-
Ty narazky na Dana Vavru uz jsou trapny...
-
-
A tak, trocha srandy, no - http://youtu.be/zEYCPc9P-Q0
-
-
Nemá náhodou v dubnu vyjít Mafia 3? A kde nic tu nic, žádné info, trailery, nic.
-
-
COž je myslím lepší, ta hra není a nebude kdovíjaká pecka. Třeba žádná nová videa nejsdou no natož info. Článků bylo akorát.
-
-
Neoficiálně: Další díl herní série Hitman dostane podtitul Sniper Assassin. Pravděpodobně vyjde na PC, PS4 a Xbox One.
čekám že to bude spíš odbočka, jako u mobilní hry Hitman Sniper -
Divinity: Original Sin
Tvl to se patchuje snad již po čtvrté *15*
"Fixed: Crashes on saving "
To nešlo jako zjistil během testování? Hra byla dostupná nedodělaná...Tohle je opravu zoufalé. Mají to pořád testovat. Sice jsem hru zatím ani pořádně nehrál ale jestli to bude pokračovat, tak to je dost komické.
Tady je nějaká recenze: http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/1039/view/reviews/load/332/page/1 -
-
Mám nahráno 8h a nezažil jsem ani jeden bug nebo pád, takže to tak hrozný nebude.
-
-
já teda výrazně míň, ale taky se mi ještě nic špatnýho nestalo... nutno podotknout, že hraju backerovskou verzi z GOGu, kde vůbec žádný patche od vydání hry v pondělí nebyly a nejsou...
-
-
-
Stahujte mod do Fallout 3, který vás přenese do sničené nukleární elektrárny Fukushima.
To "s" ve slově Zničené je vtip, co? -
-
Urcite nejsem ten typ, co rad chyta za kazdej preklep, ale uz to zacina byt na povazenou, no
Bleskar to po sobe ocividne vubec necte. To je fakt kazdej den nejaka konina *7* -
-
Nebuďte hnidopichové a užívejte pohodový hezký víkend *3*
-
-
jako pardon ale takovou hovadinu ti podtrhne i obyčejný slovníkový plugin
-
tak jde o spíš o to, že je to většinou jen pár slov. působí to zvláštně, že to po sobě někdo nečte :) a venku dneska nic moc, fouká studenej vítr a slunce je většinu času schovaný :)
-
-
včera byl pátek, třeba pařil a je ještě rozespalý :)
-
-
-
Fork Parker (Devolver Digital): „PC hráči za skvělé věci rádi zaplatí. Vývojáři, kteří...
Mluví mi z duše. -
Neoficiálně: PS4 se prodává dvakrát lépe než Xbox One.
Taky má 2x větší hype a agresivní reklamu. -
-
Kdo? Xbox? Protože pokud si správně pamatuju, tak oficiální prodeje byly snad 1:3 v neprospěch krabičky od MS => jestli je to teď 1:2, je to pro MS zlepšení...
-
-
Counter-Strike: Global Offensive nabídne "Casual" mód, který Vás zbaví finančního omezení a...
To má byť nejaká úžasná novinka? Teda CS ani CSS už nejaký ten piatok nehrám, ale čo si pamätám, toto bývalo na niektorých serveroch normálne nastavené, asi nejaký mod... Čo riešia? -
-
Njn, co drive zvladnul udelat fanousek za 20 min, tak dnes je velky vydobytek her.
-
-
Counter-Strike: Global Offensive nabídne "Casual" mód, který Vás zbaví finančního omezení a...
Novinku z toho dělaj hlavně weby, protože tohle je známo už prakticky od ohlášení hry...
-
-
-
MAFIA IV TRAILER
https://www.youtube.com/watch?v=lh7YlheCkfP
Sice jen fan, ale stojí za to. -
-
Pěkné :)
-
Nn opravdu za to nestoji a vsem vrele nedoporucuju ten odkaz vubec otevirat.
-
-
Mě to celkem pobavilo. Minimálně zajímavé vidět Lost Heaven v Mafii 2 endžinu.
-
-
-
Po roce je to tady znovu! :) Nominujte Games.cz v kategorii Zájmových webů v anketě Křišťálová lupa....
Za ty vaše zvratky co tu kolikrát (hlavně poslední dobou, např. špatně přeložené novinky apod..) tak vás letos poprvé nenominuji. Nezasloužíte si to...