-
Paří tu někdo Gas Guzzlers Extreme (dost pohodová hra, kéž by takový jízdní model a hratelnost mělo další NFS) ? Zbývají mi asi 4 nebo 5 aut do konce, střídám závod za závodem a už mám asi 248 bodů a nemůžu se hnout z místa na další auto, to se opravdu musí dojet taková tuna závodů v této fázi ?
-
-
kup si nejlepsi auto v aktualni lize, mne to taky chvili trvalo, nez mi to doslo
-
-
A jo tyjo, já jezdil celou dobu s jakoby druhým nejlepším odemčeným, taková blbina, to mě teda nenapadlo, že musíš mít jakoby to aktuálně "nejlepší" ..
-
-
-
PS3 hráči se dočkají multiplayerového dema Crysis 2 týden před vydáním plné verze, tedy 15.2.
at si to demo strcej nekam..... -
Dotazník
Nerdi pls. vyplňte muj dotazník o hrách a pirátství, díky!
https://docs.google.com/forms/d/1o6JNoxR4GA0rn_kRj4YYu9WxUSvWrP-bi429KM6Y0Zw/viewform?usp=send_form -
-
Tak to tam máš.
Otázka 1 - moc by mě zajímalo kdo z místních odpověděl něco jiného než C a D *1*
Otázka 16 - přiznám se absolutně nechápu k čemu je ti dobrá a chybí mi tam možnost odpovědět 'nevím' nebo 'pirátí se bez rozdílu'. -
Nerd to asi nevyplní když bude zabraný do nějaké nerdovské činnosti :)
Jinak to vyplním. Zabere to málo času a když to pomůže tak proč ne. -
Ten dotazník není dobře postavený. Silně nabádá k tomu, aby lidi odpovídali na otázky ve stylu - myslím si, že pirátství není tak špatné a vše by se vyřídilo snížením ceny. Otázka o DRM a její popis je dost mimo - nemluvě o možnostech volby.
-
-
Já bych se hned nesršnil, zase tak hroznej dotazník to neni. Vyplněno, hlavně když to bodne. *3*
-
jn, protože když se každého zeptáš proč si hru nekoupí řekne ti že za osmihodinovou kampan nevyplázne dva litry, je to hodně prostý ale bohužel někdy e ta nejjednodušší odpověd ta správná :)
-
-
-
V ulicích PSV verze Need for Speed: Most Wanted bude menší provoz než na jiných platformách. Jinak...
Tak to jsem na to zvědavej... -
Neznáte hru pocházející z Ukrajiny, nebo Ruska teď přesně nevím. Je to sci-fi FPS střílečka. Dá se tam jezdit např. v bugině a v Česku nejde sehnat jinak než stažená popřípadě koupená v cizině.
Dík za odpověď. *3* -
-
No já sázel spíš na Boiling Point 2 : White gold .... ale je fakt , že tohle ani Precursors tu oficiálně nevyšly . Dokud se neobjevily jako herní přílohy v časopisech . A to za distribuční kanál ve kterém by se hra dala koupit i po roce tudíž vážně nepovažuju .
-
Včera som sa chcel opýtať na to isté :D
-
http://games.tiscali.cz/tema/precursors-ne-recenze-54621
Není tohle ono? -
-
Jo a je to dobrá hra?
Jednou jsem ji začal, ale kvůli něčemu jsem hned na začátku skončil. -
-
jak to může být ono, když se to u nás prodávalo?
-
-
Přečti si tu recenzi. Ze začátku to sehnat nešlo. Teď jo.
-
-
Je tady v sehnatelné podobě teďka, ale ne v oficiální sehnatelné podobě, leda někde na aukru a podobně. Což nijak neodporuje tomu, že se to dá oficiálně sehnat jen z ciziny nebo stáhnout.
-
ucho: Samozřejmě že se to Score sehnat nedá. Neprodané výtisky se ze stánků/prodejen stahují. Nebo si snad myslíš, že tam mají čísla od každého časáku/novin pár let zpátky? *1*
-
Nemesus: no a já reagoval na toto "v Česku nejde sehnat jinak než stažená popřípadě koupená v cizině", což není pravda. pokud se to zde prodávalo, sehnat v Česku to šlo a JDE. a netahej sem pořád tu minulost, že se to zde zezačátku neprodávalo, to není nijak relevantní k původnímu dotazu... to, že se to prodávalo ale ano, z toho právě implikuje to, že se to u nás vyskytuje v sehnatelné podobě, tedy tato hra odporuje dotazu žadatele.
-
Já neobhajuju žádnej názor, reaguju na tebe, řekls, že se to tady prodávalo. Ne že se to tady prodává. A neprodávalo, zezačátku ne, dostala se sem až později a to její shitozní verze.
-
Nemesus: a ty mluvíš z cesty :)
pokud se to u nás prodávalo, sehnat se to dá stále. nebo si snad myslíš, že se všechny výtisky Score prodaly a už se nedají nikde sehnat? nebo chceš obhajovat názor, že tu hru seženeš pouze v zahraničí nebo na internetu? to neobhájíš... :) -
Ale ty mluvíš v minulosti.
-
přečti si, co píše, on nemluví o minulosti a snad ani v minulosti nežije...
-
-
Fakt?
Myslel jsem, že to bylo jen jednou ve Score, nebo Levelu a jinak nikde. Moje chyba promiňte. -
-
ano, byla ve Score. to se ještě stále prodává za peníze, jestli nedošlo k nějaké změně :)
dotyčný psal, že v Česku nejde sehnat, jen koupit v cizině nebo stáhnout z netu. to logicky tuto hru vylučuje, když u nás vyšla ve Score...
edit: a dle googlu jde koupit třeba tady za 50,-
http://aukro.cz/show_item.php?item=2913058079&utm_source=heureka&utm_medium=nove
-
-
-
-
-
-
Scany osmistránkového preview hry Deus Ex: Human Revolution.
http://nerfnow.com/comic/image/433 - ^_^ -
Chtěli byste si zahrát Titanfall zadarmo? Na PC teď díky speciální akci na Originu po omezenou dobu můžete.
Zlé EA, zlé. Co ty si ještě nedovolí. Dát hráči k dispozici celou hru zdarma na 48 hodin. No fůůůůj.
------
To byla ironie, kdyby to náhodou někomu nedošlo. EA se nám nějak snaží. Nejdřív money back, teď Game Time. A vlastně ještě On the House. Nezačíná v pekle klesat teplota *1*? -
-
Je to jinak, v pekle teplota stoupá, tak na chvilku pustěj klimu, aby jim tam vůbec někdo ještě lezl. A pak ji to zas hezky rozfajrujou - peklo je peklo. :-)
-
Free != trial. Tohle je trial, úplně stejný, jako na Steamu... jen možná bez té slevy. A navíc už z ovcí opadal ten příšerný hype, tak patrně potřebují nahnat čísla (která si stejně schovávají).
-
-
Jo, je to podobné Steamu. To nic nemění na tom, že je to na Originu novinka. Navíc, jestli se nepletu, na Steamu to většinou bývá vázané na víkend. Tady si to stáhneš a můžeš to mít v PC třeba měsíc. Těch 48 hodin se začne odpočítávat od prvního spuštění hry. Což pro lidi pracující i o víkendu není špatná věc. Stáhnu, až budu mít volno spustím. Dávají hry zdarma, mají money back, teď tohle. Fakt to vypadá, že EA se snaží jít správnou cestou. Pro E3 taky nesmolili nějaké rádoby gameplay videa z nehotových her, které na konci vývoje vypadají jinak. Prostě řekli na hře pracujeme, tady máte prototyp. Až budeme mít co ukázat, ukážem.
-
-
48 od spuštění hru? Za to dobu se mi to stačí ohrát. Super!
-
Teď ještě aby ustopili od retardovaných DLC typu kostýmy a zbraně. Příběhové mi nevadí.
Ale od té doby co odstoupil John Riccitiello šlo EA jen nahoru. -
-
BioWare se zařeklo, že žádné DLC only herní postavy už nebudou. To mi stačí.
-
-
-
-
-
Nevím jestli je to regionální
Factorio má druhý nejlepší hodnocení na Steamu (mezi prodávanýma věcmi) . http://store.steampowered.com/search/?sort_by=Reviews_DESC&filter=topsellers -
-
To jsi si všiml celkem pozdě, na vrcholu je od vydání na Steamu :)
-
-
Mobil
Mohli byste mi doporučit nějaký mobil?Parametry:nutně musí mít OS Windows,3G a slot na (micro)SD kartu.Dotykový,ne Samsung,mám špatné zkušenosti s mobily od Samsungu.HW aby stíhal hry.
Cena:max 7000Kč -
-
Dotaz: Proč nutně windows?
-
-
Líbí se mi vzhled a myslím že je i lepší než ostatní OS.A navíc, Android mají všichni
-
-
Mileena na videu k Mortal Kombat VITA moc podobná svému dvojčeti není... ale toho si asi stejně...
to bude asi tim, ze adnroid je otevreny OS - muzes na nem delat prakticky cokoliv, kdezto windows a ios ti toho moc nedovoli... -
kdyby stál za ho*no tak ho asi nebudou mít všichni. Jestli windows tak si počkej na podzim až výdou osmičky.
-
-
-
-
Roboti, kteří prochází japonskou elektrárnou Fukushima jsou ovládáni X360 ovladačem.
Ach můj bože! Je to s nimi horší než jsem myslel.... *3*