Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Draken69CZ

Forza Horizon Sezónní vstupenka a Rozšiřující balíček Rally

Nevíte kde se dá sehnat levně? Na XBL za oboje chtějí skoro litra :(
  • Capcom zatím naskladnilo pouze milion kusů DmC Devil May Cry. Původně předpokládalo, že se koncem března...

Přitom tak skvělá hra a tak relativně malé prodeje.Kdyby lidé nekoukali jen na značku jako je např. Call of Duty tak by kvalita a prodejnost her mohla být podstatně výš.PS:Nic proti Call of Duty
    • Ale takovy uz fanousci jsou. Jakakoli zasadnejsi zmena v jejich oblibene serii je pro ne duvodem k odsouzeni titulu. A to se pak ti sami divi, ze Call of Duty serie se roky nijak nemeni. Vsak to je preci presne to, co hraci chteji. Kazdopadne je to jejich chyba. DmC je skvela hra a ani si nemyslim, ze by byla nejak vyrazneji jednodussi nez je DMC4. Ano, ma intuitivnejsi ovladani, ale to je snad dobre ne? Dante mi hodne pripomina Nera ze ctyrky a co se tyce prostredi, tak to musim pred Ninja Theory smeknout. Je to opravdu parada. Atmosfera ve hre by se dala krajet a efekty, ktere ve hre pouzivaji (cesta kreslena kridou na stenu, bossfight ala tron, apod.), to je opravdu pastva pro oko. Vyvojari prisli s obrovskou porci napadu a ze hry udelali vyjimecny zazitek po vizualni strance a perfektni rubanici po strance hratelnostni.
      • Naughty Dog se chvástá, že z konzole PS3 vyždíme titulem The Last of Us všechnu sílu.

Jenže je škoda, že fanoušci pohřbí kvalitní titul kvůli drobnostem. Já problém s ovládáním a obtížností neměl. Možná by přeci jen bylo rozumnější nechat vybrat alespoň tu třetí obtížnost hned ze začátku, ale bez výbavy z dohrané hry by to bylo zase o něco ostřejší, tak co s tím... Osobně mi tento díl sedl více než 4. Reboot bych zařadil v kvalitě za třetí díl. I když jsou na něm léta znát, je to klasické DMC v nejlepší formě. Reboot má určité změny, ale myslím, že určitě ne horšímu takovým způsobem, aby byl pohřben a zapomenut. Mě změny nevadí a osobně si myslím, že to je lepší než se křečovitě držet schémat. Fanoušci nový DMC mohou asi jen milovat, nebo nenávidět, nic mezi tím . *1*
    • Capcom zatím naskladnilo pouze milion kusů DmC Devil May Cry. Původně předpokládalo, že se koncem března...

Devil May Cry je taky značka, ale myslím, že dost lidí, kteří hráli předchozí díly, se rozhodli "bojkotovat" hru pouze kvůli účesů, či jednoduchosti. A co si budeme nalhávat, vypuštěné trailery tomu také moc nepomohli. I já čekal průměrnou akci, ale nakonec jsem dostal zábavnou a místy velmi originální řezničinu. Myslím hlavně design a prostředí některých levelů, je to paráda i když člověk jenom kouká.
  • AC Unity steam gift
    http://s-s.www.humblebundle.com.prx.websiteproxy.co.uk.prx.websiteproxy.co.uk/?gift=da6aTqHsZfEUX5Sw
    • díky moc
  • Průzkum: Čínští hráči preferují PS4 před Xbox One.

Coz je trochu divny kdyz vezmu v potaz ze na PS4 neni zatim jedina zajimava hra
    • Sportovní hry, InFamous, beta Destiny, Killzone. Něco málo určitě je, ale bohužel ne dost.
      • Jack1947
        Je to žalostné na obouh konzolích, bohužel. *9*
    • A když už se objeví nějaká zajímavá, tak je to remastered verze z konzolí minulých generací (Last of Us, Oddworld: Abe's Odyssey, GTA V) *1*
      • frag.ment
        Je fakt, že her zatím není moc, ale já jsem včera pořádně rozehrál iNfamous: Second Son a je to docela sranda. K tomu bych měl jeden dotaz, jestli to tu někdo hraje. Zjistil jsem, že mi nefunguje ukládání během mise, dam ručně save v menu na novou pozici, hra se uloží, ale když ji načtu tak jsem stejně na začátku checkpointu jako u autosavu. Je to celkem frustrující pro lamu, jako jsem já. To první obrněné auto jsem ničil asi 2 hodiny, než se mi to podařilo :-) Máte to taky tak, nebo je chyba někde u mě?
        • Asi děláš něco špatně. Jo, to první auto chvilku zabere, ten obrněnec pak taky... ale na víc než 10 minut to není.
          • frag.ment
            Njn, myslím toho prvního obrněnce, kdy se musí vystřílet ty boční baterky a pak zničit ta horní hlavní (mě hlavně asi hodinu trvalo zjistit, co mám s tím obrněncem vůbec udělat, páč moje angličtina je hodně chabá a titulky ve hře jsou celkem rychlý :-), navíc s ovladadečem se pořád moc nekamarádím). Když jsem to hrál asi po 15te, tak už sem to taky dal asi za 15 min, asi to chce trochu cviku.. Ale spíš mě zajímá to manuální ukládání, jak to s tím je?
            • frag.ment
              To Kuba (už nejde reagovat): tak to mi ten ovladač asi dlouho nevydrží, už včera měl chudák namále, pak sem si naštěstí uvědomil, kolik by mě stál novej... *4*
            • Manuální je, ale prostě po smrti i po loadu tě to hodí na začátek mise, to je u těchto her, řekl bych, typické.
        • Pockej 2 hodiny to prvni auto ? Jako fakt nebo hrajes na uber obtiznost? *1*
  • Ellendway

Šéf firmy Razer se omluvil za to, že když mu bylo 11 let, hrál pirátskou kopii Wasteland. Jako odškodné nyní zaslal 10 tisíc dolarů na vývoj pokračování, jenž za necelých 24 hodin překonalo původní plán s výběrem 900 tisíc dolarů na realizaci.

Kdyby raději vydali sluchátka, které slibovali na konec roku 2011... Ale jinak si zase udělal nádhernou reklamu.
  • slavek.skara

Maxis (SimCity) nabízí praconí pozici ředitele vývoje produktů, který bude pracovat na nové AAA hře...

The Sims 5 ? *2*
    • Má to být AAA
  • beavisCZ

Greenmangaming - konec?

Ahoj, nevíte někdo co se děje s gmg? Lokalizace do češtiny webu fuč, na twitteru mrtvo. Že by česká pobočka skončila?
    • všichni využili tu uchovu slevu a gmg zbankrotovali :D
  • Worhammer

Need For Speed The Run - má recenze

Je to hra, která vyšla v roce 2011, což byl rok nejlepší úrody her za posledních pár let. Kritika si na té hře velmi nemile smlsla, zkritizovala vše, co se dalo. Jako hlavní chyby hry bylo považováno:
    *12* - nereálnost, tj. běžná policejní auta vás mohou dohnat v 300 km/h rychlosti, auta jezdí 300 km/h po sněhu, má reakce: Je to arkáda, je třeba to respektovat, jízda na sněhu je jen v rámci jedné kapitoly ze deseti, policejní auta mi nikdy nedělala problém, i když nespravedlivě mě doháněla, dalo se jim vyvarovat, navíc tohle se dělo i v Most Wantedku a nikomu to dneska nevadí.
    *12* - skriptovanost, tj. poslední protivník před koncem závodu začne zrychlovat a pár metrů před ním zpomalovat, aby jste ho mohli předjet v pocitu napětí, má reakce: to je nesmysl, alespoň v obtížnosti HARD A EXTREME, co jsem hrál.
    *12* - nevyužitý potenciál, tj. hra si pohrává s myšlenkou závodu napříč celými státy, kdy musíte předjet v rámci jednoho závodu kolem 200 protivníků, ale tenhle jeden velký závod je rozdělen na etapy a nemůžete v rámci jedné etapy předjet více než 8 závodníků, respektive ten jeden velký závod je rozdělen na obyčejné subzávody, nelze si napracovat tak, že předjedete víc protivníků než je třeba, má reakce: To je pravda a je to škoda, ale i tak je dobré mít namysli, že přeci něco z té myšlenky ve hře zaimplementováno bylo a to je rozmanitost prostředí. Začínáte na západním pobřeží, v Kalifornii, která je velmi mainstreamová a asi tak nezaujme, ale později hráč jede přes Rocky Mountains, planiny a Chicagem a tyhle místa nejsou tak častá ve hrách. Vždy jsem se těšil na nové lokace a bylo příjemné pozorovat jak se krajina mění cestou k východnímu pobřeží.
    To byly věci, se kterými jsem nesouhlasil. *4* Teď čistě můj názor je ten, že NFS The Run je dobrá jednohubka, je to dobrá hra, která mě upřímně bavila a někdy si ji, i přes její jednohubkavost, rád zahraji znova. Jízdní model je zábavný a doplněný zvukových efektem při zatáčení, kdy vám pískaj kola, což je hezký detail, dále se dá docela dobře driftovat. Protivníci jsou nároční, závody na čas také, což mi vyhovuje. Hra mi připomínala NFS High Stakes, což je rozhodně pozitivní. Hra se snažila do hry dát akci, což bylo milé a pomáhalo zapomínat na stereotypnost závodů, protože ve hře jsou jen tři typy závodů. Hra měla povedenou kameru pohledu na auto při jízdě.

Hra má i své negativní aspekty, to jsou podle mě: soundtrack je hodně slabý oproti třeba NFS MW 2012, jen tři typy závodů, příběh tam prakticky není, grafické zpracování menu je ohavné, art pracovníci to vzali za špatný konec, ze začátku hry (asi do 4 kapitoly z 10) je hra příliš jednoduchá a jednotlivé mapy jsou krátké, až později se to trochu pořádně rozjede.

Sumasumárum: Je to dobrá hra, hodnocení 4/10 je blbost, hra má své chyby, ale bavila mě mnohem víc než taková Forza, například. Kritika se však do hry pustila, ještě to bylo v době, kdy byla žízeň po něčem jako je znovuzrození Most Wanted 2005, nebo Undergroundu a bylo a je spoustu lidí, kteří budou prohlašovat, že je to blbost už z toho principu, že to nevypadá jako Most Wanted a není tam tuning, protože jejich nejoblíbenější hra je Most Wanted, či Underground. Po sedmi letech jsem NFS The Run zkusil a zjistil, že je to dobrá hra a chtěl jsem vám povědět o mé zkušenosti.
    • Jack1947
      To není recenze ale stručné shrnutí 7 let staré hry lol.
    • owny
      https://games.tiscali.cz/ctenarske-recenze/

Napiš to sem.
  • DeDy

Cat Simulator

*1* https://www.youtube.com/watch?v=q0z3wF8Eikw

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit