-
20. července dojde k oficiálnímu odhalení zombie módu pro Call of Duty: WWII. Pokud jste nedočkaví, můžete se na rozpracovaný trailer podívat již nyní.
Jak už jsem psal, zkazit to nějak musí nejlepší by bylo kdyby Zombie byla samostatná hra... ale asi to tak mám jen já. Protože to bude zas dřenba na DLC *4* -
Do Modern Warfare 3 se vrátí možnost zabíjet hráče tzv, Quick Scopingem.
to je v MW bezne ze ma sniper zamerovaci kriz ? .. -
BF4 Second Assault
No vyborne, skvele, fakt uzasne... Takze vsetky kecy EA ohladne toho, ako bude snad komplet CELY tim DICE od rana do vecera fachcit na tom, aby KONECNE dokoncili BF4, ktory pritom uplne jednoznacne vydali v NEDOKONCENOM stadiu... A taktiez zvasty, ze kym sa BF4 nedostane zo stavu TOTALNEJ zabugovanosti do stavu uplne beznej hry, ktora skratka funguje tak, ako ma a nie podla toho, ake je prave vonku pocasie, tak az POTOM sa budu i nadalej venovat napr. vyvoju jednotlivych DLC, smankote!!! *16*
Ale jasne... ako vzdy pri EA islo len o to, aby doslova zavreli, s prepacenim, hubu nam vsetkym, ktori sme si nanestastie BF4 zakupili, ba dokonca este i s prvym DLC China Rising... A aby to nestacilo, tak v ramci novych Terms & Conditions stihli zaviest na Battlelogu VELMI KRUTU cenzuru (pisal som tu o tom dlhsi komentar na inom mieste)... No ja uz fakt nevladzem... Skratka, ja uz ani NENACHADZAM TO SPRAVNE SLOVO, ktore by vlastne dokonale vystihlo co je Electronic Arts za d3mentu distribucnu spolocnost... Take slovo sa snad v ziadnom pozemskom slovniku ani nevyskytuje, nakolko EA zarucene nemoze byt z tejto planety....... Oni sem proste prileteli odniekal z prd3l3 a povedali si, ze tato planeta je vhodny kandidat pre ich dalsiu cinnost. Nuz... a AKO ta cinnost vyzera a coho vsetkeho sa vo finale dotyka........... hmmm, myslim, ze na to sme uz vsetci davno prisli, akurat s tym nemame moznost prakticky nic urobit.
Tfuj, az mi je z toho vsetkeho zase raz na blitie... *11* -
-
tak já doufám že si další jejich sra.. už nekoupíš. ono je hrozně fajn když lidi nadavaj jak je to anebo ono špatně ale vyjde další díl a stejně se ho poběží zase koupit *7*
-
Nojo, tak oni radi kecaj a zaroven lzou aby meli dostatek casu na sve vydelecne DLC... jop, nekupovat a nepodporovat tyhle GAUNERY!
-
-
No, ono je totiz pomerne viac nez iste, ze keby to cele bolo len na rozhodnuti zaj3ban3ho EA, tak to by sme okrem uplne povodnej hry (t.j. tak ako to bolo pri BF3 a teraz BF4) nie cca 5 DLC (aspon tymto tempom to zatial vydavaju), ale miesto toho by sme tu tych DLC mali moznos kludne aj 10. Ved preco by aj nie, ak by kazdy z nich stal pre ludi, ktori si Z VELMI DOBRYCH DOVODOV (mna nevynimajuc) proste NEKUPILI Z4SRANY PREMIUM UCET, ktory len stale viac a viac utvrdzuje v milnej predstave, ze hraci su z ich Battlefield hier totalne "odvareni" alebo co. Ano, MY HRACI SME Z HIER EA SKUTOCNE ODVARENI, ALE Z UPLNE INEHO DOVODU, HERNAJS HIML HERGOT!!!!.......... A inak btw, to, ze konkretne cely slavny BF4 je skutocne v reali vlastne len MIERNE upgradnuta verzia BF3, je proste fakt............ vsetky vlastnosti danej hry tomu nasvedcuju a iba TOTALNE SLEPY KR3TEN BY SI TO NEVSIMOL!!! Preto sa niet co cudovat, ze vacsina hracov oznacuje BF4 skor ako BF 3.5 a nie ako regulerny stvrty diel. Ved napokon, presne taka je i pravda. Ako by mohol niekto BF4 oznacit za plnohodnotny UPLNE KOPLET NOVY titul??? Zrejme len nejaky kruty ignorant, ktory napr. nema ani paru o tom, o com bol BF2 a rozne dalsie tituly z Battlefield serie. Ako som mal moznost sledovat ludi na Battlelogu, tak TRADICNE tam samozrejme prevazuju rozni soplacki teenagerski trollovia, ktori samozrejme nevedia nic ine, nez prave trollovat na vsetky strany, ale aby nebodaj uznali, ze skratka trebars my......... o cosi viac odrastenejsi hraci, si skratka pamatame na KAPANEK ODLISNE SPRACOVANE HRY....... tak to uz NIEEEEEEE.... na to je totiz ego kazdeho trolla az prilis vysoke, nez aby eventualne priznalo pravdu.
Nuz... takze potom sa nemozme cudovat, ze na celom diskusnom fore games.cz to vyzera tak, ako to vyzera................ a to uz radsej vobec nespominam diskusne forum na Battlelogu, kde sa trollovia priam vyslovene zoskupuju........... asi planuju nejaky ten frontalny utok alebo fakt neviem co ine.
Kazdopadne, cela situacia okolo BF4 je jedna OBROVSKA fraska a zaroven ide o jeden z mala pripadov (a zaroven PODVODOV), kedy skutocne nejaky distributor TOTALNE nasr4l jednotlivych poctivo platiacich hracov a ti su teraz MAXIMALNE n4srati.......... kiez by to timto ludom vydrzalo i nadalej a EA by konecne utrpelo aspon nejaku porazku. Zial, obavam sa, ze z toho zase raz nic nebude a EA z toho celeho -- jak inak -- vyjde ako neohrozeny vitaz........ nech zije kapitalizmus v jeho najhnusnejsej -- konkretne EA -- podobe...
Avsak, azda budme pokojni... ku dnesnemu dnu sa snad zatial ZIADNEMU hernemu distributorovi podarilo prezit na scene nejaky vyrazne dlhsi cas... Pekne rad za radom padali jednotlivi distributori jak jablka a Windows na jesen....... Uz len z tohto dovodu pevne verim, ze napokon skor ci neskor sa pekne krasne dostane do patricne cervenych cisiel aj EA a nasledne s takym hrmotom padne k zemi, ze budeme len ziiiiiiiiirat jak vyorane mysi... Jediny problem spociva v tom, ze nikto nema sancu odhadnut kedy konkretne sa to stane...
Mozno zajtra........ a mozno nikdy............. *10* -
-
Moc to prožíváš. Zklamali tě, příště nekupuj. Já například na PS4 verzi BF4 bugy mám, ovšem jen opravdu kosmetické. Nic co by mi jakkoliv zkazilo zážitek ze hry.
-
-
-
Já tam na začátku tolik bugů neměl, jediný co mě na něm štve, je to klouzání tanků. Poslední opravnej patch se mi stáhnul dneska (konzole), ale co tam vylepšili jsem zatím nezkoušel.
-
A můžeš mi říct, proč tu zabugovanou srajdu kupuješ? Právě díky lidem jako jsi ty tu máme takové polotovary v prodeji.
-
-
Protoze me bavi to hrat?
-
-
BF4 sice nehraju, ale mám pocit, že tohle DLC mělo jen časovou exkluzivitu na nějaký peasantbox, takže už je dlouho hotové (od 22. Listopadu, konkrétně).
-
-
Hotové? Fakt jsi to napsal? :)
-
-
No dobře, kromě portu. Nebo mi něco uniklo?
-
-
Já to spíš myslel tak, že označit zabugovaný šmejd jako hotovou hru ... :)
-
-
Aha. No, to nevim, já to hrál minulý víkend asi 8 hodin a na moc bugů jsem nenarazil. Jen jsem se přesvědčil, že od BFBC2 ta hra urazila datadiskovou vzdálenost.
-
-
-
-
-
Lepší? *4*
-
-
Problem s Dark Souls
S preinstalovanym PC (kvuli novemu SSD) jsem opet nainstalovat Dark Souls a nahodil svou obvyklou sadu modu, fungujicich skrze paterni DSFix mod. Jenze to vypada, ze s nejakou novou aktualizaci se hra s DSFixem zkratka nespusti (bez nej naprosto OK a nezalezi na jeho nastaveni nebo verzi, to uz jsem zkousel) — teda spusti, ale zasekne se a prestane odpovidat.
Nemohl by mi to prosim vas nekdo potvrdit nebo vyvratit? Idealne cerstvym nainstaovanim Dark Souls vcetne aktualni verze GfWL? -
-
No kvůli tobě to přeinstalovávat nebudu, ale určitě tam budeš mít něco špatně nainstalovaný/nastavenýho, zkus ty mody přidávat postupně. Jakou verzi fixu máš? Poslední je 2.2
-
-
Cemupak na vete "...nezalezi na jeho nastaveni nebo verzi, to uz jsem zkousel." nebylo porozumneno? Zkousel jsem nekolik verzi vcetne aktualni 2.2, ale problem zustava. Jinak "mody" nebyla uplne presna formulace, za coz se omlouvam. Pouzivam jen DSFix a skrze nej aplikovane replacementy textur (a ano, i ty jsem zkousel vypnout☺). A proto si myslim, ze problem tkvi v DSFixu jako takovem.
Paklize by neci cista instalace nevykazovala stejny problem, zkusil bych na to jit skrze fakt, ze Dark Souls je jedina hra Steamu, nainstalovana na jinem disku nez je Steam samotny. Taky se nabizi moznost instalace z fyzickeho disku. Ale jednou jsem DS uz preinstaloval (a znovu stahnul a rozhodne to neni na dlouho) jenze beze zmeny.
PS—Preinstalovani PC je zkratka Z L O. -
-
Hmm tak to pak máš smůlu, prostě tobě DSfix nefunguje. Jinak nevidím důvod proč by v tom mělo co dělat že to máš jinde než Steam, dsfix se dává do adresáře se hrou, ale to ty jistě víš a tak asi nezbývá než si pomoct sám.
-
-
Ze mas potrebu neco napsat, evidentne jeste neznamena, ze mas chut mi i uzitecne poradit. Urazit se, ale klidne muzes ;) Me zkratka zajima jestli je to nejakou novou obecnou aktualizaci, nebo necim jinym. S funkci verzi hry i modu a lenosti ji preinstalovavat jen kvuli me mi nepomuzes a rozhodne to chapu. Ale ma pak cenu se k tematu vubec vyjadrovat? ...
-
-
Tak to čumim :D Tak hlavně že si to rozchodil.
-
Tak nakonec to vyresila nejbanalnejsi vec (ktera za celou historii mych digitalnich trablu nikdy neuspela) a to — wait for it — rezim kompatibility WIN XP SERVIS PACK 3! Aaaaaaaaachjo co? ☺
-
Takže před SSD ti to fungovalo s DSfix, po reinstalaci ti to fungovalo taky s DSfix ale jen chvilku a teď to funguje jen bez DSfix. Tak se tam mezi tím muselo něco stát teď jen zjistit co, nějaká aktualizace Win, DX, něco s knihovnama? To je oříšek, nepoužíváš něco co by upravovalo obraz jako Flawless Widescreen, že by se to mezi sebou nějak pralo?
-
PS — Nezminil jsem, ze stejnej problem nekdo (ChristmasLights on 2013-12-06 at 14:37) postoval i na Duranteho webu — http://blog.metaclassofnil.com/?p=350#comments — a stale bez odpovedi.
-
Kdyby standardni rady (vypnute AA ve hre, aktualizovany GFWL, aktualni verze DSFix modu, atd.) pomohly—neptal bych se tady. Jde o to, ze cerstva instalace hry i modu fungovala, ale ne dlouho. Ze bych si byl vedomej nejaky zmeny (v mezicase mezi normalne fungujicim DS s DSFixem a nasledny nemoznosti s nim hru zapnout) v systemu, v ovladacich (novejsi nejsou k sehnani, ale je fakt ze profilu myho notebooku s ovladaci se uz na ofic. strankach zkratka nedoklikas), tak to nejsem. I DSFix jsem zacal prenastavovat a testovat dalsi verze az pote, co s nim hra prestala fungovat.
Mam Win7 64bit, ovladace vzhledem k reinstalaci systemu nejaktualnejsi sehnatelny. Mozna jde o prepinani mezi procesorovou a standardni vykonou grafickou kartou. Ale nevim proc by zrovna tohle melo prestat fungovat jen tak samo od sebe, kdyz s tim veskere jine aplikace nemaji problem...
Fakt nevim, ale docela me to sere, pac jsem na svoje textury zvyklej a grafika hry bez modu taky neni to pravy orechovy. Doufal jsem, ze s SSDckem hra pobezi lip, ale nakonec to vypada, ze prijdu jen o veskery mody... -
Tak ono těžko ti poradit když jak píše všechno si vyzkoušel a víš že to děláš správně, prostě jsem ti napsal to co mě napadlo jako nejběžnější chyba. Jinak aktualizace hry tu dlouho nebyla a když přestal fungovat DSfix hned vydal další verzi, takže DSfixem to opravdu nebude. Já mám poslední verzi hry a poslední DSfix a jede to když to přeinstaluju, natáhnu poslední update hry a dám tam DSfix s mým funkčním nastavením tak to pojede kvůli tomu to opravdu přeinstalovávat nemusím. Nahoď někam ini soubor zkusím ho porovnat s mým zda se to v něčem neliší. Co máš za Win a ovladače nejnovější?
-
-
-
-
-
-
HalfLife 3
Všimli jste si, že Valve neumí počítat do tří?
Portal 2, Left for Dead 2, HalfLife 2, HL Episode 2, Team Fortress 2
tam bude ten zakopaný pes *5* -
-
Lehtivá hra Catherine trhá prodejní rekordy vývojáře Atlus.
Dota 2 -
Nebo z ty trojky maji nejaky komplex *1* .
-
Postřeh hodný Horatia.
-
-
Už chyběla jenom znělka nakonec! *11*
-
-
-
Je hezké že tu máte tolik různých nových for ale zatím nefungují Připomínky, náměty a tipy ! Ocenil bych kdyby se většina reakcí dala dohledat jako předtím že kliknu a hned vím co kdo reagoval na můj příspěvek... Nadpisy by taky nebyli špatné takhle se z toho stává hroznej chaos kterej je jen oddělenej barevně... jinak to zatím působí stále jako nějaká erly mobile verze ale jak již jsem psal chce to klid a pevnéé nervy a vydržat věřím že se to brzo zmákne 🙂
-
Kdy má vyjít MGS:RVG
-
-
Už ho prodáváme...
-
25. února
-
-
Doctor Who:Eternity Clock
Kdyby to někoho zajímalo,už vyšla hra Doctor Who:Eternity Clock.Na Amazonu a PS Store za asi 21 liber(http://tinyurl.com/cj6jfd2)
Btw doufám že bude recenze *1* -
-
Škoda, že je to s tímhle dochtorem a tou rezatou cácorou asi.
-
-
Náhodou já mám asi jako jeden z mála 11.Doktora nejradši a Amy je taky supr,s Martou jsou moje nejoblíbenější společnice
-
-
Nejraději mám stále Tennanta, ale Smith je taky skvělý Doktor. Nejlepší byla ale
Doktor Donna *1* . Kdyby náhodou někdo neviděl, nechci spoilovat *3* -
Přesně tak. Je to jen o zvyku. Jsem si říkal, že po 10. doktorovi to nebude ono, ale jedenáctka ostudu neudělal.
-
-
-
-
Vyšel Artefact, tady ani zmínka?
-
-
Vsak je to jen prvni hra od Valve po 5 letech :D
Plnej vyklad HS karticek je zajimavejsi /s
-
-
Hele já si tu hru koupil a prodal jsem dvě kartičky a byl jsem dvě eura v plusu. Je to prostě DOTA kartičky, máš tři lajny, 5 hrdinů a pak creepy, itemy, schopnosti.
-
-
za zabití kartičky dostaneš peníze a za to si na začátku kola můžeš u obchodníka koupit item
-
-
Hra to možná od Valve je, ale blbý kartičky nejsou nic, co by potěšilo po takové době.
-
-
Blizzard má taky kartičky a nikdo nic neříká, je fakt že to bylo jenom dva roky po Diablu III. Jinak vydávali maximálně DLC do starších her.
-
Proti gustu.
To na veci kazdopadne nic nemeni. Ja to treba hrat nebudu, protoze me TCG nebere, ale porad je to pomerne velka udalost na herni scene.
-
-
-
-
11:00 Sony Santa Monica naznačuje krátkými animacemi blížící se oznámení.
Simulátor baletu? -
-
Přesně to na trhu ještě chybělo. Pořádné grand plié a demi plié...
-