Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Witcher 3: Unity

Vypadá to, že Witcher 3 se inspiroval Assasinem: Unity.
    https://www.youtube.com/watch?v=OQefvZAUhsM
    • Draken69CZ
      nVidia *15*
  • Nevíte, kdy se tak začnou prodávat (předobjednávat) special edice na Borderlands 2? Mam docela zájem o tu Ultimate Loot Chest Edition a nikdy ani zmínka :/
  • frag.ment
    Nechci být trapnej, ale co ten DOOM? Nikdo z redakce mi neodpověděl a mám takového tucha, že si to nechávají do nového Levelu. Hlavně že je tu recenze na nějaký Subterrain..
    • Jack1947
      Dej už pokoj holá hlavo s hřebíkama *16* *10*
    • MickeyMutant
      Nejspíš dostali kopii až v pondělí a nejspíš chtějí recenzovat i multiplayer.
      • frag.ment
        A nebo na to je*ou
  • Monitor

Tak jsem koupil po čase (poslední 3 monitory byly IPS, poslední Eizo mělo nativní 8bit luxusní barvy) TNko, kvůli 144Hz - což je samozřejmě nářez hrát v tolika fps nativně, nicméně malý šok co se barev týče.. má někdo Benq herní XL řadu s kým by se dalo rozumě prodiskutovat nastavení?
    • Hanzales
      Částečné provizorní řešení je taková kalibrační fotka z foto Škoda (dávají zdrarma) a k té si stáhneš fotku digitálně a pak héblat a héblat s nastavením barev na TNku dokud to neni alespoň přibližně o.k. U mně to celkem pomohlo, ale kalibrace to není no :) Naštěští fotky profesionálně nedělám a na hry a filmy to stačí. Tak jako tak pořád lepší než hádat :)
    • Rozdíl klasického 60Hz a 144Hz monitoru co se plynulosti týče je obrovský, kdo nezažije nepochopí. Já to teď na vlastní oči zažívám u Grid 3, měnil jsem svoji FS2333 taky za 144Hz mrchu :)
    • Komu není barev dáno, v apatyce nekoupí.

Pláčeš na špatném foru...
      • Nepláču, jen zkouším, jestli se mezi těma čím dál většíma pitomcema tady dá i normálně bavit o věcech, které s hrama samozřejmě souvisí. Protože co tu čtu poslední dobou za nesmysly, tak už mi stačí sem nahlídnout jednou za pár dní, dřív to bylo denně.
        • Co chces na tom prodiskutovavat? Pokud chces nastavovat barvy tak potrebujes nekoho kdo to umi zkalibrovat a ma k tomu potrebny vybaveni. Nastavovat to z hlavy asi muze pomoct pokud mas na barvy ten spravnej cit a trochu zkusenosti ale jinak nevim nevim...
          Muzes zkusit stahnout profil nekoho kdo sondu ma ale vzhledem k tomu ze se to muze lisit panel od panelu tak si ani tady nejsem jistej jestli to bude mit nejakej hlubsi smysl - http://www.tftcentral.co.uk/articles/icc_profiles.htm
          • jojo, to je mi jasné, znám stránky, spíš jsem chtěl pokecat s někým, kdo má taky XLko. Tak tady nic, nevadí :)
            • Miserius
              Jo, odepsal ti a tos ho jmenoval jako zástupce tech pitomců *1*
            • A ještě řekni, že nejsou, mám pocit, že už tu chodí jen pár normálních lidí, zbytek jsou maxové, Jackové a další omezenci. Tím, že řeknu fakt, přeci nic nebrání tomu, aby mi někdo kdo je v pohodě odepsal, ty jsi třeba odepsal.
            • Jack1947
              To není HW stránka máš jít na pctuning nebo jinam kde se probírá HW. Tady se to nedozvíš... jinak napsat "čím dál většíma pitomcema" a pak se divit že nikdo nepomůže, taky dobrá logika.
  • Lidé zodpovědní za oblíbený iCEnhancer potvrdili přípravu vývoje módu pro PC verzi GTA V.

I kdyby ne, tak se bez nich obejdu. iCEnhancer je všeobecně hodně přeceňovaný. Nechápu to. Prach obyčejné ENBíčka jsou mnohem lepší než slavný iCEnhancer. Například L3VO je jednoduchý, ubere výrazně méně fps a celkový efekt je lepší. iCEnhancer mi připadal vždy takový nazelenalý. Jsou různé upravené verze iCEnhanceru, ale vždy když jsem to nainstaloval, byl jsem zklamaný. Na druhou stranu vím, že jeden iCEnhancer byl velmi pěkný, ale dnes si jej už nemůžete jen tak stáhnout. Link nefunguje a nějak to upadlo v zapomnění a protože je iCEnhancerů spoustu, tak se to hodně špatně hledá a obyčejný člověk, co o starších verzích nic neví, stáhne samozřejmě verze novější, které jsou podle mě hodně nepovedené. Spoustu lidí taky odradí fakt, že ty propracovanější grafické úpravy pro GTA IV jsou jen pro verzi 1.0.4.0.

Do GTA IV jsem nainstaloval spoustu modifikací. L3VO ENB jsem používal hodně dlouho. Před Vánoci jsem si přeinstaloval celé GTA IV, abych se dostal k verzi 1.0.4.0 a nainstaloval toto velice povedené ENB: https://www.youtube.com/watch?v=QIMHT51C1f0
    Hra vypadá přesně jako ve videu. Dalo to práci. Musel jsem dát do pořádku ještě pár drobnosti a teď mi hra vypadá přesně jako ve videu. Je to krása! Hra se moc neseká, textury se načítají, hra nepadá a dokonce i cutsceny jsou normální.

Nemyslím si, že bude úspěch grafických úprav na GTA V stejně tak efektivní, jako to bylo u GTA IV, jelikož GTA IV byla od začátku docela vybledlá hra. Neříkám, že grafika byla špatná a hra měla díky ní nějaké to kouzlo, ale hra byla trošku vybledlá (hlavně v určitých počasích). A grafické úpravy teprve ukázaly, jak skvěle může GTA IV vypadat.
  • ucho

Test Drive Unlimited 2

PC: £12,85
    PS3: £17,85
    X360: £17,85

na zavvi, u nás se ceny pohybují kolem 900,- a konzole 1400,- (tedy v porovnání s našimi cenami sleva tak 60%)
    poštovné by mělo být zdarma.
    • Můžu potvrdit - je zdarma.
  • Hory85

Vyhlášení soutěže Darkness 2 a Nejoblíbenější hra roku 2011

Jako chlapci nechci šťourat ale neskončily už náhoudou obě soutěže? Kde je tedy vyhlášení výtězů ???? *8*
  • VGA 2011 - Nejlepší bojovka roku je Mortal Kombat.

Cože ? ..... Aha Arkham je !adventura! roku ......
  • B.o.b

Kousek scénáře ze zrušené hry True Crime: Hong Kong.

Mohola, mohla to bejt dobrá hra *9*
  • Zaklínač 3 na současnou generaci konzolí nevyjde, protože herní svět je na ně moc obrovský a příliš...

A není to spíše tím že jim Sony a MS zacinkalo penězi aby podporovali hlavně next gen? Je to jen taková myšlenka CD projekt mám rád a hodně se těším na Witcher 3
    • ucho
      optimalizace na starší generaci konzolí by byla velmi náročná a tedy drahá. výhodnější pro ně bude, když s tím budou mít méně práce, což jim umožňuje ta nová generace konzolí.
      • Zaklínač 3 na současnou generaci konzolí nevyjde, protože herní svět je na ně moc obrovský a příliš...

Byla to jen myšlenka neříkám že je to patent na pravdu, zas Witcher 3 se vyvíjí už hodně dlouho takže mohl začít i na stávající generaci a pak prostě řekli stop. Ale jinak co se týká architektury PS3 tak máš nejspíše pravdu.
        • Zaklínač 3 že se vyvíjí hodně dlouho? Naopak se oproti ostatním dílům vyvíjí extrémně rychle, řekl bych...
          • Produkce začala po vydání Xboxové verze Zaklínače 2, takže v dubnu 2012, ale před-produkce na plno určitě probíhala už hned od vydání PC verze - květen 2011.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit