Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

zdravím scháním z druhé ruky Assault on Dark Athena pro ps3 kdyby někdo měl a chtěl se zbavit
    WetBandit86@gmail.com
  • ucho

GOG

GOG rozjel winter sale, ten se s tím nemaže. Ale tak asi chtěl být první, dokud mají lidi peníze :)
    • i tu podzimní nasadil tejden před steamem, nejsou blbý :)

ale tahle je výrazně s větším záběrem, v tý první byla v mým wishlistu zlevněná jediná hra, v týhle už asi šest ;)
      • ucho
        hm, můj wishlist je z nějakýho důvodu prázdnej, a mám za to, že včera jsem tam měl ještě spoustu věcí.
        • nenakoupils všechno nalitej? :D
          • ucho
            to jsem kontroloval jako první, ale ne.
  • Video: Steam (DX11) verze hry Quantum Break běží s kartami od Nvidia o 30% rychleji než Win10 (DX12) verze.

Tak to se přece obecně ví, že Nvidia je v DX12 slabá. Takhle nadepsáno to ale zní samozřejmě lépe.
    • Draken69CZ
      Ještě že nVidia nedělá auta, to by jsme měli na palubovce velký čudlík TURBO po jehož zmáčknutí by se snížil výkon a stoupla spotřeba *15* Lituji lidi co si koupili refresh Maxwell karty a W10 s tím že jsou připravený na DX12 *15* Snad ta Volta v opravdové nové architektuře bude využívající DX12.
    • Jack1947
      Tkže jim tohle nucené přecházení na Win10 zbytečnost moc nevyšlo *3*
  • Veskoslav

Nový Hitman

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/t31.0-8/12764483_1003919213011772_6189917029766563643_o.jpg
  • homeles8

Dohrání HL1

Po 17 letech jsem konečně dohrál Half Life, paráda! Jak se hra líbila vám?
    • Lukass
      Hl1 sem dohral v roce 1999 a od te doby jeste 5krat, moje nejoblibenejsi hra vubec, a nejlepsi hra vsech dob.
    • alladjex
      Doporučuju shlídnout Freeman's Mind. Dá to nový rozměr pohledu na už tak skvělou hru ;]
      • C-BEAM
        a mezi tím doporučuji prohlédnout si jeho Game Dungeon videa ;)
    • Jack1947
      To si dohrál teprve nebo si to dohrál znovu po sladkých 17 nácti? *7* Hmm co se týče mně tak ani ne ale vím že tam byla nějaká ta evoluce tehdy a fps už nikdy se nebrali, tak vážně ( možná až s HL2 , Fear). Ty dnešní sranda FPS tomu nesehají samozřejmně ani po kotníky což je hroznáá ostuda jak moc jsme zde zamrzli poslední AI mělo Crysis.
      • homeles8
        Ne, až do konce jsem to dohrál až dnes. Tenkrát mi bylo 7 a bál jsem se toho (skončil jsem u Tenacle, nebo jak se to jmenuje) a mezi tím jsem to nehrál. Ale užil jsem si to víc než CoD 4, třeba.
        • froztik
          Já halfika dohrál poprvý až před 10 lety, kdy jsem dostal svůj první PC. S tím ostatně i další pecky jako doom, quake, duke nukem, Serious Sam a další. Každopádně mě se moc líbil a dodnes si to jednou za čas projedu, hlavně teda quake I / II a halfa. *5*
  • Vrook

V MMO hře Star Wars: The Old Republic se můžete těšit na přítomnost achievementů.

Confirmed? Vždyť se to vědělo docela dlouho. Naposledy to potvrzoval tušim Stephen Reid v nějakym rozhovoru s Darth Haterem na gamesconu. Nebo na Eurogamer expu v Londýně. Každopádně je to dobrá zpráva.
  • alladjex

Nintendo 3DS - regionální zámek

Zdravím. Netušíte někdo, zda má Nintentdo 3DS regionální zámek? Jde mi o to, když si koupím 3DS tady, jestli si můžu v Japonsku koupit hry a na tom odsud si je zahrát? Díky
    • bohužel má.. a eu region na to dojíždí nejvíce..
    • ringmancz
      má zámek, deset vteřin na Googlu
  • MrSanta

Kingdoms of Amalur: Reckoning vyjde v Evropě 10. února příštího roku. Tak jsme se po těch letech...

Bač bač jucharé *1*. Už aby to bylo (a hlavně aby to nebyla kravina).
  • Jack1947

Hra Ashen nenabídne hlasový ani textový chat.

Tohle mi příjde něco jako ve smyslu "Nová hra na pc nebude podporovat jak voice tak text chat" na konzoli asi text chat k ničemu ale voice ? to už je trochu extrém. Teda pokud to nebude typ hra alá Dark souls ke to ai není moc potřeba.

Zajímalo by mě jestli to má/nemá něco společného se střílečkou Ashen i když asi jen shoda jmen.
  • Podívejte se, jak by asi mohl vypadat hlavní hrdina v samurajské verzi Assassin’s Creed.

Ten klobouk má ale mírně neaerodynamickej tvar a asi by docela překážel při skákání :)
    • RakeW
      Přesně, první, co mě napadlo, že pobíhat tam s tím nákupním košíkem na hlavě, by asi bylo dost legrační.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit