-
Co si myslíte multiplayeru SW: Republc Command a hraje ho ještě někdo?
-
-
Kdybych měl s kým, tak určitě. (Trochu mě ale štve, že když jsem si hru koupil, tak můj klíč už někdo využíval...). Pokaždé, když se něco šustne kolem LucasArts, tak se modlím, aby jejich další hra byla RC2.
-
-
VGA 2010
Tak podle odpočítávání na spike.com, VGA 2010 začne v 20: 00 ČR času - http://www.spike.com/event/vga/page/pre-show -
-
odpocet na VGA je uz 2. rok spatne, bude to ve 2 rano dnes v noci
-
-
Odpocet jak odpocet ale spis bych predpokladal ze kazdy vi ze v USA nemaji stejny cas jako v CR resp. žiji v jiném časovém pásmu viz. 7mp EST / 4pm PST
Fakt se to neda prehlednout :) -
-
O.K., moje blbost a chyba.
-
-
-
-
Lionhead Studios (Fable, Black and White) má pro nás připraveno na svých stránkách za 5 dní,...
nebylo by od veci udelat dalsi black and white ale tentokrat i s multiplayerem, jojo pamatuju na jeden LAN tam sme se u multaku jednicky poradne vyblbli :)) -
czlukas@tiscali.cz
"To by mě zajímalo jaké karty má zdejší hromada diskutujících idiotů.
650 je klasický příklad mid-end grafiky. Lowend je tak 640,635. Neříkám, že je to bůhvijaká kvalita, ale říkat tomu ultrašrot je vrchol ignorantsví. "
:D prosímtě, pokračuj... čím dál lepší, co se člověk nedoví. Jsi zamrzl někde v roce 2010 člověče. Loni mainstream držela 660tka, dnes už je na pomezí lowendu, cokoliv pod 760 nemá smysl do herního pc kupovat. A mobilní verze ? Chápeš to, že grafiky co se cpou dˇo noťasů za 40,50 tisíc jsou tak na úrovni té dnes už slabé GTX660 ? Jestli vůbec ...
Vážně, vzpamatuj se. Evidentně jsi vyšel někde z lesa a žiješ v domění jakou nemáš obstojnou kartu (635m .... proboha) .. bez komentáře už raději, ze začátku to bavilo co jsi psal, ale už to začíná být smutné. -
-
Jistě. 660 byla loni mainstream a letos je to ultrašrot... Nevím, kde žiješ, ale ani grafiky takhle rychle nestránou.
660 a 760 jsou součástí jedné generace. Žádný pokrok, jenom rebrand a zvýšení výkonu. Až 860 budou mít nové jádro.
NB za 40-50 tisíc mají 780tky. Já mám NB za 20 z roku 2012. -
-
660 a 760 jsou sice z jedné generace, avšak 760 není žádný rebrand 660. Je to trochu osekaná 670 se zvednutými takty.
Ad 650m, cokoliv co má 128bit sběrnici a méně, je šrot. Bohužel -
-
V NB větší sběrnici ani nenajdeš. Tady nejde o porovnání mobilní vs desktopové, ale spíš o to, že když mezi sebou provnáš mobilní a desktopové, tak ani v jednom ti 650ka nevyjde bůhvíjak špatně.
-
-
Mobilní grafika se nevyplatí vyšší než GTX760M možná 765M. Pak už je nárust výkonu minimální.
-
-
Mám GTX 570 hraji vše na low,abych se cítil méněcenný
-
hlavně že z mainstream grafik se stávají každý rok lowendy, ale vývoj her nikde, po vizuální stránce a hw nárocích se za poslední roky posunuly fakt minimálně, nemluvě o hratelnosti, tam se to posunuje opačně a celkem dost *15*
-
-
jj HW momentálně převyšuje SW, dřív tomu bylo naopak..
-
-
Smutný je taky že musíš vždy založit nový vlákno...
-
-
Bohužel ten systém místní je tak nablblý, že mi to skočilo sem, místo tam.
Ale chápu, že na to musíš reagovat, ještě, že jsi mi to řekl. Opět k věci. Nechceš jít raději hledat kde a za kolik je jaká hra na stažení? Na to tu od tebe všichni čekají... -
-
Jeste lzes, nikdy sem nic takoveho nepsal. ČERTÍKU Z KRABIČKY, BUBU bu! *2* .
-
Nemusíš se hned čertit chlapče, prostě se nauč používat tlačítko "reagovat"
-
-
Bacha na nej ( treba to neni ten co si MYSLIS) to je OK nektery posiluji EGO radi a BESLKOVKA + NEW VLAKNO= ORGASMICKE poteseni. *3* ( pro ne).
-
-
Pane bože, co si to napsal.
-
a blb Jack aby se nepřidal se svýma nablblýma komentama o h*vnu
-
-
-
-
Watch Dogs má na WiiU vypadat lépe než na současné generaci konzolí.
prej se vyvojari naucili pracovat s GPU a tak WII U je rychlejsi nez stavajici konzole.Parada uz se tesim -
-
Mno, na WiUU s prominutím se*e pes ... ale když se dívám na ty obrázky (nepochybně PC verze), tak to vypadá opravdu hodně dobře, až by člověk věřil, že to vážně těch 6GB RAM využije :)
Nějak se na tu hru zase začínám víc a víc těšit, ale není to kvůli grafice, spíš z těch malých střípků co se objevují, naláká to víc, než půl hodinové gameplaye někde na YT .. někdy je méně více, žejo. -
Ja ti nevim, urcite by to bylo prekvapeni ale nak moc bych nato nevsazel. I kdyz... *7*
No vida, pak ze to nejde dneska , ani zadnej minusovej fanda a nikdo nehejtuje. Lepsi to myslim uz ani bejt nemuze, proste beautiful day. *4*
-
-
Kdo jsou největší vývojářšská herní esa podle samotných vývojářů? 1. Peter Molyneux, 2....
Co třeba Joshua E. Sawyer? :-) -
Nová FPS hororovka od tvůrců Bioshock :)
http://techti.me/2015/05/26/perception-a-new-first-person-horror-game-from-bioshock-develpers/ -
Ulimátní srovnání platforem
https://pbs.twimg.com/tweet_video/CTZWDmXW4AAE-hK.mp4 -
-
https://www.youtube.com/watch?v=prEVzshXY6A
-
plho!
-
-
Humble Bundle #3
Daruji Humble Bundle #3 na Steam:
Cogs - slušná logická hra
Crayon Physics Deluxe - takové to čmárání perem a musíte přemístit kuličku
VVVVVV - nehrál jsem
Hammerfight - nehrál jsem
And Yet It Moves - nehrál sem a prej je to těžký
jestli má někdo zájem, pošlu na mail -
-
skara, pozdě no..:( ty jsi takovej rozdavačnej..kdybys měl jestě něco tak mi to můžeš poslat na miroslavhorava@gmail.com
-
-
smula uz to ma stryc *1*
-
-
Ja bych si to zahral :D
lukinsons@gmail.com *1* -
-
posláno
-
-
Jáaj *2*
-
-
Obrazem: Koncept arty 27 typů oblečení pro Geralta z The Witcher 3.
To je asi rok staré...