-
https://www.youtube.com/watch?v=kU-J2yHvhZ8
Spiderman a Digitalfoundry
-
Klíč
Neměl by někdo zájem o steam klíč pro Borderlands 2: Ultimate Vault Hunters Upgrade Pack, podařilo se mi ho omylem koupit místo 2. Upgrade Packu a první už jednou mám v rámci SP. Takhle je mi k ničemu a třeba by ho někdo využil. -
-
To bych využl, no. *14* Ale radši to nechej někomu jinému, já si vystačím se základem. *7*
-
-
Veselé Vánoce 5PQEJ-3MFGX-4CDQK-373SN-3WBL2
a dej vědět jestli to šlo v pohodě. *3* -
-
you just made a terrible mistake. Příště raděj mailem *1*
-
-
Tak jsi udělal radost někomu jinému. *1* Až budu mít něco já, tak to sem postnu s tvým nickem, a když budeš chtít, tak dáš mail. Na to se spolehni. *5* btw mám key z LEVELu na ten Battlefield 4, takže kdybys to chtěl, stačí napsat. *3* (trošku wrong vlákno, pardon) *9*
-
-
Já bych si ten BF4 klíč vzal jestli je ještě volnej. Když tak sem prosím r1223@email.cz
-
-
-
-
-
-
GTA V PC Unboxing
https://www.youtube.com/watch?v=wx8rZYixYFM
Tak už nám to někdo rozbalil před kamerou. -
-
No aspoň má každé DVD jiný motiv.
-
co nesnašim a nechapu jak muže nekdo delat tyhle videa s detailem na ruce a neudelat si manikuru
-
https://www.youtube.com/watch?v=xrdHe__tt3U
-
Tady lepší unboxing
https://www.youtube.com/watch?v=dVoeABqDJDc -
Hrozný tyhle rozbalovací videa :D
-
-
tvuj nazor je minoritní
-
-
-
survival
ahoj, ted je hodne survival her, tak co byste mi doporučili kdybych chtel kdyžtak neco vyzkoušet
DayZ, rust, the forest, life is feudal atd -
-
Za sebe ti doporucim DayZ. Podle me ma k survivalu nejblíž, ma opravdu pekne udělaný prostředí a zároveň celkem realistickou strelbu. Ovsem pokud ti vadí, ze do bety to vstoupí nejdřív na konci roku, radši nad tím neuvazuj. Spousta lidi, i když byli varování, ted breci ze vývoj jde pomalu :)
-
DayZ pokud máš s kým hrát.
-
-
Je to zábava i pro "vlky samotáře", navíc tam často narazíš na někoho, kdo se k tobě přidá, alespoň na roleplay serverech.
-
-
Dark Souls II *3*
-
-
Konzolovy onebutton koridory nikoho nezajimaji
-
-
Za mě osobně Rust. Dle mýho z těhle survivalovek má největší potenciál to dotáhnout do konce a hlavně být parádní hrou. *5*
-
-
Tak podle zakulisnich informaci se na hre prakticky uz nepracuje a uz dela na jine hre...
-
-
Nevím odkud máš ty informace (je jedno jestli jsou pravdivé nebo ne), ale podle týdenních devblogů a updatů se na hře opravdu pracuje a to dost. *5*
-
-
-
Nejlepší survival je UnReal World.
-
Singl - The Forest
Coop - 7 Days to Die
A někdo ti doporučoval ten Stranded Deep a vypadá to opravdu krutě dobře. -
-
7 days? Hnusnější hru z EA her neznám. Grafika tak z roku 2005 a to "generování" prostředí je něco šíleného. A gameplay taky žádná sláva. A když si člověk přečte ty pochvalné recenze na Steamu, tak přemýšlí, kde se vzala ta realistická grafika a uvěřitelný survival.
-
-
83 % lidí z 16 000 to hodnotilo kladně. Grafika je špatná, ale herní mechanismy jsou velmi zajímavé, hra je stvořená hlavně pro coop. Navíc je to velmi rychle se vyvíjející ea hra v alfa verzi...
-
-
No rychle, hru mám prakticky od začátku a pokrok tam moc nevidím. Pro coop mi přijde mnohem vhodnější DayZ nebo módy "DayZ" v Armě III než toto. Hra s tímto tempem vývoje bude později než Star Citizen.
Nejlepší na té hře je akorát crafting a systém stavění, to musím uznat. Ale ten zbytek? Jako ohledně 83% na Steamu, doteď to nechápu a pak čtu 500 hodin nahráno atd *1* A když si přečteš jednotlivé recenze, tak ty kladné jsou snad z 70% jednoslovné či v krátkém úryvku. Navíc když si přečteš, tak nejvíc nadávají ti, co to podpořili na KC. A na to, že vybrali více jak půl mega, tak zatím hodně nic moc.
-
-
-
neco kde je i pvp
-
-
Problém s PvP survivaly je ten, že tam jde pak jen o to PvP... V tomhle ohledu je ale nejoblíbenější asi DayZ nebo Rust, ale to není nic pro mě.
-
Bylo mi doporucovani H1Z1 nebo tak nejak se to jmenuje. Ne ze bych to zkousel ale bylo mi to doporucovano.
-
-
-
-
Dirt 4
Parada, zabava to hrat uz tam mam 4h :) takova Dirt 3ka s trochou Dirt rallye a generovanim trati.
Jdu spat *6* -
-
Někde psali že to jde nastavit od naprosté arkády až po "DiRT Rally" čemu se mi nechce moc věřit, když tak pak napiš nějaké dojmy, díky.
-
-
Jako je tam gamer mod a simulation mod, ale je to porad lehci jak DR me se zda hlavne v tom ze mi pulka auta nevyskoci pul metru do vzduchu na 1cm kaminku, proste v DR mam pocit jak kdybych mel nizkou gravitaci a jen tak solichal cestu, u Dirt 4 to je zase naopak jakoby te to drzi na ceste.
Zabavnejsi verze DR. Horsi feeling z grafiky diky generovani trati a ne tuny hodin doladovani designeru. Na Ultra par problemu s FPS (delaji to asi divaci v rallyecrossu a pregenerovane stromy u trati.
-
-
-
Jaká rozhodnutí volili hráči v druhém díle The Walking Dead? Odpověď hledejte ve videu. Vydání...
Už aby to bylo! Pro mě je to překvapení roku. V mnoha ohledech je to dokonce lepší než serál. -
Na GoGu je Freespace 2 za $3, no nekupte to, piloti.
-
Adventura Journey se nečekaně dobře prodává i na japonském PSN.
Doufám, že to myslíte s tím "nečekaně" ironicky. *7* -
-
...člověk nikdy předem neví, co od japonských spotřebitelů čekat :)
-
-
Battlefield 3 Premium služba má přes 4 miliony členů.
Hlavne sa pripravte o pár mesiacov na release CoD:Ghosts a plačte aká žmýkačka prachov to je.. -
Diablo III
Zdá se, že Blizzard uvolnil k volnýmu stažení starter edition D3 *8* . Nebo něco takovýho. Vyjádření od Blizzardu jsem zatím žádný nečetl, ale jsou toho plný fóra, a i v mým seznamu her na battle.net účtu se nachází položka "Diablo III beta" s funkčním odkazem na stažení klienta. -
-
Prosba od Bleskaře: Studujete Masarykovu univerzitu, Vysokou školu ekonomickou, Univerzitu Jana Evangelisty...
Pouze Blizzard error, někdo šikovnej pustil betu na všech battle.net účtech a teď pracujou na nápravě :D -
-
Jde o chybu nebo bude beta Diablo III dostupná pro všechny? Stahujte klienta!
Pfft. Taky už to mohli nechat *15*
-
-