Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav

Zaklínač 3 druhý datadisk vychází už 31. 5.

http://www.xzone.cz/download/products/zaklinac_ovine_a_krvi_limitka.jpg

Naprosto šílený měsíc. Overwatch, Doom, Total War, Zaklínač 3, možná Homeworld 2.
  • Inquisitor

The Elder Scrolls Online Beta

tvl tak stahuju dvacet giga jak blb, v půlce instalace to hodí chybu a voala stahuje zase od začátku. Tak to si můžou nabouchat, dvakrát to stahovat nebudu. Stalo se někomu něco podobnýho?
    • No já jsem tomu chtěl dát ještě víkend, abych na to neplival neoprávněně. Chtěl jsem si nainstalovat z nového IP. No ochrana accountu se dá pochopit, chtělo to po mě kód, co poslali na emil. Potud vše OK. Kód dorazil v pořádku, ovšem v jejich formuláři se tvářil jako špatný. S mírným skřípěním zubů jsem si nechal poslat nový. A co nevidím, ten samý kód. Nefunkční. Tak si bláhově říkám, nebudu sv*ně a nahlásím jim to, ať si to opraví. Dám si práci s emilem, ve kterém jak pro retardované jedince popíšu problém. Odpověď přišla za minutu. "Sakra to je fofr", říkám si. Pak jsem ovšem začal číst... No nebudu to snad ani komentovat, ale místo toho, aby se mě začali ptát na problém a snažili se dopátrat podstaty, chtěli po mě přihlašovací údaje a podobné srágory, aby mě mohli ručně pustit. Na to jim sere bílej tesák. Je to banda totálně neschopnejch jelimanů a tím u mě tato hra skončila. A rozloučím se jejich heslem: Helping you is our passion! *7*
      • michelangelocz
        Vcera jsem se do TESO taky chtel podivat. Ale uz po druhy jsem zapomel heslo. A v tomhle pripade uz ho ani nemuzu resetovat, protoze resetovaci formular se od posledne zkomplikoval o kontrolni otazku, jejiz odpoved si nepamatuju uz tuplem. Jejich skoda, vnimal jsem se jako jeden z mala, kdo na tu hru neplive siru. Na druhou stranu sance, ze bych zrovna ja zacal hrat nejaky MMO je az usmevne mala. To radeji knihu, nebo rovnou EVE :)
        • Tak EVE a knížku můžeš jet klidně zaráz. *3*
    • Jack1947
      V diskuzi ke klicum psal x (nebo jak se jmenuje) ze to chce vic jak 30gb... ze hra to poxcita nak spatne tedy 60gb ale tomu se mi nechce verit.
      • Vývojáři hry Routine zvažují její PS4 port.

moje složka TESO má 60 GB, jsou tam složky Elder scrolls online a Elder scrolls online EU :), obě maj okolo 25 GB
        • Jack1947
          Eu je k nicemu na dnesni BETA vikend, takze zrejme zaskrtl ze chce obe ( respkt. zapomel v nastaveni odskrtnout jen tu us).
  • Podle neoficiálních informací se chystá DLC Mass Effect 3: Earth, které nabídne nové módy, výbavu,...

Jen doufám, že chystají vydat i další sp dlc kromě Extended cutu. Docela rád bych se znovu podíval třeba na Omegu.
    • Podle neoficiálních informací se chystá DLC Mass Effect 3: Earth, které nabídne nové módy, výbavu,...

urcite bude
  • ucho

Míra poruchovosti konzole PS4 se pohybuje pod hodnotou 0,04%.

bleskaři, nemá tam být 0,4 %?
    • Pilgrim66
      Correction: Note that the statement originally provided to IGN by Sony mistakenly said ".04%." A Sony representative has now confirmed to IGN that this figure was provided in error, and it has been corrected to ".4%.

Chyba byla na straně Sony
      • ucho
        je vcelku jedno, kde byla chyba. jen by bylo fajn, kdyby to bleskař opravil. jenže jak z minulosti víme, většinu chyb neopraví...
    • Jack1947
      Nejdrive Mutant, s transkripci blabolu a ted uz i ty ? Nova moda, aneb "Rypame do bleskare ve velkym" . *7*Mala chybicka, jenze oni tam meli taky chybu... neandrtalcum je to beztak fuk , poruchovost je mala/mensi a to je to hlavni.
      • Veskoslav
        Malá chybička? Proboha, jsi fakt tak blbý? Ono je rozdíl mezi tím, jestli je to 0,4 a 0,04. Možná to pochopíš, až budeš brát na základní škole procenta. Nebo se prostě a jednoduše přestaň vyjadřovat ke všemu.
        • stejne ty cisla asi vesti z kristalovy koule, ja bych vyckal na skutecny, az si to koupi vetsi mnozstvi naivnich lidi, ale amd ma pc architekturu docela v maliku, takze se da cekat, ze to bude lepsi nez ty drivejsi sonacky hokus pokusy *5*
          • Jack1947
            Co to je za kec... *7*
          • Jack1947
            Prvni kusy bejvaj vetsinou , poruchovejsi na to nemusis byt vestec. Mel si vubec nekdy konzoli kdyz uz jsme u toho ? *7*
            • Až ti koule vystoupí z těla si hodnej se semnou bavit..
        • Jack1947
          Ja to beru vseobecne dle zdejsi urovne. Tak klid. Predevsim slo o do rypani do bleskare coz si myslim az tak nezaslouzi, kdyz tu informaci chybne predlozily sami.
  • Co to meleš, já jen stáhnu, zkopíruju crack a hraju, na nic nečekám, nic nepotřebuju vytvářet ani instalovat :) Je to paradox, ti co platí, tak se s tím akorát drbou a řeší nějaké účty a podobné kraviny.
    • Na E3 dojde k odhalení PS4 verze Resident Evil 7. Jednou z hratelných postav bude zřejmě Alice, kterou můžete znát z filmových zpracování.

jn to máš teda fakt libovy, ale my co si hry kupujeme si můžem ve hře dovolit kliknout na možnost: multiplayer, která navýsí herní dobu o pár desítek hodin navíc :)
      • Já MP nehraju, teda hraju, ale jen vyjímečně a zatím no problemo.
        • fakt jo? ale to hraješ na nějakejch hezkejch serverech plnejch cheaterů, co? protože na ofic. servery nevim nevim, a třeba steam hry kontrolujou i platný steam přihlášení
          • Se mi libi jak se neuspesne snazite najit tisic duvodu proc je jeho hrani mene hodnotny nez vase. *15* Mi pripominate AMD kiddos.
  • Radkaa

Podcast

Tak jsem sledovala chvilku ten váš slavný podcast a dlužíte mi 5 minut života. *10* "Vole" za každým slovem bych očekávala u pubert'áka v hospodě, ne u šéfredaktora webu před kamerou pro své čtenáře a diváky. *11* Chování opravdu na úrovni a to vyjadřování jakbysmet. *13*

PS. Ban za slušnou otázku v diskuzi už mi skončil. *4*
    • x_ander
      Za tu tvou "slušnou diskusi" tě tady banovali už pod jinýma nickama, tak proč to zas pokoušíš?
      • Radkaa
        A pod jakýma prosimtě ? Jsem tu registrovaná asi týden. *5*

A můj dotaz byl opravdu slušný, zněl: "Kdo je to Dan Vávra ?".
    • Jack1947
      TRoool is troll and troll is obvious!
      • Jacku, když anglicky neumíš, tak se o to nepokoušej. Vyhneš se pak zbytečnému trapasu. I když v tvém případě je to asi zcela běžné aniž by sis to vůbec uvědomoval. *3*
  • Pinkamena

Epic Mickey 2 dorazí tento rok na WiiU.

Eemh..myslíte "PSVita" že? Na WiiU to už dávno vyšlo.
    • braveman
      jj, díky za opravu.
      Nechal jsem se zblbnout množstvím ostatních článků informujících o WiiU *5*
  • SalemCZ
    Tak jsem zkoušel kde je možný použít konamicode, tak na gogu se otevře takovej pěkný retro byteček :D
  • ZombiU dostalo 4.5 od GameSpotu

Odkaz říká, že jde o Black Ops 2 gameplay, ale je pod ním ke stažení video recenze ZombiU.
    http://m.uk.gamespot.com/call-of-duty-black-ops-ii/videos/call-of-duty-black-ops-ii-capture-the-flag-gameplay-movie-6400269

A takdy textová:
    http://m.gamespot.com/epic-mickey-2-the-power-of-two/reviews/epic-mickey-2-the-power-of-two-review-6400225
    • http://i49.tinypic.com/30bmn2g.jpg

Škoda, co?
  • Pro EA bylo vyjednání licencí všech týmů v UEFA Euro 2012 nad její síly. Ve hře je tedy licencováno...

aha *1* takze jak to teda je......ted to pro ne bylo nad jeji sily, ale pred vydanim nam rikali neco jineho *1* Neni to krasne jak lze lehce okrast lidi o penize a nebyt za to nijak potrestan? *1* Zajimave melo byt licencovane vse, protoze se chvastali jak dostali kompletni licenci. Pak rikali take, ze si na vlastni kuzi vyzkousime dramaticke kvalifikacni zapasy az po posledni finalovy duel. Licence nikde, kvalifikace take ne, odflaknute a za cenu 500 Kc ziskame vlastne jen graficky upraveny score board a 8 novych stadionu *1* Tusim, ze momentalne to nejde ani stahnout z originu nebo se pletu???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit