-
PC verze hry Mass Effect: Andromeda nebude mít uzamčené FPS.
odporucam jednoznacne nekupovat, nech sa exBioware zoserie -
Ceny hráčů 2014
LIVE
https://www.youtube.com/watch?v=5iYu1jmU2fo -
pro Lukáše
Čau LV426 vzkazuje, že 6300ot je nesmysl, jen to blbě ukazuje, nejspíš stačí reinstall, ale to už jsi udělal. Karta je semipasiv (stejně jako třeba Asus DC), má to stejný TF5 chladič jako 980, takže klidně můžeš jít na nějakých 1400Mhz na jádře v pohodě (postupně zvyšuj a hlídej teploty). A příště máš ty dotazy psát na email a neřešit to tady mezi joudama co umí jen blbě kecat. -
-
Lv.. (Predátor) posílá své imaginární kamrády řešit tady kauzy jiných uživatelů *1*
Psát na email a kam na Predátor@seznam.cz... aha já jen že o emaiulu nepadlo ani slovo.
Joudové blbě kecají pravda... -
-
To je určitě ten jeho mecenáš z IT oddělení. Nebo ten akademik z Alp? Nebo ten, co s ním filosofuje nad mínusama? Nebo, že by jeho přítelkyně češtinářka Petr?
Tak či tak, je to stejná guma jak predator.
-
-
Tím chceš říci že ta úžasná nVidia nefunguje na první dobrou? No já jen jako jouda pro pořádek aby to bylo všem jasný *15*
-
-
Nehraje nekdo Chaos Heroes Online? Zajima me nazor na hru, jestli to ma cenu vubec zkouset,?
-
-
Zkusil je to klasická moba , která má dlouhé zápasy, + nic moc no radši zůstanu u SMITE respkt si ho občas dám tyhle klony DOTA/LOL mne nebaví bylo to náročné i na grafiku s 8800GT šílené propady radší TOME:immortal arena nebo Shards of war. Hodně těhle her má fail nebo žádný matchmaking. Mám se u hry prudit nebo bavit?
-
-
No uz sem to zkusil, jako vylozene spatny to neni. Takova akcni jednoducha Dota. U Doty musis vic premyslet a je tezsi, tohle je takova rezba na vyblbnuti.
Graficky je to fajn, a me to bezi na high 60-40 FPS.
Smite me vubec nebavilo, Dota je fajn, ale ty novy patche me nejak nesedli.Uvidime jak se bude Heroes vyvijet dal. -
-
Necht každý hraje co on rád sám má. *4*
-
-
-
-
Akce
Na The Hut mají slušnou akci 3 hry za 10 liber.
Bioshock 2 je sice vyprodaný, ale z výběru lze ještě složit: AvP, Stalker: Call of Pripyat, Batman: Arkham Asylum, Napoleon: Total War. Hra tak vyjde přibližně na 100,-... -
Pekelný princ Ash vyrazí ještě letos na PC, PSN a XBLA krvežíznivou cestu za pomstou k nemesis...
Mňam ..... -
Tak musim napsat ze Shadow Warrior 2 me dost zklamal. Misto aby jenom vylepsili jednicku, udelali z toho radoby openworld s malo neprateli a nudnym generickym prostredim.
Jednicku zdobilo ze kazdej level byl unikatni, mel unikatni nepratele i desing. Tohle vsechno je pryc.
Misto rychle a naslapane akce ted clovek travi cas furt v inventaru a resi upgrady kterech je moc a je v nich zmatek. Akce se kouskuje a herni svet pusobi hrozne umele, navic ty mise sou uplne trapny.
Uplne tu hru a ideu puvodnich SW znicili.
Obrovsky zklamani, a budu mit problem hru dohrat. A to sem Shadow Warriora 2013 dohral 2 krat. -
-
Já nevím ale já jsem to oproti té jedničce která mě začala nudit navíc jsem jak již jsem psal dříve asi chytl bug dohrál, nicméně jo bylo to trochu jiné, moýná i horší.
-
Řekl bych, že tohle všichni víme už několik měsíců z prvních ohlasů po vydání. Opět si špatně vyhodnotil kvalitu hry.
-
-
Tak omluva, já si to spletl se Sniper Ghost Warrior *4* Na Shadow Warrior nemám názor.
-
-
-
Některá z her od Take Two (např. GTA, Red Dead Redemption či L.A. Noire) bude možná brzy předělána...
A co kdyby je radši předělali do PC verze než do DALŠÍ onlajnovky? *11* -
IGN stream mass effect 3
IGN streamuje mass effect 3 tak juknite..
http://games.ign.com/articles/121/1219799p1.html?utm_campaign=twposts&utm_source=twitter -
-
A RELOADED před chvílí vypustili cracklou verzi *1*
-
-
a co si si myslel ze ign ju dostali dopredu? *15*
-
-
-
Zdá se vám, že je váš byt moc obyčejný? Předělejte ho do fantasy stylu jako tito nadšenci...
Přeplácaná zprčenina, kde nic neladí s ničím. Vzhledem k tomu, kolik tomu museli věnovat práce a času, by mohl být výsledek mnohem působivější. -
-
Zprčenina? To je co za slovo? *4*
-
-
Normální slovo, i když by tam možná patřílo "s", co? Jakože "směr dohromady".
-
-
Z jako zmena stavu :)
Jinak je ten byt docela utulny az na nektera mista (toaleta je otresna). -
Ne, ale fakt tohle slovo slyším poprvé. *1*
-
-
-