-
Zřejmě již kompletní seznam (51) vozidel, které můžete prohnat v Need for Speed.
Kde je Pagani Zonda *13* -
-
V Project Cars, tam kam patri.
-
Už tak vypadá dost futuristicky a zajímavě. Takže pokud prim hraje tuning a úprava aut, tak u tohoto auta moc nevidím, co na něm "zlepšit". I různé Ferrari atd. mají lepší variabilitu úprav než toto krásné auto. To mi do tohoto dílu nesedí.
-
Stačí udělat skin, stejně všechny ty jejich vozidla jsou přeskinované furt jedno auto.
-
-
<3
http://a2larm.cz/2017/02/kurdska-bojovnice-bude-hlavni-postavou-pocitacove-hry/ -
Naughty Dog: „Z prezentace Uncharted 3 na E3 budete unešeni. Uvidíte, že překoná své předchůdce...
hellyeah! uz se nemuzu dockat s infamous 2 nejocekavejsi hry roku /u mne/... a mozna taky hry roku... -
9 holek snažících se o cosplay Lary Croft. Která z nich se Vám nejvíce (ne)líbí?
já nevím, ta Angelina na tu Laru sedí asi nejvíce. -
-
9 holek snažících se o cosplay Lary Croft. Která z nich se Vám nejvíce (ne)líbí?
Za mě jednoznačně osmička. A.J. ani náhodou. -
me se nejvic libi ty prvni dve a Anglina se mi nelibi vubec jako Lara ani normalne... *5*
-
3,6,7, ostatni mi moc na laru nesedi -
EA vezme několik kopií Mass Effect 3, vloží je do meteorologických balonů a vyšle k nebi.
6 a 1 by taky šly :)
-
-
nintendo switch
pánové tohle si zaslouží samostatný článek *3* nové no more heroes(které se pravděbodobně bude jmenovat jinak) a hlavně nová Zelda a Xenoblade 2 *14* celkem 80 her ve vývoji. Tak co flashi, xenoblade 2, jdeš do toho? *1* -
Gamepad se zkrátka chová co se rychlosti pohybu týče jako myš se softwarově omezeným senzorem a tam jsou pak nároky na fps jiné zkrátka. Prostě když vezmeš herní myš a nastavíš tam nízké dpi. Ti pak trvá stejně pomalu dostat se zaměřovačem z jedné levé strany obrazu na pravou stejně jako na gamepadu. A tam se dle mě rozdíly v fps trochu mažou. Představa, že hraješ na konzoli na televizi s 30 fps nějakou FPS hru na myši .....
-
-
Otázka č1
proč bych si proboha nastavoval nízké dpi když je to jenom přítěž?
Prostě v rychlosti reakce u fps gamepad prostě myši nestačí, i přes všechny aim pomůcky -
-
co je přítěž? mi řekni k čemu například potřebuješ myš s 8200 DPI, když na hraní sotva využiješ polovinu *1* to ti kurzor myši vodlítne po miniaturnim pohybu někam támhle do lesa a už ho nenajdeš :D
např hraju hru ve který víc dpi rozhodně neznamená nějakou výhodu spíš tě to znevýhodní a udělá nehratelný, možná do stříleček nějaký to navýšení se hodí. -
-
Já hraju 1000dpi, a stačí. Každopádně 800 a méně už je sakra znát.
Já jenom nechápu proč si někdo myslí že se gamepad někdy v dohledné době v fps bude rovnat myši. Nebude, vychází to z principu fungování - myš odkazuje na přesnou polohu, kdežto gamepad určuje pouze směr posunu -
-
Myš je jednoznačně lepší, protože reaguje na změny směru okamžitě a nemusíš se dostat přes nějakou centrální pozici, takže polovinu cesty při změně směru se pořád otáčíš tam, kam nechceš. Stejně tak DPI je irelevantní. Já hraju třeba na 6000 ale citlivost ve hře stáhnu úplně dolů. Teoreticky by myš měla reagovat přesnějc na pohyb a výsledná rychlost kurzoru není přehnaná, ale to jsou prakticky neznatelný rozdíly, spíš pro dobrej pocit. Stejně tak neexistuje ideální DPI. Jiný bude používat člověk, kterej hraje 24/7 CS a kdo hraje Unreal Tournament. Ale i to je naprosto irelevantní, protože na PC si může člověk zvolit co mu vyhovuje, a na konzoli jsou na tom všichni stejně. Takže i kdyby byl gamepad nepoužitelnej (což není), tak maj všichni rovný podmínky a tudíž ti to může bejt putna.
-
-
-
-
-
Vydání Pillars of Eternity II: Deadfire se posunuje na 8. května.
Posun osobně vitám. Alespoň budu mít čas rozehrát FF XV a doklepat D:OS 2 -
Microsoft se nechystá vytvořit pro X360 podobnou službu jako je Playstation Home.
A co je potom Game Room? -
-
Hry na PSP2 budou prý graficky srovnatelné s prvními tituly na PS3. Uvěříme, až uvidíme...
http://www.xboxweb.cz/typ/game-room/8326-game-room-je-live.html
-
-
Mario Cosplay
https://www.youtube.com/watch?v=d63CSqjM44k