-
EVOLVE - ALPHA
Takže dneska mi došli další 4 kody, kdo má stále zájem necht zanechá email. *3*
( Fakt sem dostal 5kodů lol? celkem to m příjde jako docela haluz).
Tak ještě jeden, hurry up. -
-
Tak pokud by si byl tak hodný a chtěl bys udělat radost člověku na kterého se nedostalo, tak tady bych o jeden prosil: oktavius66@seznam.cz
Každopádně děkuji předem *3* . -
-
Čekej akorát tak SPAM *10*
-
-
Co to meleš? Jakej spam, 2 jsem poslal a key dostali. Tak nelži. Já jsem upřímný člověk, ne šmejd.
Njn, máš to tak asi lepší. Přes CURSE což sem už mimochodem avizoval jako jednu z možností... před dnem.
https://twitter.com/2K/status/527506731622883331?cn=bmV0d29ya19kaWdlc3RfYWN0aXZl&refsrc=email pak ještě tady. -
-
Nelžu mluvím z vlastní zkušenosti *16*
-
-
Obávám se že se Mickey pleteš, vůbec nevím o čem mluvíš. *7* *3*
-
Jack: Rozesíláš letáčky "Jack for President" do všech místních dostupných mailů. Za poslední týden už mám dva - jeden s kalašnikovem a druhý se zkopírovaným výběrem tvých rychlorecenzí. Oba mají na pozadí českou vlajku s přehozenou červenou a bílou barvou. Chceš říct, že to neposíláš ty?
-
Co za spam jsem teda poslal no? *7* A je to jedno jen mne to zajímá.
-
Asi proto že si ho neposlal, ale místo něho poslal SPAM a jedno to není a šmejd jsi.
-
Octavius mi napsal že ho dostal, tak nechápu furt proč ty ne ale to je jedno. Jen at ze mně někdo prosím nedělá šmejda co posílá spam jo. Klidně jsem všechno ostatní ale tohle ne.
-
-
-
-
-
*11*
-
-
*4*
-
-
Já bych určitě zájem měl :) louie13@seznam.cz *3*
-
-
Jop.
-
-
Děkuji *4*
-
-
-
Pokud je teda máš, tak poprosím o jeden na Frozt@email.cz *5*
-
-
Měl bys to tam mít, nz.
*3* -
-
Je to tam, díky Jacku *5*
-
-
-
WhySoSad sháněl kód do alfy kvůli Let'sPlay videu...
-
-
Už ho mám *3*
-
-
-
Dead Rising 3 na X360 nevyjde.
Nevtrdim ze neprozivam zklamani, zaroven verim ze jednou si to zaparim na XOne. *3* -
GOG
pěkná akce na GOGu, zkusil jsem i to irský štěstí :) -
-
já ne, ale zase jsem si koupil Banner Ságu a Deadly Premonition a hned jsem o pětikilo lehčí :D
-
-
Get hyped!
http://www.psmania.net/2013/06/rumor-new-info-about-destiny-of-spirits-ps4-exclusive-by-from-software/ -
-
Holy sh*t *8* zní to až moc dobře, aby to bylo pravda. Přesně v něco takovýho sem doufal když Miyazaki začal dělat na novým projektu.
-
-
Planteside 2
Epickej CGI trailer na planetside 2... Death is No Excuse http://www.youtube.com/watch?v=reXlFXVsjAU -
-
Mě je jedno jak je to starý, já jsem to ještě neviděl a líbí se mi to, tak jsem to postnul pro další co to ještě neviděli... Vidíš v tom nějakej problém???
-
No ještěže neděláš bleskovky to by bylo teprvé epický.. aspoň to datum pod videem tě mohlo trknout...
-
-
MGS
Myslím, že to má být spíš peace walker -
Má smysl kupovat PS4PRO?
Chci si konečně koupit PS4 a pořád se nemohu rozhodnout mezi slimkou a PRO verzí, která je na tom HW o něco lépe, ale také samozřejmě o něco dražší.
Co vy, vystačili jste si s původní verzí anebo jste upgradovali/koupili rovnou PRO? -
-
Jsem maximálně spokojen se základní PS4
-
mám původní a neplánuji upragade, ale pokud nemáš žádnou, kup rovnou Pročko, je nesmysl kupovat něco jiného než Pročko.
-
a predstav si, ze do dvoch rokov najneskor je tu PS5 - ryzen+vega. a kolotoc sa zacne odznova *2*
-
-
Jen kvůli Vr a vyššímu rozlišení jinak nee stačí PS4.
-
Vzhledem k tomu , že výkon PRO verze je jen o trošku vyšší a všechny hry musí Sony optimalizovat na všechny verze ..... Trváš na někdy i 60 Hz obrazu ? Myslíš si že 4K je to bez čeho neusneš ?
Sice to budou opět jen mámení a toužebná přání ... ale pokud máš zbytečné finance a velké ego konzolového plejboje máš tu možnost si připlatit ;)
PS: Horizont je na PS Store aktuálně s 27% slevou ... -
-
tak není to úplně zanedbatelná troška. osobně přínos v 4k nevidím, jde spíš o to, že se čas od času najdou hry, kde je to s tou optimalizací na hraně. ne že by to bránilo v hraní a byla to nějaká tragédie, ale mít v záloze vyšší výkon se někdy hodí. mám pocit, že u Evil Within a The Last Guardian jsou například na klasické PS4 občas nějaké frame dropy. PS4 Pro tam s tím takový problém nemá. závratných vizuálních změn ve hrách jsem si jinak nevšiml. Tím jsem nechtěl říct, že PS4 nemá dostatečný výkon. Když se chce, tak jde optimalizovat vše, ale některá studia s tím mají občas problém a ten vyšší výkon tuhle jejich neschopnost kryje.
ve zkratce. na upgrade podle mě není potřeba spěchat a oplatí se počkat na zajímavou nabídku. jestli pak volit mezi PS4 a PS4 PRO, tak bych rovnou sáhl po PRO. cenový rozdíl není zase tak velký. ale jestli někdo převrací každou korunu, tak samozřejmě ten rozdíl není dramatický a s PS4 si člověk vystačí.
co se týče případné PS5, nemyslím si, že je důvod, aby se v dohledné době objevila. minimálně 4-5 let pro to není důvod. obzvlášť poté, co XBOX Scorpio není po stránce výkonu taky žádný extra skok dopředu a oproti PS4 Pro to není tak velký rozdíl.
-
-
PS4 mám a chystám se časem upgradovat na PS4 Pro. víceméně čekám na nějakou zajímavější nabídku. vlastně dlouho ji prodávali samostatně. teď už je k sehnání s Horizon: Zero Down. osobně si stále vystačím s PS4, tak nikam nespěchám, ale kdybych neměl žádnou, tak jdu do PRO verze.
věřím, že je to složité rozhodování, protože ta slim verze je teď za směšný peníze, ale Sony teď u nás nabízí PS4 Pro s Horizonem za 10400,- což je taky fajn.
-
-
E3: Přenos z konference Microsoftu bude přenášen přes Facebook, GameTrailers.com, MTV.com, Spike.com,...
a nejlepsi to bude stejne jako minuly rok na Youtube pres IGN, kde LIVE prenosy zvladnou nejvetsi zatez a na vse se da koukat bez lagu a v dobre kvalite -
AC Unity
Tak jsem to nedočkavě stáhnul, abych věděl, co mě čeká. Po grafické ztránce zklamání. Textury sice maji více detailů, ale zabíjí to nasvícení. Spousta efektů není ani zapnuta, asi se to bude muset dělat ručně přes config. Doskakování textur. Xichty, vlasy, lidi vypadají jak šašci. Animačky nic moc. Hlavně že tam chodí desítky neoptimalizovaných postaviček.
Assassin nám opravdu zCODovatěl.
No snad během následujícího měsíce většinu věcí opraví. Souboje, co se týče animací zas nic moc, ale aspoň už to není automatika, jak v předchozích dílech. Arno vypadá jako sympaťák. Možná to bude mít i atmošku jako s Eziem. Pak bych ty nedostatky dokázal i překousnout.
No teď se konečně objevila recenze od PC Gameru. 65/100 -
Sony vydalo aplikaci pro iPhone a Android s níž budete mít svůj PSN účet a novinky vždy po ruce.
Akorat je ta aplikace jen pro "UK, France, Germany, Spain, Italy, and The Netherlands." a nikdo jiny si to zatim nestahne... *3*