-
The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena
zdravím scháním z druhé ruky Assault on Dark Athena pro ps3 kdyby někdo měl a chtěl se zbavit
WetBandit86@gmail.com -
GOG
GOG rozjel winter sale, ten se s tím nemaže. Ale tak asi chtěl být první, dokud mají lidi peníze :) -
-
i tu podzimní nasadil tejden před steamem, nejsou blbý :)
ale tahle je výrazně s větším záběrem, v tý první byla v mým wishlistu zlevněná jediná hra, v týhle už asi šest ;) -
-
hm, můj wishlist je z nějakýho důvodu prázdnej, a mám za to, že včera jsem tam měl ještě spoustu věcí.
-
-
nenakoupils všechno nalitej? :D
-
-
to jsem kontroloval jako první, ale ne.
-
-
-
-
-
Video: Steam (DX11) verze hry Quantum Break běží s kartami od Nvidia o 30% rychleji než Win10 (DX12) verze.
Tak to se přece obecně ví, že Nvidia je v DX12 slabá. Takhle nadepsáno to ale zní samozřejmě lépe. -
-
Ještě že nVidia nedělá auta, to by jsme měli na palubovce velký čudlík TURBO po jehož zmáčknutí by se snížil výkon a stoupla spotřeba *15* Lituji lidi co si koupili refresh Maxwell karty a W10 s tím že jsou připravený na DX12 *15* Snad ta Volta v opravdové nové architektuře bude využívající DX12.
-
-
Tkže jim tohle nucené přecházení na Win10 zbytečnost moc nevyšlo *3*
-
-
Nový Hitman
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/t31.0-8/12764483_1003919213011772_6189917029766563643_o.jpg -
Dohrání HL1
Po 17 letech jsem konečně dohrál Half Life, paráda! Jak se hra líbila vám? -
-
Hl1 sem dohral v roce 1999 a od te doby jeste 5krat, moje nejoblibenejsi hra vubec, a nejlepsi hra vsech dob.
-
Doporučuju shlídnout Freeman's Mind. Dá to nový rozměr pohledu na už tak skvělou hru ;]
-
-
a mezi tím doporučuji prohlédnout si jeho Game Dungeon videa ;)
-
-
To si dohrál teprve nebo si to dohrál znovu po sladkých 17 nácti? *7* Hmm co se týče mně tak ani ne ale vím že tam byla nějaká ta evoluce tehdy a fps už nikdy se nebrali, tak vážně ( možná až s HL2 , Fear). Ty dnešní sranda FPS tomu nesehají samozřejmně ani po kotníky což je hroznáá ostuda jak moc jsme zde zamrzli poslední AI mělo Crysis.
-
-
Ne, až do konce jsem to dohrál až dnes. Tenkrát mi bylo 7 a bál jsem se toho (skončil jsem u Tenacle, nebo jak se to jmenuje) a mezi tím jsem to nehrál. Ale užil jsem si to víc než CoD 4, třeba.
-
-
Já halfika dohrál poprvý až před 10 lety, kdy jsem dostal svůj první PC. S tím ostatně i další pecky jako doom, quake, duke nukem, Serious Sam a další. Každopádně mě se moc líbil a dodnes si to jednou za čas projedu, hlavně teda quake I / II a halfa. *5*
-
-
-
-
V MMO hře Star Wars: The Old Republic se můžete těšit na přítomnost achievementů.
Confirmed? Vždyť se to vědělo docela dlouho. Naposledy to potvrzoval tušim Stephen Reid v nějakym rozhovoru s Darth Haterem na gamesconu. Nebo na Eurogamer expu v Londýně. Každopádně je to dobrá zpráva. -
Nintendo 3DS - regionální zámek
Zdravím. Netušíte někdo, zda má Nintentdo 3DS regionální zámek? Jde mi o to, když si koupím 3DS tady, jestli si můžu v Japonsku koupit hry a na tom odsud si je zahrát? Díky -
-
bohužel má.. a eu region na to dojíždí nejvíce..
-
má zámek, deset vteřin na Googlu
-
-
Kingdoms of Amalur: Reckoning vyjde v Evropě 10. února příštího roku. Tak jsme se po těch letech...
Bač bač jucharé *1*. Už aby to bylo (a hlavně aby to nebyla kravina). -
Hra Ashen nenabídne hlasový ani textový chat.
Tohle mi příjde něco jako ve smyslu "Nová hra na pc nebude podporovat jak voice tak text chat" na konzoli asi text chat k ničemu ale voice ? to už je trochu extrém. Teda pokud to nebude typ hra alá Dark souls ke to ai není moc potřeba.
Zajímalo by mě jestli to má/nemá něco společného se střílečkou Ashen i když asi jen shoda jmen. -
Podívejte se, jak by asi mohl vypadat hlavní hrdina v samurajské verzi Assassin’s Creed.
Ten klobouk má ale mírně neaerodynamickej tvar a asi by docela překážel při skákání :) -
-
Přesně, první, co mě napadlo, že pobíhat tam s tím nákupním košíkem na hlavě, by asi bylo dost legrační.
-