ne dva dny a uz maj skoro 800k... IN YOUR FACE! :D
      • Jj, zní to v textu dost super na to, že nemá cenu přemýšlet jaký to fakt bude atd. ... sypte prachy! A do OUYi taky!
        • Mno tak jedinej kamen urazu zatim vidim v rozliseni... 2x 640x480 se mi nezda moc na to ze do toho cumis z nekolika centimetru ale jinak se to zda jako opravdova pecka! Porad premyslim nad nakupem ale chtel bych si to nejdriv vyzkouset na vlastni kuzi.
          Podstatne je ze o ty bryle nekdo ocividne stoji.
          • Taky jde o to, kolik to váží.
            • Je to prvni dostupny vyrobek sveho druhu ktery se da koupit za normlani penize. Jestli cekate ze bude mit deset gramu a natoci vam vanilkovou zmrzlinu tak to opravdu asi ne ale ze by ti 220 gramu na ksichtu nejakym zasadnim zpusobem poskodilo krcni pater nebo svaly o tom teda silne pochybuju. Za par dni si zvyknes.
            • No to krk taky. Si zkus na brýle pověsit dvacet deka uh...šunky třeba.
            • Tak si k plicim budu nicit jeste oci no booze...
            • MickeyMutant
              Drasťa: To je dilema. Sice to posiluje krční svaly, ale na druhou stranu to ničí oči.
            • ~0.22 kilograms coz neni tak uplne malo ale zase to neni nijak extra hodne...
    • Já rozhodně ano.
    • Vzhledem k tomu jak jim tam ta castka rychle roste tak bych rekl ze bryle rozhodne nekdo chce...
  • Wyder

..

..
    • posila
      Nejsem na to zadny odbornik, ale mam za to, ze v dobe letniho casu jsme v UTC+2
      • Tak jest.
  • Sword Art Online + VR helma

A uz sa pracuje na Sword Art Online vo VR :)
    http://www.engadget.com/2016/02/23/ibm-watson-sword-art-online-vrmmo/
  • Registrace do betaverze Dark Souls II byla spuštěna.

Podotýkám, že pro PS3 pouze
    • God-of-War
      Do rite... zrovna smrdim na nocni:((
      • Miserius
        https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-cz/games/dark-souls-ii-closed-beta-registration-ticket/cid=EP0700-BLET50006_00-SE00010000000000
        • God-of-War
          HA HA HA.*16* *16* Dik moc!!
          • Miserius
            Staci jakoby koupit a doufat ze nas vylosujou... docela bych si to nechal líbit *2*
            • michelangelo
              -Fronta na smrt?
              -SEM S NI!
            • Držim palce borci.,,
            • tož sem to taky prubnul (:
            • Malleth
              Nechte si zajít chuť. Musej vybrat mě
            • God-of-War
              Ja taky. Budem tise doufat:-).
  • Pokud si alespoň jednou za tři měsíce nezahrajete za svoji postavu v MMO Dragon Quest X, můžete...

ježiši... tohle se praktikuje např u Ultimy Online už odjakživa :P
  • Jeden level hry v Dragon Age III bude tak velký, jako všechny levely z dvojky, dostanete možnost...

to importovanie postav a premietnutie vysledkov do zaveru hry som od Bioware uz pocul...kde ze to bolo? *1*
    • Cahir
      Import byl i z jedničky do dvojky, a přestože následky byly nepřímé, bylo jich celkem dost. rozhodně mnohem víc než v případě takového Witchera, kde mi import přišel dost zbytečný...
      • On měl na mysli Mass Effect, což dokazuje jeho následující příspěvek. Co se Witchera týče, tak v jedničce se asi ani s nějakým případným importem do dvojky moc nepočítalo.
        • Cahir
          Vždyť říkám, u Witchera byl úplně zbytečný a ještě ani nefungoval správně v jedné z mála klíčových věcí...
      • nj, vysledky tam boli asi take, ze si si mohol zobrat na misiu toho ktoreho cloveka(sidekicka) ktory ti nezomrel, ale v konecnom dosledku v 3jke to vyznam nemalo(jedine animacia na zaver, ze ti meno zhebnuteho komrada pripli na pamatnu tabulu)
        a priemerne +5% za vojensku pripravenost k tomu, ze mi napriklad prezila rachni kralovna velku vahu neprikladam

v podstate len dufam ze ten vyznam(v DA3) bude fakt dorazny, -> mas danu postavu, dostanes sa niekde, zhebla ti, tvoja chyba
        • Cahir
          já mluvil o importu mezi DAO a DA2...

Co se ME týče, tam je to přenos hodně výživný, ačkoliv často nepostřehnutelný. Zejména v rámci vedlejších misí je toho opravdu spousta. Doporučuji shlédnout na wiki.

Navíc si myslím, že vývojáři si strašně zavařili tím, že ti v podstatě každá důležitá postava může zařvat. Už jen vymýšlet všechny ty různé náhrady a jejich přispění ke story, resp. odlišný průběh v rámci story, muselo sežrat strašně moc času.... Navíc se ukázalo, že vposledku šlo o dost nevděčný úkol, protože 99% fanoušků si nenechalo umřít nikoho a spousta z nich ani neví, kolik misí se mohlo odvíjet trochu jiným způsobem...
    • Jeden level hry v Dragon Age III bude tak velký, jako všechny levely z dvojky, dostanete možnost...

a btw, 3ti concept art s tym hradom, vobec to nieje cista kopia

http://www.youtube.com/watch?v=ya8EexCaNZc
      *1*
  • rancor1223

Herní mód Gun Master v Battlefield 3 dá brzy adminům možnost výběru zbraní, se kterými se bude...

Hurá! Aktuální nabídka je příšerná! Kdyby se střídaly třeba jen útočné pušky, nebo tak něco, to bych ho možná i hrál!
  • MickeyMutant
    Tohle by se podle mě mohlo objevit v bleskovkách - http://www.youtube.com/watch?v=KEhgp3iGCxQ&hd=1
    Je tam všechno - nostalgie, drama, osud světa na rozcestí i slovo guru na závěr. Moc pobavilo.
    • Petera Molyneuxe bere jeste nekdo vazne?
      • Molyjam a celkově twitterovej účet "petermolydeux", kolem kterýho se to video točí, nemá s pravým Molyneuxem nic společnýho.
        https://twitter.com/#!/PeterMolydeux
        • Tak to pardon to jsem opravdu netusil.
  • Infografika onlinovky Aion prozrazuje, že free-to-play hře svědčí. Během měsíce přibylo 750...

Můj účet byl online asi hodinu a nikdy víc už se nestane :D 749 999

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit