-
PS Plus
NBA 2K16 a akce 15 měsíců za cenu 12 mě konečně přimnělo předplatit PS Plus. Tak doufám, že tam odteď zase nebudou samé srágory. -
-
no to bych se bál. už dlouho tam nebylo nic fakt zajímavýho
-
-
První kapitola ze hry Homefront se představuje ve videu.
tohle video natacel ten nejhorsi hrac FPS pod sluncem. Videl jsem spoustu ale tohle je doslova tragedie -
včerejší Nintendo Direct k Super Smash Bros, kdo to dá po E3 celý?
https://www.youtube.com/watch?v=P-kQWJrjRV4
-
-
Ja na to vcera kouknul nez jsem se pustil do Dead Cells :D
-
-
Pár nových screenů z multiplayeru hry God of War: Ascension.
Mám betu ale ten multiplayer mě moc nepřekvapil stejně si to koupím kvůli singlu multi je pro mě jakési zpestření *3* -
-
Mrkni na Xzone, k predobjednavce supr tričko
-
-
Video: Třináct minut gameplay záběrů z uzavřené beta verze Fable Legends.
... boring ... -
-
http://windows.microsoft.com/cs-cz/windows/lifecycle
na windows 7 bude podpora do 2020 ... -
-
Tak já to vím že neskončí do roka, ale tak když už někfo trollní at á podklady že *4* ( chci říct když něco tvrdá).
-
-
Win10 only ? Pchf, no interest mate *6* *7*
-
-
Stejně na ně do roka a půl budeš muset přejít, nebo můžeš začít instalovat linuxy.
-
-
Fakt? do roku a půl se něco změní, třeba nabere raketový odpich dx12 a přestože dx12 see ještě nevyužije... atp a nerad jsem když mně někdo do něčeho nutí, přejdu ok ale ne kvůli jedné hře navíc f2p srajdárně. *4* *5*
-
-
Hlavně rok po vydání W10 končí podpora W8.1 a W7. :D
-
-
U Xp to trvalo asi 10 let než skonšila podpora takže jsem v klídku. *4*
Nějakej link na tu tvou teorii nebo vaříme z necek? *7* *12* -
-
Ty říkáš, že za rok přestanou na W7 a W8 vycházet hry? *1*
-
Smaozřejmě, ale na Windowsy bez podpory přestanou vycházet hry. Takže podle tebe jsou XPéčka stále pro hráče či uživatele PC stále použitelné?
-
A co jako? To neznemaná, že je nemůžeš používat.
-
-
-
-
-
-
Rimworld
Ten Rimworld je fakt skvělá záležitost. Která jiná hra vám nabídne takové morální dilema?
Jeden z osmi členů naší posádky byl při posledním nepřátelském nájezdu na naši osadu dost těžce raněn. Donesli jsme ho na ošetřovnu a náš nejlepší doktor si ho hned vzal do parády. Těch pár tržných ran ještě ošetřil celkem snadno ale vytržená vřetení kost z pravé ruky a hlavně přelomená páteř byl fakt dost velký problém, který už nešel opravit. A co teď? Nechat nebohého za dobré služby do konce života ležet na nemocniční posteli aby zaměstnával našeho doktora a ujídal z našich tenčících se zásob? Nebo snad zvolit eutanázii a pohřbít hrdinu se všemi poctami? Nebo ho snad zabít a uvařit si z něj něco dobrého? Nebo vyoperovat orgány a ty pak prodat na trhu? No... když už jsou ty Vánoce... kapra jsme teda letos v naší skromné osadě neměli *1* .
PS: Nepřál bych vám uklízet ten bordel, když naše smečka jorkšírů odhalila v lednici zásobu piv. Ti malý zmetci, než chcípli na otravu alkoholem, stačili poblít celou chodbu. -
-
Top-down zobrazení? Kdo jsi a co jsi udělal s Chimem? *8*
-
-
I ortodoxní isometrista občas zhřeší *1*
-
-
*7* baví tě ty hry nebo si těma sr@čkami musíš něco dokazovat?
-
-
Nema lepší komp
-
"těma sr@čkami"? *1*
Až na tuhle chybu bych se stejně tak mohl ptát i já tebe, kdyby jsi tu napsal, co vlastně hraješ. -
-
tak jsem rád, že stíhám hry, které jsou už dodělané a vypadají na 21. století...
-
-
Reakce na příspěvek:
Pokud si pod pojmem dodělané představuješ nezabugované tak to jo, všiml jsem si že poslední dobou vychází spousta AAA dodělaných her skoro až z 22. století *1* .
Poznámka: To, že je hra v Early Accesu ještě neznamená, že by snad byla nutně i zabugovaná nebo nešla dohrát ;)
-
-
-
-
-
-
Plná bude kdy? V roce 2050?
-
-
Nevím, musíš se zeptat autora hry.
-
-
proč to vypadá hůře než Metal Gear na MSX2 z roku 1987?
-
-
To nevím, ale pořád to vypadá a hlavně se to i líp hraje než MGS z roku 2015 *1*
-
-
samozřejmě jak jinak....
-
-
-
Jj úplný delfín *7*
-
-
GTA V - Ghost Rider mod by JulioNIB
https://www.youtube.com/watch?v=-wza_nbBDOQ -
Microsoft chce během dalších 5 let prodat dalších 25 milionů konzolí X360.
A proč vlastně ne ? Na pět let a jak odhad celokového počtu prodaných kusů nadcházejícího multimediálního centra ...
PS: Díky všem , kód do trialu pluska jsem obdržel 21 ... tj 3 dny po podání žádosti ;) -
Nepotvrzeno: Příští DLC pro Grand Theft Auto V do hry přidá zombie.
Jen to ne, já bych radši příběhové DLC a po něm vidu ani slechu... safra R* tolik nenapínej nebo zachvíly budem jak na napínáku. -
Alcarys Complex
Desura: 2PHVK-ZLWDJ-9K14F-P9JFT-F7E46 -
-
Used by Saleas Newbie ....
-