Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79092 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • loučení s Warcraft 3

Včera byla po 10ti letech oficiálně ukončena podpora W3. Nejlepší RTS všech dob končí, WCG, Zotac ... oficiální ceremoniál proběhl. Včera byl celkově takový divný smutný den.
    • Nejlepší strategie všech dob pobavila docela. Jediné opravdu hodnotné co přinesla je mód, jenž nedělal nikdo z Blizzardu..
    • Ja jsem si W3 pro jeji odpudivou grafickou stylizaci nikdy nedokazal zamilovat. Bohuzel se ji Blizzard drzi doted :(
    • MidnighT91
      W3 jsem hrál, dokonce několikrát. Nějak ale stejně nechápu co ho podle tebe dělá nejlepší rts všech dob? Je to naprosto průměrná strategie se zajímavým lore, ale co se rts týče tak jsem hrál sdaleko lepší...
  • Origin klíče

Dead Space
    EYMM-25SK-VXEL-M4MK-ZWYN
    Burnout Paradise: The Ultimate Box
    46HZ-AEJC-XVF6-2C87-4BXX
    Crysis 2 Maximum Edition
    D3SS-AU9U-PZRW-8CNR-L7E5
    Mirror's Edge
    3UMV-9TE9-4QBT-MZJC-XR4H
    Medal of Honor
    323T-ZQMY-92MN-PL52-VSLG
  • Fallout 4 byl oznámen tak krátce před vydáním, aby vývojářský tým nebyl zbytečně zatěžován vývojem demoverzí a podobného obsahu pro show jako je Gamescom.

A dobře udělali... teda pokud to nebude bugfest. Doufám že vyjde mod i na krabičky kterej zamění toho čokla třeba na kočku nebo klokana :)
  • Veskoslav

Omluvenka od šéfa marketingu Bethesdy

https://twitter.com/DCDeacon/status/663430608090226688/photo/1
    • tohle by mi v práci asi neprošlo protože nehraju fallout *13*
    • To je ale bzunda!
      • Veskoslav
        Tak na vyhazov to postačí.
  • Lionhearth GOG

http://www.gog.com/redeem/5R06074F
  • MidnighT91

Patrick Liu (EA Dice): „V budoucnu se pravděpodobně vrhneme na vývoj Battlefield Bad Company 3.“

Copak ona teď neběží beta ?
    • Ne, ted běží beta Battlefield 3
    • mezi BFkama má prý být rozdíl 2 roky... Takže to vlastně začíná vypadat, že se chytaji koncepce Activisionu. Jeden rok BF3, druhý rok BC3, další pak BF4, pak zas BC4...

Uvidíme, jestli to tak skutečně bude, tak nevim co si myslet :P Ale zdá se to pravděpodobný, pokud chtěji snížit podíl COD na trhu, musí asi vydávat taky tak často, aby přímo konkurovali CoD. Nevím, jestli je to pro nás ve výsledku ale dobře.
      • Ja bych se tomu vubec nedivil,EA ocividne ten uspech cod hodne lezi v zaludku a vypada to tak,ze udelaji cokoliv,aby ho porazili.
        Me osobne je to ale stejne jedno.BF serie miri uplne jinym smerem,nez bych rad.
    • Stáhněte si vylepšené textury pro The Witcher 2: Assassins Of Kings.

Už ne už skončila, ale za dva týdny vychází plná.
  • Jack1947

Star Wars Jedi: Fallen Order je podle EA zakládajícím dílem pro celou sérii, Respawn už pracuje na pokračování.

DLE Konce bych se divil kdyby SEQUEL na sebe nechal dloouho čekat.

• oin.odin

Portal 2 bude obsahovat 13 000 řádků dialogů - to je více textu, než bychom čekali...

no a čo je na tom to more "oko" bude asi ukecanejšie než je zdravé ... už sa nemôžem dočkať
    • Na šest lidí ve Švédsku bylo sousedy zavoláno několik policajtů, když si všimli, že v bytě...

ASi bude kecat jako v thrileru, tak to bude dost dobry. Jen doufam v ceske titulky (treba jen amaterske), protoze moje anglictina je dost chaba.
      • oprava

Hups to predtim patrilo k novince o Portalu2 stala se chybicka...
  • Herní doba Deus Ex: Human Revolution se bude pohybovat okolo 25 hodin.

Hmm!! Super, super! :) To je tak akorat! :) Uz se nemuzu dockat!
  • Amylee.Anderson

V Assassin’s Creed 3 má být od základu překopán soubojový systém, upustit se má též od lineární...

Upustit se má od linearity? Ok, jde to do p*dele...
    • Kéž by si se chtěla připojit. *12*
    • Divotvurce
      Taky z toho nejsem nadšený, snad tam nebude víc konců a jen mise půjdou řešit více způsoby.
      • posila
        Jsem zvedavy, jak se vyporadaji s tim, ze se nelinearni pribeh bude prolinat se znamymi historickymi udalostmi.

PS: "znama historicka udalost" nemyslim ve smyslu historicka udalost, kterou vetsina lidi zna (treba objeveni Ameriky), ale udalost, kterou popisuji objevene uznavane historicke zdroje. Proste tim "znama" jsem nahradil slovo "skutecna".
        • Wyder
          No, jak se s tím vypořádají je nasnadě. Buď budou historické události bokem děje a hlavní příběh bude mimo toto (nejpravděpodobnější varianta) a nebo to bude v některých momentech přísně lineární (vítězství Britů vlivem rozhodnutí hráče u Yorktownu by asi v Americe nerozdejchali).

Jo a btw. Ameriku objevil Leif Eriksson kolem roku 1000 n.l., takže spíš "znovuobjevení", ale to jen tak pr doplnění. Nemohl jsem si pomoct... :)
    • Hairy_Ass
      To bych neviděl jako špatnou věc, mnohem horší bude, že se ve hře má ještě více motat ten Desmond, nebo jak se jmenuje.
      • Amylee.Anderson
        To je pro mě zas plus.. Ale já radši linearitu, protože to se víc hra soustředí na příběh.
        • EuroSamurai
          Já radši kompromis ala deus ex.
          • tenhle kompromis v deus exsu stál za vilišperdel. Bud volnost nebo linearnost ty kraviny mezi tim jsou trapný
      • Jazz
        Když se ti to nelíbí, tak to nehraj... STFU! *16*
        • Hairy_Ass
          Abys se hned nepo****. Proč bych to hned měl přestat hrát, ty taky kvůli jedné kapitole zahodíš knížku? *7*
        • kostejnesmrtelny

Chcete mít v Street Fighter X Tekken více než 2 přednastavená rychlá komba? Prosím, ale nezapomeňte...

Děťátko se nám vzteká *14*
    • Řekl bych, že naopak ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit