Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79092 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukass
    Takze dneska sem vymenil zdroj a problemy s mym PC furt pretrvavaji :-( Zdrojem to teda neni.  Zitra jeste budu mit disk, posledni moznost. Pak uz nevim co dal...
    • ucho
      jasný, tohle zdrojem být nemohlo. a diskem to taky není.
      • Draken69CZ
        Tak čím to není víme, spíš mu poraď co to teda je.
        • ucho
          netuším detaily. zásadní je, jestli to dělá u více her. pokud ne, není to v HW. pokud to dělá i integrovaná grafika, hledal bych problém v systému, pamětech a nejlepší kandidát většiny chyb je základní deska.
          • Lukass
            Vsechny hry,  je to takovy zrneni a pohybujici se zubaty hrany,  blikajici svetla.  Ve dne je nejvetsi problem s okluzi a vegetaci,  v nocnich scenach me pres monitor jezdi hrany,  blikaji svetla,  obcas probliknou textury. 

Teploty vseho OK. 

V podstate to tak nejak zacalo kdyz sem modoval to GTA,  myslel sem ze je to v driverech,  nebo v registrech neco prepsanyho,  ale formatoval sem disk a instaloval cistou instalaci win,  zkusil nekolik driveru a furt nic. 

• SalemCZ
              to je grafika, kámoš to měl. Zkus na google najít problémy s grafikou tohle bude mezi nima. 
              • Lukass

Reakce na příspěvek:

Neni,  na integrovane to dela taky. 
                • Jack1947

Reakce na příspěvek:

Monitor ? kabel od monitoru, špatný kdo ví možností je plno a řešení jen jedno...
                  • Lukass

Reakce na příspěvek:

Monitory uz sem menil, bez vysledku
                    • Jack1947

Reakce na příspěvek:

Tak to bude problém jen který máš ty a nikdo jiný :P ne nevím, ramky to nejsou gpu to není procesor? hraddisk co vyndat pro jisztotu ( odpojit všechny disky až na ten nový) když se něco jebe má se elimovat co nejvíce možných faktorů...
      • Lukass
        Neni to ale ani GK,  muze to byt spatnou elektrinou?  Nebo uz fakt nevim. 

Ja sem projel disk programem HD Tool,  a psalo me to nejaky chyby v sektorech,  a jeste neco,  nevim  moc tomu nerozumim. 

• ucho
          nemůže to být elektřinou.
        • Jack1947
          Rezonance? hmm to je možné, i když těžko říct.
  • Primal Hunter, Depth

na steamu jsem objevil tyto dve zajimave hry, znáte to nekdo? nevypada to špatne
    • Tafaraj
      Depth je docela pšvanda..2 žraloci vs 4 potápěči, kteří mají za úkol posbírat poklady a ochránít robůtka ..a zabíjet žraloky :) zraloci vyhrají pokud zničí robota nebo vyčerpají všechny životy potápěčů :)
      Primal Hunt jsme hráli chvilku...nevyvážená srajda :)
    • Jack1947
      DEpth to je s potápěčema ne? (snad se dá hrát i za žraloka)

Primal hunter nevím ale soudě podle názvu nějaké lovení nejspíše dinosaurů takže asííc nuda no.
      • Ach jo Jacku Jacku. Ty prostě musíš reagovat na všechno a všechny, že? Vždyť ty sis nedal ani tu práci, aby sis ty hry vygooglil a hned reaguješ na tazatele nějakými žvásty úplně mimo, které sis odvodil z názvů.
        Wow, informační hodnota tvého komentáře naprosto nulová a troufám si tvrdit, že pro tazatele naprosto nepřínosný komentář.
        Zamysli se nad sebou. Opravdu žasnu, že ti tohle tady vytklo více či méně slušně už nesčetně lidí a tobě to zjevně pořád nedochází. Ba naopak, ty to ještě vnímáš jako trollování z jejich strany.
        Sebereflexe rovná nule, fakt že jo. *3*
        • Jack1947
          Zalez zpátky do díry, nikdo se tě na nic neptal. *12*
          • Jinou odpověď jsem od tebe ani nečekal. *1*
          • Vojta_Ilavsky

PROSÍM!

Aspoň mluv k tématu.
  • Lukass

Jelikoz me odeslo pc definitivne,  tak sem koupil PS4pro ale to sem netusil ze k tomu potrebuju extra sluchatka, ze to nema usb na sluchatka,   jak to resite sluchatka vy,  popripade nejaky navrhy na sluchatka. 

• Johnny

Teda nahrazovat PC plejstejšnem xD to je fakt něco :D :D :D :D
      Jinak to ti odešlo PC celý? víš že se PC Zkládá z komponentů, a že odešel asi pravdepodobně jen ten jeden komponent kterej s nejvetsi pravdepodobností nebude mít hodnotu těch 9000 cos dal za plejstejšn? :D

• SalemCZ

mě taky včera odešel komp, tak si přeinstaluji win

• Johnny

I tak se samozrejmě někdy dá :)

• Jack1947

Heheh RIP, ne vážně co se stalo a to sem píšeš z mobilu ? PS4PRo to je stejně investice a bez TV nevím nevím a jinak sluchátka nevím ale na zvuk mimo si chce koupit nějakej receiver nebo mít optiku.

Sluchátka co jsou ideální k PS4 ne nějakej činskej nekompatibilní šmejd. Teda že mě předběhneš ty to by mě ani ve snu nenapadlo.

• Lukass

Jacku televizi mam,  a PS4pro me vyslo na 9000,  a vis proc sem te predbehl..... protoze vydelavam a kdyz se me neco rozbije muzu si koupit alternativu,  to je co :D

• Jack1947

Hahah, prej alternativu no altrernativu ano proč nemít ale obě ? 😉

• Vojtzech

Mě teda u PSka USB sluchátka normálně fungují (bezdrát), ale nechce se mi je pořád přepojovat z PC do PS, takže z PS mi jde zvuk do monitoru (má výstup na sluchátka), a z monitoru jackem do repráků.

• Co že sis zrovna ty koupil konzoli? Ale jink tedy vítám do řad konzolistů a přeju, a´t tě to hraní na tom baví.

• Lukass

Na PC ted nejsou finance, (rodina a stavba domu)  takze je konzole ted jediny rozumny reseni.  

Pomalu budu setrit na PC a za dva-tri roky zase koupim PC. 

• ucho

jasný, se stavbou domu se ti peníze jen pohrnou ;)

• Johnny

To jsou jen kecy, taky sem stavěl dum, s dítětem a druhým na cestě a i tak sem si koupil novej PC... Z hypotéky se totiž nakupuje suprově :D
            (teda kecám novej PC, jen Grafiku a par mesicu na to processor, Ramky a SSD čko a desku)

• Lukass

No tak neco co je u tebe samozrejmost,  u me neni.  Z hypoteky pc urcite kupovat nebudu, pokud to  tak udelals ty tak fajn.  

• Johnny

Reakce na příspěvek:

ja si z ni ještě koupil auto :D pač sem si pulku veci na baraku dělal sám, hoodně sem ušetřil...

EDIT: tim se nechlubim, jen konstatuju že v rozpočtu hypoteky na barák se par tisíc za PC ztratí :D

• dworkin

Reakce na příspěvek:

Mrkni na § 211 odst. 2 trestního zákoníku. Neznám tvůj případ, ale obecně není moc dobrej nápad používat hypotéku na cokoliv jinýho, než je napsaný ve smlouvě. ;)

• iSpirit

Reakce na příspěvek:

jo, ty budeš asi velký (y)nteligent, vzal sis hypotéku na barák, koupil si z toho PC, auto a barák děláš ručně, až přitáhneš z továrny. Jo, místo aby sis udělal dům rovnou a profi, tak sis koupil auto a PC. OMFG. 

Na PC si našetřím z jedné výplaty, kdy bych chtěl. Jo, nechlubím se, jen konstatuji. 

• Johnny

Reakce na příspěvek:

věř mi, že mnou dodělanej barák je víc profi než od dnešních firem. Po zkušenostech s firmama, co všechno sem je donutil předělat pač to udělali blbě, byla docela uleva si to dodělat sám s vědomím že to je tak jak to má být!

Z továrny nepřitáhnu, já mam příjem financí i když nejsem v práci fyzicky přítomen.

• Lukass

Reakce na příspěvek:

Tak von Johny bude vubec zajimave typ,  veme si hypoteku kterou nepotrebuje,  nakoupi z ni zbytecnosti,  PC mu za 3 roky zestarne,  ale bude ho splacet do 55 let,  proste koumak :D

Jinak takhle to s hypotekama dela hodne lidi,  ja nenam 30K na PC takze konzole je ted jasna volba.  Urcite si nebudu na PC pujcovat penize. 

• Johnny

Reakce na příspěvek:

Špatně. Peníze jsme si brali na barak s pozemkem. Když nam v pulce stavby odešla firma bez udani duvodu, rozhodl sem se si to dodělat sám. Tímto rozhodnutím sem hodně ušetřil  na práci. Takže cena auta a nového PC mi na splátce hypoteky udělala par korun měsíčně :D Což se mi tou dobou vyplatilo protože za přepočítání hypotéky chtěli taky nekolik tisíc korun.

Banka nám barák proplácela na základě odhadce a jeho názoru. Takže pokud mi dali na barák 3 000 000, a po odhadu měl hodnotu 4 000 000, Banka je spokojená a já taky. A nikoho nezajímá že sem přes 1000 000kč ušetřil a použil to na co sem chtěl :D

A z hypoteky mam ještě neco málo pres 100 000 na účtě tak vubec nechápu co máte tady potřebu mě řešit :D

I kdybych si nekoupil Auto a PC, tak by mi ty peníze stejně zustali.... Udělal sem nějakou část baráku například za 120 000 na materialu, týpek z banky to ohodnotil na 160 000 takže bylo na učtě o 40 000 víc. To sem použil na budoucí práci a odhad to zase odhadl o cca 30% víc, a s těma 40 000 co sem do toho dal z predchozího odhadu sem na konci hypoteky zjistil že sem v plusu dohromady asi 200 000kč

• Hanzales

Reakce na příspěvek:

Tohle a reklama na hlavní stránce o metodě profesora jak snadno přijít k penězům, to je paráda :) Dneska se dá vydělat spousta peněz velmi ale velmi snadno. Das ist zuper!

PS: Za jak dlouho cca jsi si těch 200k na tom baráku odpracoval? Jen tak pro představu...

• Johnny

Reakce na příspěvek:

barák se začal stavět v září, nastěhoval sem se v březnu. Moje práce tam trvala asi 4 mesice. ne každý den ani celý den.

Taky hodně udělalo to, že material sem kupoval za nákupku od rodinných příslušníku kteří vlastní obchody se stavebními materiály, elektrem a podobně...

• Jack1947

Reakce na příspěvek:

No a splácet to budou ještě děti tvých dětí a to se vyplatí 😉😛

• Johnny

Reakce na příspěvek:

splacený to budu mít ve svých 55 letech takže ještě počítám s tím že do duchodu si jeste neco uziju :D za predpokladu že se ho dožiju :D

• Jack1947

Reakce na příspěvek:

Taky hodně udělalo to, že material sem kupoval za nákupku od rodinných
                      příslušníku kteří vlastní obchody se stavebními materiály, elektrem a
                      podobně...

Coveče, tos měl napsat jako PRVní😀🙂

ušetřilo by se dost blábolů. OD Lukasse třeba.

• Osviceny

repráky z televize stačí. Aneb když jsi rozmazlený tak trpíš 

• NEkromanT

pres jack do dualshocku

• Inak neviete ako to bude so SP BF4 ? Vsetky obchody to budu mat zajtra, pozajtra, ale Origin pristup do BF4 otvori az 1 novembra. Budem si moct aspon zahrat tu kampan ? Tiez viem ze su tu nejake obchadzky ako oklamat Origin ze som z USA, ale pocul som ze je to nebezpecne a je mozno dostat za to ban.
    • BF4

VPN a US servery - není žádný problém, jel jsem tak SimCity a BAN nikde ;)
  • SkillJam

off topic

Víte o nějaké hře ve stylu Freelancera na X360?
    • Dark star one
  • Medal of honor xbox 360

Nevíte prosím co dělat v sekci,jak letí tím vrtulníkem a střílí do těch minometů? Střílím furt dokola a nic se neděje.Díky za pomoc!
    • Do minometu musis navest specialni rakety, mrkni do Controls pod cim to mas, uz si to nepamatuju, mozna F (pismenko), ale radsi mrkni
      • bobsh
        chudák, teď bude na xbox controlleru hledat F *1*
  • Robin Williams se díky petici dočká svého zvěčnění ve World of Warcraft

http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2014/08/13/activision-blizzard-to-recognize-change-org-petition-to-add-robin-williams-to-wow.aspx
    • ironia
      pretoze R.W. bol vasnivym hracom Warhammeru a WoW je len Warhammerovsky bastardik *7*
      • A tak to vypadá, když se to s "hatem" přehání a z člověka se díky tomu stane zvíře. :|
        • vrrr vrrr *7*
  • Cosi

První ozánky do Call of Duty Elite budou rozeslány 14. července.

Pozor na překlep "ozánky". Asi se v tom trochu vyžívám. Tak mi to odpuste. *4*
    • Díky - opraveno.
  • cumpi3

Patnáctiletý mladík z Columbusu zkolaboval poté, co čtyři dny beze spánku pařil na X360 hru...

Řekl bych, že jsou lepší způsoby, jak spáchat sebevraždu *3*
    • Sweetchuck
      Divím se, že mu po takové době nevyhořela základní deska (nebo nedošly baterky v ovladači) *16* *15*
      • vlastik.plaminek
        Na to je jednoduché řešení. Novější revize konzole a nabíjecí sada.
    • cumpi3
      A navíc za čtyři dny ji musel mít asi 10x dohranou *1*
      • Funny, ale něco mi říká, že hrál multiplayer.
  • Veskoslav
    Ještě furt bude vedení tvrdit, že systém +- není o ho*nu viz klik fest u příspěvku Lukyz atd.? Není nic snazšího než umožnit hlasování registrovaným. Ono vytvoření 30 účtů docela odradí a to nemluvím o 100 účtech. Je zvláštní, že Tiscali je jedna z posledních, kde clickfest po*no funguje.

Hlavní je asi umět cenzorovat slova jako po*no, kra*a atd. To by Vám šlo.
    • Ronox
      Dávají +- nějaké výhody? Ne, tak proč to tu tolik řešíte. Nedokážeš si to odmyslet? Jako kdyby tu byl systém, který by schovával lidi s např. dvaceti mínusy, tak neřeknu ani fň. To vaše ego tolik trpí?
      • Lukyz
        Jak se to vezme, díky podobným pacientům jako co tu řádil včera je to vlastně chybný resp. zbytečný prvek tak proč ho tu mít?
        • Ronox
          Já to ignoruju a max se podívám, když se to tu řeší a pousměju se, že nějakej blb si s tím dá práci a nakliká to, ať už to dělá přes cokoliv :) Je to jeho investovaný čas do také kraviny a ne váš. Možná lepší, než aby tu znovu tapetoval mein kampfem.
          • A ty teď zase ztrácíš čas tím, že to řešíš :) Podle mě, kdyby se to zrušilo, tak by se zlepšila i kvalita diskuzí samotná, protože uvědomuj si jak tihle jednodušší přemýšlí, pro ně má právě +- větší váhu než samotný názor či argument, mají komplexy a tím, že ti šupne nějaké minusko se mu "udělá dobře". A teď si představ, že by tu možnost neměl a musel by napsat argument, ARGUMENT K VĚCI ... to už by pro takového člověka bylo příliš složité, protože by musel mít nějaké IQ, musel by vědět a myslet. Tím chci říct, že by to spoustu tady těch jednodušších trolů odradilo a diskuze by se svým způsobem pročistili, protože tihle lidi by si se svýma kydama najednou bez plusek a minusek připadali ... ehm.
            Jenže takto se nad tím tady nikdo nezamyslí, to je pořád dokola, redakce raději označí diskuzi za žumpu a bude tu nesmyslně cenzorovat, místo aby se konečně zamysleli a nějak konali. Konec konců je to jejich vizitka, jaké si to uděláš, takové to máš.
            • ZvacA
              Ale kolego, to je přece logická věc. Zbytečné příspěvky se taky vedou a vedly k jiným věcem, než které zajímají a kdy zajímaly tebe, takže opravdu není potřeba, aby tě musely nějak obohacovat.

Ale určitě tohle nutkání to směřovat ke komparaci příspěvků svědčí o tvé obstojné vyzrálosti. Ty budeš teda charakter, to jo...
            • A pochopitelně se to tu obejde bez kohokoliv z nás. Já se třeba bez tvých naprosto zbytečných příspěvků, které mi absolutně nic nikdy nepřinesly, bez problému obejdu *3*
            • Vidím, že se obejdeš se svojí potřebou reagovat, já se nikam nechystám, chodím všude možně kam chci, tak si dej pohov ty chytráku. Holt si tě šupnu do detroleru a jedeme dál, místní klasika :)
            • ZvacA
              Tak ať se tam daří. Tady se to bez tebe nějak obejde, neboj ty "diskutére".
            • Jinak jsi v pořádku?...
              Pročistilo se to tady lol Vždyť tu chcípl pes, jen pár individuí tu řeší kraviny občas a když se tu objeví konečně zajímavá diskuze, tak je smazána. Osobně už dávám spíš přednost jiným stránkám, nikdo nám tam nic nemaže a lidi se tam můžou svobodně bavit o čemkoliv spojeným s hrama :) A být tebou tak radši mlčím, tvoje příspěvky jsou většinou otřes a o ničem.
            • ZvacA
              Docela naivní, že absence +- zlepší diskusi a promění diskutéry. Ale sranda je, že zrovna ty k tomu špekuluješ, kolego. Jsi totiž nemalou součástí té nečistoty místních diskusí a odvážím se tvrdit, že co ti tu administrativa utáhla krk, bývá tu čas od času mnohem čistěji a přijemněji. Sám tu máš alternativ jak nadělaných, rád si prostřednictvím nich sám na sebe reaguješ a dokonce ihned naklikáváš. Oháníš se váhou, ale sám určitě svým "oponentům" mínusy klikáš jak pominutej. Nemusíme chodit moc daleko, abychom poznali, že za tímhle muzikanstvím jde především o tvůj osobní zájem a tohle prskání "argumentů" je jen zástěrkou pro svou vlastní polívčičku, ve které se tě týká i to "nesmyslný" cenzurování. A je tu i ta otázka, o jaké ty argumenty to vlastně má jít. Ono jestli spíše argument k věci nepovažuješ jen to, aby se ti přitakávalo. A vzhledem k tvému věhlasnému zaměření a vymezení je hned jasné, jak to může asi končit. Tvoje představa argumentů, zdá se mi, se pohybuje v mezích na h*vno a jede to v málo fps a má to podle tebe špatnou grafiku + snaha v tom nějakým způsobem koupat i ostatní. Co u tohoto od druhých očekáváš, to jasný moc není. Stejně je označuješ vlastníma argumentama a přesvědčením za blby a causály tak či onak, takže jaká je ta tvá představa vědomostních a myslících diskusí, budeš muset ještě dovysvětlit.
    • zvlaštni že si stežuje ten kdo s naklikavanim začal
      • Veskoslav
        Tvrdíš to ty haha, hele, ggg a Rhulad. Pak i Spirit a Hnusavce. Tedy skupinka, co má IQ nižší jak pavilon lemuru s jedním lemurem.
        • ZvacA
          No poslyš mistře, vždyť ses k tomu vedle svých několika účtů i sám kdysi přiznal, tak o co jde.
          • Veskoslav rád káže vodu a pije víno *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit