Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Doporučte MMO, se zaměřením hlavně na pve pls *3* A aby tam byla živá komunita.
    • The Secret World!!!
    • Wowko bude porad asi nejlepsi. Nebo muzes zkusit nejaky TOR, ale to spis jen kvuli pribehu.
      • Ja zapomněl zmínit že kromě wowka. Wildstar, FF IX nebo Star wars se ještě hraje?
        • No vidis to, na wildstar jsem uplne zapomel, zkousel jsem to kdysi kdyz to vyslo, ale nemel jsem dost casu na pravidelne hrani, ale na to f2p se chystam. Jestli to nejak drasticky nezmenili, tak ma prave dost dobre PVE, je to tezke a celkem zabavne a ma to o dost zabavnejsi combat nez treba wow.

Jinak ten TOR je strasne otravny kdyz to hrajes jako f2p, ale placene to tak spatne neni. Jestli te u toho zajima jen pribeh, tak je nejlepsi si to na par mesicu predplatit, projet ty classy a zase odinstalovat. Ale samotny endgame je celkem nic moc.
          • co je TOR?
            • sw:tor
        • Co se hraje dál? Lord Of the Rings, Rift, Guild Wars 2, Elder Scrolls, Eve, Arch Age, atd...
        • Do Wildstaru se zrovna připravuje f2p a nevypadá špatně, tzn. neměl by být pay to win. Takže se očekává příval hráču. Pro pve je wildstar mysím dost dobrý a hlavně akčnější neý např wow (jiný systém boje).

O Final Fantasy (Nemyslel jsi FF XIV?) jsem slyšel samé dobré věci ale sám jsem ho nezkoušel takže nevím jaké je pve. Každopádně by to špatná volba být neměla ale zase se platí poplatky jako u wow.

No a od Star Wars se tak nějak každý distancuje hlavně kvůli špatnému Free to play, bugům a EA.
  • Hayley Atwell se zajímá o roli Lary Croft pro nový Tomb Raider film.

Dekoltem by se jí mohla vyrovnat..Ale jinak..má moc prořízlou hubu..na Laru se nehodí..
  • Chim

Thea - The Awakening

Je tu někdo, kdo má v této hře odehráno nějaké větší množství hodin (+40)? Zatím mám jen torrent verzi, hodně se mi to líbí a přemýšlím o koupi, tak bych rád znal i názor někoho, kdo v tom má odehráno trochu víc než je pár hodin.
  • Caute, mam sanci na vraceni FC4 na Steam, kdyz jsem ho vytradoval za klice na CS? Byl to prece Steam gift, tak by to nemeli mazat kdyz byla hra zakoupena na Steamu ne? :D akorat toho tradera uz nejde dohledat no, asi nejakej podvodnik. Vim ze jsem idi*t tak mi to pls neopakujte :D
    • ade

Každej se na tebe v*sere si proste jen jeden nieman z ceska. ubisoft nezajimas.
  • A já myslel, že apríla bylo včera. Font strašnej, zmizel posuvník u bleskovek (který byl teda tisíckrát rychlejší než rozkliknutí - další bleskovky a pak teprve scrollování). Co však chválím je upravení diskuse a karmy.
    • Ja bych rekl ze az na ten opravdu strasnej font je to jinak dobry.
    • blixa
      Posuvník bleskovek určitě nezmizel, resp. pokud u tebe zmizel, je to bug.. V jakym prohlizeci to zkousis?
      • Firefox, při prvním načtení tam nebyl, když jsem teď stránku obnovil, tak se už ukázal, takže se omlouvám. Jenom co se k tomu fontu týče, u nadpisů a kategorií mi přijde tak tučný, až je hůře čitelný... dost je to vidět například u písmenka "e".
  • Sami vývojáři nové konzole Wii U tvrdí, že je o 50% silnější než PS3/X360.

Tak to chci videt *3*
    • Jak si vede Duke Nukem Forever na Metacritic? Průměrné hodnocení na jednotlivých platformách ->...

Takže jako běžné PC před 2 rokama. To musí být teda pořádný výkon *1*
  • Nemohl jsem si pomoct https://twitter.com/JaydeeczParody i když je dobrých tweetů jen pár, tak minimálně úvodní fotka nemá chybu! *1*
  • Keyz

Grand Theft Auto V PC at 60 Frames-Per-Second: Official Trailer Coming Thursday April 2 10am ET

http://www.rockstargames.com/newswire/article/52410/grand-theft-auto-v-pc-at-60-frames-per-second-official
    • Strategicky, az na 2. aprila *15*
    • ringmancz
      včera jsem si říkal, že to určitě zase odloží, protože je ticho... překvapili
  • matt

Jarní akce na Originu - slevy až 50%

https://www.origin.com/en-ie/store/deals/sale/spring-sale

I když nemám EA moc v oblibě, zvažuji koupi BF4 Premiumu (komplet se všema DLC) za 25€.. Vlastním BF3 Premium a nějak se nemůžu rozhodnout, jestli to má cenu koupit.. Můžete mi, prosím, někdo poradit? *4*
    • karlman.hajsky
      Vlastníš-li BF3 a baví tě tak doporučuji u ní zůstat.
    • Tilwaen
      Díky za tip na akci.
    • Kozy
      Battlefield nebrat.
      • matt
        Čekal jsem teda trochu konstruktivnější odpověď *1* Battlefieldu 3 jsem se nahrál docela dost, tak mě zajímalo, jestli stojí za to koupit BF4, když je teď za takovou cenu..
        • Osobně moc nechápu ten všeobecný hate kolem BF4, ale sto lidí, sto chutí. *3* BF3 jsem se nahrál možná až moc a tak jsem trochu tušil, že navzdory tomu všem negativnímu povyku kolem něj a vydání 4ky, neodolám a půjdu do ní. Hru jsem kupoval v podstatě hned v den vydání. Nebudu tu lhát, že to vždycky fungovalo 100% a vlastně i dneska se sem tam objeví nějaký ten technický problém. Kdybych měl ale na váhy postavit komplikace versus zábava a čas, který jsem u toho nahrál (a bavil se), tak není co řešit. Pokud tě bavily BF3, budou tě určitě bavit i BF4 (minimálně stejně), z mého pohledu je to skvělá hra a to, co dělá a na co si hraje, jde jí na 100%. Novinek je dostatek, hra prodělala od BF3 nějaké menší plastické operace, ale není to nic takového, co se děje u slavných támhle za velkou louží - pořád poznáš, že je to BF a ne něco jiného, je to spíš taková pozvolná evoluce (kterou třeba já preferuji). *3* Jak už jsem psal - hraju to od začátku vydání dodnes, v podstatě když se naskytne volná chvíle, hraju BF4, třeba jenom jedno rychlé Metro (většinou stejně u jedné hry nezůstanu... *1* ), ale hraju a pořád se bavím, hodně často se směju a taky nadávám...jsou to emoce, je to válka... *1* *3* Za sebe říkám, jdi do toho a dobře se bav... *3*
        • homeles8
          tak mě Battlefield 4 baví, ale já na něj přecházel za Battlefieldu 1942, jiný jsem nehrál. A Battlefield 3 je prej hodně podobnej, jako čtyřka, resp. obráceně. Jinak je to pro mě kvalitní hra a moc nerozumím tomu hate na ní.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit