-
Nepotvrzeno: K vypnutí online serverů hry Marvel Heroes nedojde na konci roku, ale zítra. Z Gazillion Ent. byla propuštěna již většina zaměstnanců.
Marvel Heroes je teda samostatná hra nebo je to ten Marvel Heroes Omega? Jelikož mám pocit že Omega vyšla na všechny platformy (hlavní) asi před půl rokem? -
-
Pokud vím, tak je to ta samá hra. Přídomek Omega to získalo až s jedním větším updatem, který překopal hodně věcí, a s tím se pak také spustily ty konzolové verze. Takže ano, měli by vypínat všechno, včetně těch nedávno spuštěných portů.
-
-
takže na PC to běží v pohodě několik let a když se to dostane na konzole tak to zkrachuje. Náhoda, nemyslím si.
-
-
to nebude náhoda, až konzolisti zjistili, jaká je to srajda, co trvalo PC hráčům x měsíců, to stihli konzolisti za víkend...
-
-
-
-
V pátek odhalená doporučená a minimální HW konfigurace pro Battlefield 3 byla smyšlená.
Kupodivu :D, pro Tiscali: stačilo by aspoň číst komenty *1* -
Spekulace: Dalším novým hrdinou ve hře Overwatch bude Torbjornova dcera.
Tak asi nepřešel vypadá spíš jako sestra/dcera Reinhardta( i když má řemdih a je lepší ) a už je na PTR
já čekal nějakou op věžičku škoda i když zrovna REinhardta mám taky docela rád ... -
Dota 2 je s přehledem nejhranějším titulem na STEAMu.
Překvapení *8* -
-
-
Heh jsem čekal nával a ono, nic moc.
-
Já taky, ale většinu jsem hádal. To jsou totiž opravdu klenoty :)
-
-
Klasika, zase jsem dal něco jiného než jsem si myslel a byla to chyba. I tak je to myslím dobré když si vezmu že jsem v 90 až na vyjímky ( a ty tam nebyli páč jsem tyhle céčky ani nehrál).
-
-
-
Na Steamu si už nezahrajete ani nepořídíte TRON: Evolution, hře zřejmě vypršela licence protipirátské ochrany SecuROM.
To jako že i když ji mám koupenou tak nepůjde spustit?
-
-
nevím, doufám že ne, ale stejně, to je prostě stinná stránka digitální distribuce, ty hry prostě nevlastníš
-
-
U GOGu je vlastníš.
-
-
Leda pokud si zálohuješ soubory, pokud například nějaké závodní hře vyprší práva na některé songy tak ti je vymažou i na gogu, dneska je jediná jistota hry na blu ray nebo na cartridge na konzolích. Nebo staré hry na pc na cd a dvd, dodneška mám schované věci od krondoru až po posledního stalkera.
-
-
Dobře většinou ji jenom vymažou ze storu, ale v knihovně ti zůstane.
-
Samozřejmě:) To nerozporuji:) Jinak ani DVD nejsou výhoda. Většina z nových her neobsahuje ani 50 % hry a PS4 hry začínají být to samé.
-
-
Ne
-
-
Ale jistě že. Nepronajímáš si kopii hry. Kupuješ si kopii hry. Proto si ji můžeš legálně celou stáhnout do pc a pak si ji využívat dle libosti.
-
-
Kupuješ si licenci a se hrou můžeš dělat jen to, co ti licence umožňuje.
-
Ne
-
-
-
-
-
-
Sakra s tím, člověk je tři dny bez netu a mezitím oznámí Dark Souls na PC.
Hurááááááááááááááááááááááááááááááá -
-
X360 verze The Witcher 2 (Zaklínač 2) si ukousne z pevného disku konzole 15.4 GB.
Ach, jaký tu byl klid... -
-
Neboj jednoho dne se nám poštěstí a srazí ho autobus. *3*
-
-
Přát někomu smrt kvůli psaní příspěvků v diskuzích?
Vážně? *10* *7*
Pokud vážně, tak ti doporučuju, aby jsi šel na psychologickou evaluaci. Máš nějak pokřivené vnímání hodnoty lidského života.
-
-
Vážně?
V diskuzi pod oznámení toho PC portu se strhlo velký drama i beze mě... takže tak horký to nebude, náhodný někdo. *3*
-
-
-
Originální způsob, jak požádat svoji přítelkyni o ruku? Prostřednictvím mapy v Portal 2!
Aww, that's adorable! -
Vyhraj konzoli PS4, televizor Sony Bravia, PSV, Xperia Z1 nebo hry pro systém PS4.
prečo tam je len priteplene česko a žiadne slovensko to su ale rasisti zebracky lebo keby som to vyhral tak by tie madarske vystrielane slepe ovce zase len zavideli to preto tam neni o stokrat lepsie slovensko ale madarov slepych to tam daju *10* *10* *10* *10* *16* *16* -
-
Český buzík nadává slovensky na Maďary.
Rakousko-Uhersko forever! -
Onanuješ pokaždé, když pak na Tebe někdo reaguje nebo jsi jenom prostě takový nevyrovnaný debill s komplexem? *7* Vsázím na to druhé.
-
-
diki pomohol si mi idem si pozriet nejake to vase madarske p*rno *3* *2*
-
Jemu krvaci do mozku, abych pouzil jeho oblibene slovicko. *1*
-
-
dalj si si peknx nickk aôe je niesomj zoj slovenskaj
-
-
Nejses ze Slovenska, ale pises slovensky a brecis tady, ze Slovensko neni v te soutezi. Jo to dava smysl. *1*
-
-
Myslim, ze Slovaci se maji fajn, kdyz tam ted uz nejsi a my se mame taky dobre, protoze tady taky nejsi. *3*
-
lebo som sa tam narodil v tej stoke ale vaše madarsko je este hoirsie dufam ze sa tam ale mate dobre
-
-
-
-
-
-
Došlo k oznámení bojovky Pokken Tournament. V Japonku dorazí na arkády v průběhu příštího roku.
Pokémon jako Tekken, nebo nevím těžko se to dá z toho článku vyčíst... *7* -
-
https://www.youtube.com/watch?v=p7Cs4L1JALY
-
-
Takže tak nějak jak jsem si představoval... na automaty ale zdá se že japonsku se na nich ještě hodně hraje hmm.
-
-