-
Takze dneska sem vymenil zdroj a problemy s mym PC furt pretrvavaji :-( Zdrojem to teda neni. Zitra jeste budu mit disk, posledni moznost. Pak uz nevim co dal...
-
-
jasný, tohle zdrojem být nemohlo. a diskem to taky není.
-
-
Tak čím to není víme, spíš mu poraď co to teda je.
-
-
netuším detaily. zásadní je, jestli to dělá u více her. pokud ne, není to v HW. pokud to dělá i integrovaná grafika, hledal bych problém v systému, pamětech a nejlepší kandidát většiny chyb je základní deska.
-
-
Vsechny hry, je to takovy zrneni a pohybujici se zubaty hrany, blikajici svetla. Ve dne je nejvetsi problem s okluzi a vegetaci, v nocnich scenach me pres monitor jezdi hrany, blikaji svetla, obcas probliknou textury.
Teploty vseho OK.
V podstate to tak nejak zacalo kdyz sem modoval to GTA, myslel sem ze je to v driverech, nebo v registrech neco prepsanyho, ale formatoval sem disk a instaloval cistou instalaci win, zkusil nekolik driveru a furt nic.
-
-
to je grafika, kámoš to měl. Zkus na google najít problémy s grafikou tohle bude mezi nima.
-
-
-
Reakce na příspěvek:
Monitor ? kabel od monitoru, špatný kdo ví možností je plno a řešení jen jedno...
-
-
-
Reakce na příspěvek:
Tak to bude problém jen který máš ty a nikdo jiný :P ne nevím, ramky to nejsou gpu to není procesor? hraddisk co vyndat pro jisztotu ( odpojit všechny disky až na ten nový) když se něco jebe má se elimovat co nejvíce možných faktorů...
-
-
-
-
-
-
Neni to ale ani GK, muze to byt spatnou elektrinou? Nebo uz fakt nevim.
Ja sem projel disk programem HD Tool, a psalo me to nejaky chyby v sektorech, a jeste neco, nevim moc tomu nerozumim.
-
-
nemůže to být elektřinou.
-
Rezonance? hmm to je možné, i když těžko říct.
-
-
-
-
Primal Hunter, Depth
na steamu jsem objevil tyto dve zajimave hry, znáte to nekdo? nevypada to špatne -
-
Depth je docela pšvanda..2 žraloci vs 4 potápěči, kteří mají za úkol posbírat poklady a ochránít robůtka ..a zabíjet žraloky :) zraloci vyhrají pokud zničí robota nebo vyčerpají všechny životy potápěčů :)
Primal Hunt jsme hráli chvilku...nevyvážená srajda :) -
DEpth to je s potápěčema ne? (snad se dá hrát i za žraloka)
Primal hunter nevím ale soudě podle názvu nějaké lovení nejspíše dinosaurů takže asííc nuda no. -
-
Ach jo Jacku Jacku. Ty prostě musíš reagovat na všechno a všechny, že? Vždyť ty sis nedal ani tu práci, aby sis ty hry vygooglil a hned reaguješ na tazatele nějakými žvásty úplně mimo, které sis odvodil z názvů.
Wow, informační hodnota tvého komentáře naprosto nulová a troufám si tvrdit, že pro tazatele naprosto nepřínosný komentář.
Zamysli se nad sebou. Opravdu žasnu, že ti tohle tady vytklo více či méně slušně už nesčetně lidí a tobě to zjevně pořád nedochází. Ba naopak, ty to ještě vnímáš jako trollování z jejich strany.
Sebereflexe rovná nule, fakt že jo. *3* -
-
Zalez zpátky do díry, nikdo se tě na nic neptal. *12*
-
-
Jinou odpověď jsem od tebe ani nečekal. *1*
-
PROSÍM!
Aspoň mluv k tématu.
-
-
-
-
-
Jelikoz me odeslo pc definitivne, tak sem koupil PS4pro ale to sem netusil ze k tomu potrebuju extra sluchatka, ze to nema usb na sluchatka, jak to resite sluchatka vy, popripade nejaky navrhy na sluchatka.
-
-
Teda nahrazovat PC plejstejšnem xD to je fakt něco :D :D :D :D
Jinak to ti odešlo PC celý? víš že se PC Zkládá z komponentů, a že odešel asi pravdepodobně jen ten jeden komponent kterej s nejvetsi pravdepodobností nebude mít hodnotu těch 9000 cos dal za plejstejšn? :D -
-
mě taky včera odešel komp, tak si přeinstaluji win
-
-
I tak se samozrejmě někdy dá :)
-
-
-
Heheh RIP, ne vážně co se stalo a to sem píšeš z mobilu ? PS4PRo to je stejně investice a bez TV nevím nevím a jinak sluchátka nevím ale na zvuk mimo si chce koupit nějakej receiver nebo mít optiku.
Sluchátka co jsou ideální k PS4 ne nějakej činskej nekompatibilní šmejd. Teda že mě předběhneš ty to by mě ani ve snu nenapadlo.
-
-
Jacku televizi mam, a PS4pro me vyslo na 9000, a vis proc sem te predbehl..... protoze vydelavam a kdyz se me neco rozbije muzu si koupit alternativu, to je co :D
-
-
Hahah, prej alternativu no altrernativu ano proč nemít ale obě ? 😉
-
-
-
Mě teda u PSka USB sluchátka normálně fungují (bezdrát), ale nechce se mi je pořád přepojovat z PC do PS, takže z PS mi jde zvuk do monitoru (má výstup na sluchátka), a z monitoru jackem do repráků.
-
Co že sis zrovna ty koupil konzoli? Ale jink tedy vítám do řad konzolistů a přeju, a´t tě to hraní na tom baví.
-
-
Na PC ted nejsou finance, (rodina a stavba domu) takze je konzole ted jediny rozumny reseni.
Pomalu budu setrit na PC a za dva-tri roky zase koupim PC.
-
-
jasný, se stavbou domu se ti peníze jen pohrnou ;)
-
-
To jsou jen kecy, taky sem stavěl dum, s dítětem a druhým na cestě a i tak sem si koupil novej PC... Z hypotéky se totiž nakupuje suprově :D
(teda kecám novej PC, jen Grafiku a par mesicu na to processor, Ramky a SSD čko a desku) -
-
No tak neco co je u tebe samozrejmost, u me neni. Z hypoteky pc urcite kupovat nebudu, pokud to tak udelals ty tak fajn.
-
-
Reakce na příspěvek:
ja si z ni ještě koupil auto :D pač sem si pulku veci na baraku dělal sám, hoodně sem ušetřil...
EDIT: tim se nechlubim, jen konstatuju že v rozpočtu hypoteky na barák se par tisíc za PC ztratí :D -
-
Reakce na příspěvek:
Mrkni na § 211 odst. 2 trestního zákoníku. Neznám tvůj případ, ale obecně není moc dobrej nápad používat hypotéku na cokoliv jinýho, než je napsaný ve smlouvě. ;)
-
Reakce na příspěvek:
jo, ty budeš asi velký (y)nteligent, vzal sis hypotéku na barák, koupil si z toho PC, auto a barák děláš ručně, až přitáhneš z továrny. Jo, místo aby sis udělal dům rovnou a profi, tak sis koupil auto a PC. OMFG.
Na PC si našetřím z jedné výplaty, kdy bych chtěl. Jo, nechlubím se, jen konstatuji.
-
-
Reakce na příspěvek:
věř mi, že mnou dodělanej barák je víc profi než od dnešních firem. Po zkušenostech s firmama, co všechno sem je donutil předělat pač to udělali blbě, byla docela uleva si to dodělat sám s vědomím že to je tak jak to má být!
Z továrny nepřitáhnu, já mam příjem financí i když nejsem v práci fyzicky přítomen.
-
Reakce na příspěvek:
Tak von Johny bude vubec zajimave typ, veme si hypoteku kterou nepotrebuje, nakoupi z ni zbytecnosti, PC mu za 3 roky zestarne, ale bude ho splacet do 55 let, proste koumak :D
Jinak takhle to s hypotekama dela hodne lidi, ja nenam 30K na PC takze konzole je ted jasna volba. Urcite si nebudu na PC pujcovat penize.
-
-
Reakce na příspěvek:
Špatně. Peníze jsme si brali na barak s pozemkem. Když nam v pulce stavby odešla firma bez udani duvodu, rozhodl sem se si to dodělat sám. Tímto rozhodnutím sem hodně ušetřil na práci. Takže cena auta a nového PC mi na splátce hypoteky udělala par korun měsíčně :D Což se mi tou dobou vyplatilo protože za přepočítání hypotéky chtěli taky nekolik tisíc korun.
Banka nám barák proplácela na základě odhadce a jeho názoru. Takže pokud mi dali na barák 3 000 000, a po odhadu měl hodnotu 4 000 000, Banka je spokojená a já taky. A nikoho nezajímá že sem přes 1000 000kč ušetřil a použil to na co sem chtěl :D
A z hypoteky mam ještě neco málo pres 100 000 na účtě tak vubec nechápu co máte tady potřebu mě řešit :D
I kdybych si nekoupil Auto a PC, tak by mi ty peníze stejně zustali.... Udělal sem nějakou část baráku například za 120 000 na materialu, týpek z banky to ohodnotil na 160 000 takže bylo na učtě o 40 000 víc. To sem použil na budoucí práci a odhad to zase odhadl o cca 30% víc, a s těma 40 000 co sem do toho dal z predchozího odhadu sem na konci hypoteky zjistil že sem v plusu dohromady asi 200 000kč -
-
Reakce na příspěvek:
Tohle a reklama na hlavní stránce o metodě profesora jak snadno přijít k penězům, to je paráda :) Dneska se dá vydělat spousta peněz velmi ale velmi snadno. Das ist zuper!
PS: Za jak dlouho cca jsi si těch 200k na tom baráku odpracoval? Jen tak pro představu...
-
-
Reakce na příspěvek:
barák se začal stavět v září, nastěhoval sem se v březnu. Moje práce tam trvala asi 4 mesice. ne každý den ani celý den.
Taky hodně udělalo to, že material sem kupoval za nákupku od rodinných příslušníku kteří vlastní obchody se stavebními materiály, elektrem a podobně...
-
-
-
-
-
-
Reakce na příspěvek:
splacený to budu mít ve svých 55 letech takže ještě počítám s tím že do duchodu si jeste neco uziju :D za predpokladu že se ho dožiju :D
-
-
Reakce na příspěvek:
Taky hodně udělalo to, že material sem kupoval za nákupku od rodinných
příslušníku kteří vlastní obchody se stavebními materiály, elektrem a
podobně...Coveče, tos měl napsat jako PRVní😀🙂
ušetřilo by se dost blábolů. OD Lukasse třeba.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
repráky z televize stačí. Aneb když jsi rozmazlený tak trpíš
-
pres jack do dualshocku
-
-
Inak neviete ako to bude so SP BF4 ? Vsetky obchody to budu mat zajtra, pozajtra, ale Origin pristup do BF4 otvori az 1 novembra. Budem si moct aspon zahrat tu kampan ? Tiez viem ze su tu nejake obchadzky ako oklamat Origin ze som z USA, ale pocul som ze je to nebezpecne a je mozno dostat za to ban.
-
-
BF4
VPN a US servery - není žádný problém, jel jsem tak SimCity a BAN nikde ;)
-
-
off topic
Víte o nějaké hře ve stylu Freelancera na X360? -
-
Dark star one
-
-
Medal of honor xbox 360
Nevíte prosím co dělat v sekci,jak letí tím vrtulníkem a střílí do těch minometů? Střílím furt dokola a nic se neděje.Díky za pomoc! -
-
Do minometu musis navest specialni rakety, mrkni do Controls pod cim to mas, uz si to nepamatuju, mozna F (pismenko), ale radsi mrkni
-
-
chudák, teď bude na xbox controlleru hledat F *1*
-
-
-
Robin Williams se díky petici dočká svého zvěčnění ve World of Warcraft
http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2014/08/13/activision-blizzard-to-recognize-change-org-petition-to-add-robin-williams-to-wow.aspx -
-
ironia
pretoze R.W. bol vasnivym hracom Warhammeru a WoW je len Warhammerovsky bastardik *7* -
-
A tak to vypadá, když se to s "hatem" přehání a z člověka se díky tomu stane zvíře. :|
-
-
vrrr vrrr *7*
-
-
-
-
První ozánky do Call of Duty Elite budou rozeslány 14. července.
Pozor na překlep "ozánky". Asi se v tom trochu vyžívám. Tak mi to odpuste. *4* -
-
Díky - opraveno.
-
-
Patnáctiletý mladík z Columbusu zkolaboval poté, co čtyři dny beze spánku pařil na X360 hru...
Řekl bych, že jsou lepší způsoby, jak spáchat sebevraždu *3* -
-
Divím se, že mu po takové době nevyhořela základní deska (nebo nedošly baterky v ovladači) *16* *15*
-
-
Na to je jednoduché řešení. Novější revize konzole a nabíjecí sada.
-
-
A navíc za čtyři dny ji musel mít asi 10x dohranou *1*
-
-
Funny, ale něco mi říká, že hrál multiplayer.
-
-
-
Ještě furt bude vedení tvrdit, že systém +- není o ho*nu viz klik fest u příspěvku Lukyz atd.? Není nic snazšího než umožnit hlasování registrovaným. Ono vytvoření 30 účtů docela odradí a to nemluvím o 100 účtech. Je zvláštní, že Tiscali je jedna z posledních, kde clickfest po*no funguje.
Hlavní je asi umět cenzorovat slova jako po*no, kra*a atd. To by Vám šlo. -
-
Dávají +- nějaké výhody? Ne, tak proč to tu tolik řešíte. Nedokážeš si to odmyslet? Jako kdyby tu byl systém, který by schovával lidi s např. dvaceti mínusy, tak neřeknu ani fň. To vaše ego tolik trpí?
-
-
Jak se to vezme, díky podobným pacientům jako co tu řádil včera je to vlastně chybný resp. zbytečný prvek tak proč ho tu mít?
-
-
Já to ignoruju a max se podívám, když se to tu řeší a pousměju se, že nějakej blb si s tím dá práci a nakliká to, ať už to dělá přes cokoliv :) Je to jeho investovaný čas do také kraviny a ne váš. Možná lepší, než aby tu znovu tapetoval mein kampfem.
-
-
A ty teď zase ztrácíš čas tím, že to řešíš :) Podle mě, kdyby se to zrušilo, tak by se zlepšila i kvalita diskuzí samotná, protože uvědomuj si jak tihle jednodušší přemýšlí, pro ně má právě +- větší váhu než samotný názor či argument, mají komplexy a tím, že ti šupne nějaké minusko se mu "udělá dobře". A teď si představ, že by tu možnost neměl a musel by napsat argument, ARGUMENT K VĚCI ... to už by pro takového člověka bylo příliš složité, protože by musel mít nějaké IQ, musel by vědět a myslet. Tím chci říct, že by to spoustu tady těch jednodušších trolů odradilo a diskuze by se svým způsobem pročistili, protože tihle lidi by si se svýma kydama najednou bez plusek a minusek připadali ... ehm.
Jenže takto se nad tím tady nikdo nezamyslí, to je pořád dokola, redakce raději označí diskuzi za žumpu a bude tu nesmyslně cenzorovat, místo aby se konečně zamysleli a nějak konali. Konec konců je to jejich vizitka, jaké si to uděláš, takové to máš. -
-
Ale kolego, to je přece logická věc. Zbytečné příspěvky se taky vedou a vedly k jiným věcem, než které zajímají a kdy zajímaly tebe, takže opravdu není potřeba, aby tě musely nějak obohacovat.
Ale určitě tohle nutkání to směřovat ke komparaci příspěvků svědčí o tvé obstojné vyzrálosti. Ty budeš teda charakter, to jo... -
A pochopitelně se to tu obejde bez kohokoliv z nás. Já se třeba bez tvých naprosto zbytečných příspěvků, které mi absolutně nic nikdy nepřinesly, bez problému obejdu *3*
-
Vidím, že se obejdeš se svojí potřebou reagovat, já se nikam nechystám, chodím všude možně kam chci, tak si dej pohov ty chytráku. Holt si tě šupnu do detroleru a jedeme dál, místní klasika :)
-
Tak ať se tam daří. Tady se to bez tebe nějak obejde, neboj ty "diskutére".
-
Jinak jsi v pořádku?...
Pročistilo se to tady lol Vždyť tu chcípl pes, jen pár individuí tu řeší kraviny občas a když se tu objeví konečně zajímavá diskuze, tak je smazána. Osobně už dávám spíš přednost jiným stránkám, nikdo nám tam nic nemaže a lidi se tam můžou svobodně bavit o čemkoliv spojeným s hrama :) A být tebou tak radši mlčím, tvoje příspěvky jsou většinou otřes a o ničem. -
Docela naivní, že absence +- zlepší diskusi a promění diskutéry. Ale sranda je, že zrovna ty k tomu špekuluješ, kolego. Jsi totiž nemalou součástí té nečistoty místních diskusí a odvážím se tvrdit, že co ti tu administrativa utáhla krk, bývá tu čas od času mnohem čistěji a přijemněji. Sám tu máš alternativ jak nadělaných, rád si prostřednictvím nich sám na sebe reaguješ a dokonce ihned naklikáváš. Oháníš se váhou, ale sám určitě svým "oponentům" mínusy klikáš jak pominutej. Nemusíme chodit moc daleko, abychom poznali, že za tímhle muzikanstvím jde především o tvůj osobní zájem a tohle prskání "argumentů" je jen zástěrkou pro svou vlastní polívčičku, ve které se tě týká i to "nesmyslný" cenzurování. A je tu i ta otázka, o jaké ty argumenty to vlastně má jít. Ono jestli spíše argument k věci nepovažuješ jen to, aby se ti přitakávalo. A vzhledem k tvému věhlasnému zaměření a vymezení je hned jasné, jak to může asi končit. Tvoje představa argumentů, zdá se mi, se pohybuje v mezích na h*vno a jede to v málo fps a má to podle tebe špatnou grafiku + snaha v tom nějakým způsobem koupat i ostatní. Co u tohoto od druhých očekáváš, to jasný moc není. Stejně je označuješ vlastníma argumentama a přesvědčením za blby a causály tak či onak, takže jaká je ta tvá představa vědomostních a myslících diskusí, budeš muset ještě dovysvětlit.
-
-
-
-
-
zvlaštni že si stežuje ten kdo s naklikavanim začal
-
-
Tvrdíš to ty haha, hele, ggg a Rhulad. Pak i Spirit a Hnusavce. Tedy skupinka, co má IQ nižší jak pavilon lemuru s jedním lemurem.
-
-
No poslyš mistře, vždyť ses k tomu vedle svých několika účtů i sám kdysi přiznal, tak o co jde.
-
-
Veskoslav rád káže vodu a pije víno *3*
-
-
-
-
-