Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jsem na to dnes kouknul na yt, a to je teda hnus

https://www.youtube.com/watch?v=mz6pbnaOYIA
    • Jack1947
      Nedvděčná verbež...
  • Veskoslav
    Jinak podle mě nejvíce nedoceněná "Diablovka" je aspoň dle mého Darkspore. Doporučuji koupit. Zabaví a "vytváření" vlastních příšerek je více než zábavné:)
  • Veskoslav

Pro připomenutí

Vyšla hra Wrack, která by Vás mohla zaujmout. Jedná se o nezávislou hru, kdy se vyvíjela ještě dříve než Bordelands atd. a je inspirována Doomem atd. Takže autoheal zapomeňte:) Vyšla 30.9 a na Steamu je za slušnou cenu. Takže pokud někdo hledá klasické FPS a nebude mu vadit grafické zpracování, tak si myslím, že bude spokojený:)
  • Odpočítávání na homepage Guild Wars 2 říká, že do začátkustress testu zbývá v tuto chvíli...

A jo, těším se.

+ tento víkend je The Secret World free na vyzkoušení pro všechny... stojí to za zmínku
    http://massively.joystiq.com/2012/07/29/funcom-details-the-secret-worlds-celebration-weekend/
  • Veskoslav

Nový Humble

https://www.humblebundle.com/humble-indie-bundle-16
    • Morraw
      Co to je za novinku "average price + $2". Ale asi furt lepší než třeba natvrdo 15$.
      • ucho
        to je náhodou velmi mazaná finta, jak neustále zvedat průměrnou cenu, pokud bude bundle úspěšnej.
    • Tilwaen
      Pěkný bundle
      • luxusní, chtěl jsem sunless sea i ten závorkovej heartbreak... never alone bude taky taková pěkná věc (i když na oriho asi nemá), a to ještě přiskáčou další věci
  • Ahoj, premejšlím že bych si zahrál nějakou bláznivou střílečku. Co byste mi doporučili. Rozhoduju se např. mezi Just Cause 3, Far Cry 3 nebo 4 nebo Dying Light?
    • Pokud chces "blaznivou strilecku" tak bych spis sahl po saints rows nebo tom just case. Far cry, ani dying light do tehle kategorie moc nezapada.
    • Děkuji všem za rady, ale já myslel spíš open world hry. O koridorovky nemám zájem.
    • Lukass
      Dying Light neber, to je hrozna kravina s malym mestem, nulovou fyzikou a interakci, nudnyma misema a stale se opakujici hratelnosti. Ta hra je odpad
    • Akorat jsem dohral demo Dying Light a je to kurevsky dobry a navykovy, rozhodne doporucuju. Uz tu cakam z nateseni na nakup plny hry. K tomu bych jeste doporucil nejnovejsiho Wolfa + Bioshock Infinite. FC3 taky dobra.
      • DEMO......:-D :-D Doporučuješ něco kde si začal a skončil v 7. Misi? :-D To dělají ještě časopisi Score a Level ty CD kde je 100 programů, 50 Demoverzí, a 1 originálka?? :-D :-D Nebo kde se to dnes kupuje?? prej Demo :-D :-D.......To že patříš do té druhé skupiny hráčů sem zjistil hned...Dying Light líbila se ti především ta Grafika no a samo sebou tě nejvíce dostal ten Párkur....skákání,šplhání,klouzání ...ještě z autama tam něco bylo už nevím.....Zažil si v tom DEMU noc? Nebo si měl pár metrů mapy a jen si střílel a skákal dokud bavilo??? :-D Je otázka času až zjistíš že se v té hře nic neděje...furt to samé dokola......
        Říká ti něco série her Dead Island? a Dead Island:Riptide?...
        Doporučuješ Wolfa?Duken Nuken?,Serious Sam? Deus-ex?? Prosím tě vím že to není tak dávno co vyšli.....ale já bych na ně rád vzpomínal v době největší slávy.....(1999-2005) ještě obohatíme vzpomínkou: Soldier of Fortune (SoF), Qouak 2,Half-Life1 to Valve dopadlo......TOHLE DOPORUČUJI.....!!!!!!!

BIOSHOCK INFINITE.........tak a končím tady to nemá cenu si psát z někým o hrách......Ani neví co je Big Daddy a Little Sisters..Adam to byl fet!! Hlavně že doporučuje INFINITE...TVL to sem ani v té Češtině nedohrál...příběh o ničem. 1 a 2Hlavně že to má po světě reklamy hlavně že to dostalo 10 hodnocení........za tenhle měsíc sem si POŘÍDIL:Need for Speed,CoD Bo3,Just Caus 3, a Fallout 4.....Světově známe a vyhlášené hry o kterých se mužou psát historky......Všechny sem zapnul do Menu...a už tam New game,Load game,Options....
        • Draken69CZ
          Qouak 2 *15* *15* *15* to neznám

/nové zvířátko do zoo bude evidentně sranda *15*
          • Pardon.....Quake.....Se omlouvám aby mě za to ta ruka upadla a uhnila psát tady o jedno písmenko na víc.....ještě jednou pardon du klečet pěkně na hrách :-D :-D :-D a kdyby si někde viděl napsáno místo včely, fčela....tak já můžu :-)
            • Upřímně, i kdyby tě zítra sestřelilo na přechodu auto, vůbec by to nevadilo.
              Takovej exemplář jsem fakt dlouho neviděl o.O
            • Tilwaen
              a tvrdé a měkké íčka mám v pohodě??

Nemáš.
            • :-D :-D Stydím se.......Nevím jste snad hráči né? Použi trochu té fantazie.......ty tečky ber třeba jako pauzy.:-D a ta interpunkce doháním těma tečka...Jednomu to chybí druhému to leze krkem,Čárky ber jako smajlíky.Tečky na konci věty dávám když se mění téma....je to rychlejší napsat 1 větu v 10 větách :-D a tvrdé a měkké íčka mám v pohodě??

Vole děláte Zagorky tohle je pro vás ohromný problém a hry v Angličtině vám vůbec nevadí.....
              Chazma makeri čůča na vás :-D
            • A chybějící interpunkci. Hrozna prasárna to číst.
            • kennyB
              Ruka by ti měla upadnout za ty tečky
    • Draken69CZ
      Asi nejsou úplně tak bláznivý, ale rozhodně jsou dobrý: Shadow Warrior, Wolfenstein The New Order + The Old Blood, Far Cry 3: Blood Dragon

/vlastně jedna bláznivá mě teď napadla sice spíš lepší průměr, ale mě to dost bavilo jedná se o Bžuletstorm ale google jí zná spíš jako Bulletstorm
      • A nebo taky Duty Calls *5* (pogooglete)
  • Veskoslav

Neoficiálně: CD Projekt se chystá oznámit Gwent: The Witcher Card Game.

Jenom menší poznámky. Jedná se o Gwint (Polsko, Německo, Čr, Sr, Rusko atd.). Jenom anglicky mluvící země používají Gwent:)
    • PreidaQ
      Jenom anglicky mluvící země by měly používat slovní spojení "The Witcher Card Game". V České republice by se zásadně měl použít výraz "Karetní hra Zaklínač".
  • Obrazem: Impozantní screeny z The Elder Scrolls V: Skyrim s modem Elder Blood ENB.

No to je ale hnus !
    Chtěl bych vidět xicht vola, který to takhle hraje...
  • SalemCZ

Rainbow Six Siege už si zahrálo 20 milionů hráčů a každý den se jich připojí 2,3 milionu.

Jako single player je to fajn, ale kua už aby opravily ty servery
  • Veskoslav

CoD Ghost

Tak to mám za sebou v rámci psaní recenze. No řeknu jediné. Zábavný průměr. Nejhorší je prostě to, že ve hře uvidíte naprosto promrhaný potenciál, šetření na enginu a "ojebávání" stejných scén jako z minulých CoD. Kdyby hra byla koncipována jako podvodní mise+mise ve vesmíru a délka by byla jako třeba u MW1 či CoD 2, tak by hodnocení bylo lepší. Graficky jde vidět posun, ale neočekávejte žádný zázrak a oproti Bf4 prohraje na celé čáře. Hrál jsem se vším zapnutým na maximální detaily, včetně vyhlazování i vertikální synchronizace (mimochodem zatím jsem nepřišel za ty léta k čemu je to dobré) a při rozlišení 1680*1050 a hra brala maximálně 3,22 GB RAM a to ještě v těch scénách, kdy bylo 15 miliónů nepřátel a miliarda výbuchů. Hra běžela naprosto normálně, bez jakýchkoliv záseků při standartních 45-85 FPS, většinou tedy těch 60-60 fps. Pes nakonec není taková hrůza, je to nakonec i osvěžení jinak nudné a pořád stejné koridorové srandy. IQ nepřátel je stále stejné, doteď se naneučili vzájemně krýt, prostředí sice došlo ke změnám a působí živějším dojmem, ale zastaralý engine sice ukazuje své maximální možnosti, ale obzvlášť při světelných efektech, detonacích se ukáže jeho slabina a zastaralost. Hra jako taková na obtížnost NORMAL zabere cca 4,5 hodiny, což je pro mě bída. Cenově kdyby stála 500 Kč, tak bych ji doporučil, protože MP zabaví na pár desítek hodin a E.T mód není zase tak hrozný i když mě bavil více Zombii mód. Hra je rozhodně lepší než MW3, bohužel mnohem horší než BO2. Ortodoxní fanoušek si to nejspíš koupí, ostatním bych to moc nedoporučoval, pokud to není Vaše srdcovka. Hra zabaví, ale cena tomu naprosto neodpovídá. Hodnocení jsem nakonec dal 5/10 a časem sem dám i čtenářskou recenzi, která bude přepisem psané recenze jinde.
    • jindra.veliky
      ve sberu minusek si uz lepsi nez ja
      • Veskoslav tady ma nejakeho tajneho ctitele, protoze k tem standardnim minuskum od beznych ctenaru do tech 10 cca, mu vzdy nekdo nasazi alespon 30.
        Dokonce si myslim, ze se jedna o tu samou osobu, ktera zase mistnimu doktorovi naklikava tech cca 30 plusek. *1*
        Nekdo se zrejme hodne nudi *1*
        • Jack1947
          To uz se vi dáávno... *7*
    • MrSanta
      Já myslím, že Vert. Sync. je proti takovému tomu vodorovnému sekání obrazu (kurnik, to se blbě popisuje), když se ve hře otáčíš dokola. Mě to dělalo v jedné hře, tak jsem zapnul vert. sync. a přestalo to. Od té doby to zapínám všude a dál to nezkoumám *1*
      K samotné hře - "hrál" jsem to chviklu na YT - a můj dojem je takový, že (když to bude hrát šikovný hráč) jako film to docela jde. Některé scény se fakt povedly. Hned ten prolog strčí do kapsy klasická béčka. Hrát bych to ale nemohl.
      Nechápu co furt máte s tou recyklací. Však v jednom jdou k autu a v druhém k vrtulníku. To je přecej něco ouplně jiného *15*
      • Jo, tearing. To je jediné, k čemu to je dobré, na druhou stranu to ovšem způsobuje (prakticky neznatelný) input lag. Pak je tu glorifikovaný vsync od nVidie - G-Sync, který údajně řeší naprosto všechno, včetně světového míru.
        • A prakticky vyřeší úplně stejné prd *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit