Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79092 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ringmancz

Risk of Rain

https://www.humblebundle.com/gift?key=Wa8Ahv7SbFVC25Db

musí se to aktivovat během několika hodin, snad si to ten člověk, co si to vezme, vážně zahraje
    • Seznam zlevněných titulů, které tento týden (25.11. - 1.12. 2014) naleznete na XBLM.

Diky za tuhle hru urcite ji dohraju nekdy
  • homeles8

Best of Indián

Jaká je podle vás nejlepší hra, kde můžu hrát za indiána, popřípadě strategii za indiány?
    • Mortal Kombat 3. Lepšího indiána jsem od té doby neviděl v žádné hře.
    • Empire: Total War s rozšířením The Warpath, tam máš kampaň za několik indiánských kmenů *3*
      • homeles8
        Paráda, díky moc, to se mi líbí nejvíc.
    • Tilwaen
      Za (polo)indiána hraješ třeba v Assassin's Creed 3, ale moc to nekoreluje s označením "nejlepší hra". Strategii ti taky neporadím.
    • 0011
      Původní Prey (2006), Street Fighter (postava T. Hawk), strategie ti neporadím
      • SalemCZ
        Julie z Tekkena byla lepší než T.Hawk
        • 0011
          No rozhodně vypadá líp *1* stejně tak jsem mohl napsat Nightwolfa z Mortal Combat, ale SF je nejlepší bojovková série tak jsem vypsal jenom jednoho zástupce z bojovek
          • SalemCZ
            Neni :D
            • SalemCZ
              to měl být for jako že kompromis.
            • 0011
              Sorry teď budu znít jako srab ale steam dávám jenom lidem co znám osobně, mimo jiné i proto, že ho v rodině používáme místo skypu (takže můj friendlist není zrovna nejdelší) a navíc tuhle hru ani nemám, ale dej určitě šanci pokud ti nevadí retro a jestli si nehrál SF Alpha. Žádná část série před tím a bohužel ani potom ti nedala tak absolutní kontrolu nad ovládáním. Hrával jsem to s kámošem který v ní byl opravdový mistr a bohužel musel nechat hraní obecně kvůli šlachám *9* ale to už je fakt dlouho, to snad steam ještě ani nebyl a on to měl origo na CD, to už dneska snad ani na PC neseženeš možná na ebay
            • SalemCZ
              Tak Pokkén, myslím dělali lidi co Tekken už podle názvu.Tak jdem hrát SFxT :D
            • 0011
              Názor ti neberu, ale každá bojovka která vyšla po revolučním SF 2 z něj vychází, Tekken měl vždycky lepší grafiku a hezčí waifus *3*, o tom žádná s tím souhlasím i jako přiznaný SF fanboy, ale když už opráším arcade stick je to hlavně na SF ale v poslední době mě chytnul Pokkén Tournament, který má blíž k Tekkenovi
    • jamar28
      Medieval II Total War Kingdoms, Europa Universalis IV některé díly Civilization.
  • jindra.veliky
    Rainbow Six: Patriots revealed by registrations ni
  • FortressCraft - v podstatě vykradený Minecraft s lepší grafikou, texturami a nasvícením, vyjde...

Lepší grafika? ani mi nepřide! vpodstate to vypda kdyz použijete nejaky amatersky texture pack na minecraft, jedine co se mi tam libilo byl přiliv a odliv teda spon to tak vypdalo.
  • EU šikanuje ohledně grafických karet

Tak jsem zvědav, pokud to projde, jestli si zvyknete na diskuze plné: PC brzdí vývoj!! *2* (patřilo by to každymu kdo troubi opak na kazdy straně :) )
  • Lukass
    Tak s objednanim Just Cause 3 jeste pockam, recenze od hracu sou rozporuplny. Na AMD hra jede silene jako vsechny hry, od AMD nic ani zadarmo.
    Jinak je optimalizace celkem v pohode, AI je debilni, v ktere hre dneska neni.
    Vybuchy a detrukce plus prostredi nema moc konkurenci.
    Mise budou dobry, i ve dvojce byli dobry.
    Na pribeh kaslu, ten me v podobnym typu her vubec netrapi.
    Nicmene asi pockam na slevu, za 3 mesice bude hra stat 400, tak do toho s radosti pudu.
  • Jack1947

Heavy Rain mohlo být X360 exkluzivitou, ale Microsoftu se nezdál příběh o únosu dětí. Vývojáři tak nabídli...

Mrkvosoft a jeho priblbla politika, (stavim se ze u ostatnich her to bylo urcite, neco podobneho.) Achjo penouze na odkoupeni "gigantu" finske Noikie maji ale na PS3 only titulky, ohrnujem nosanek ze. Burn in hell , ashes to ashes.
  • Cosi

Vypravění příběhu v Batman: Arkham Asylum se ponese ve stylu Pulp Fiction.

chybka --- V Arkham city, i když by takováto informace o projektu Perla group, jenž má plánu nadabovat filmečky z Arkham Asylum by byla velice zajímavá.
    • Díky... ještě jsem si při psaní říkal, že si musím dát pozor, aby se mi to nepopletlo *2* *7*
  • smejki

Nejlepší moderní hrou současnosti je podle IGN titul Mass Effect 2.

IGN=Hype Machine... *4*
    • Psychotic
      Není každé velké masmédium hype machine?
      • smejki
        pouze potenciální
  • B.o.b

První (přesto dva roky staré) artworky z PS3 exkluzivní hry Agent odhalil Leigh Donoghue, který...

Když už na PS3 tak aspoň i na ten X360 *9* nebo mě donutí si koupit tu PS3.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit