Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79092 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Herní obchody

Zdravím, chtěl bych se zeptat na pár detailů ohledně herních obchodů, jestli má někdo s některými zkušenosti. Prosím nepouštějte se do diskuze, zda je ten či onen lepší nebo horší. Udělám vzor:

Steam - Aplikace (vyžaduje aplikaci Steam) - stáhnu a hraju
    GOG - Prohlížeč (nevyžaduje žádnou aplikaci) - stáhnu soubor podle platformy (WIN, MAC, LINUX), instaluju, hraju

U těchto obchodů nevím:
    Desura (U některých her je ikonka DRM free, ale je u ní i ikonka Steamu, to si můžu vybrat?), Humble Store (Také výběr DRM free nebo Steamu?), Uplay, Origin, MacGameStore (jen pro Mac)??

Je nějaký rozdíl mezi Humble Store a Humble Widget (nevím přesně, jak to mám popsat)? Např. vyberu si hru Game Dev Tycoon kouknu na stránky vývojářů http://www.greenheartgames.com/game-dev-tycoon-downloads/ mají tam Humble Widget, když hru přes něj koupím přijde email s odkazem na stažení nebo si to pak stáhnu přes Humble Store? Je to nějak propojený nebo jsou to odlišné služby? Doufám, že jsem to napsal srozumitelně. Díky za odpovědi
    • humble když píše drm free i steam, tak to znamená, že dostaneš steam klíč a zároven si to můžeš stáhnout i ze svý knihovny na humble ;

u humble store a humble widget je někdy rozdíl v tom, že hra na widget dostaneš jen steam klíč, ale když si to koupíš na humble store, tak dostaneš i android verzi (až vyjde) - ale jen u některých her, je potřeba si hlídat platformy
  • Kolekce Final Fantasy X/X-2 HD se na japonském trhu prodává lépe jak Lightning Returns: Final Fantasy...

Překlep!!! Returns je XIIIka. Nedivím se, že se neprodává, ale zato ta XIIka by se prodávala určitě *3*
  • Jste otrávení z těch neustálých masáží o konzolích? Snad tahle bublina brzo splaskne, lidi si uvědomí, jaký je to starý sh1t a vývojáři se začnou věnovat pořádným hrám, místo kravinám a řešit u toho, jestli to pojede v 1080p. Za rok, dva po tom neštěkne pes.
    • Z jaké masáže? Mě unavuje spíš neustálá (většinou) neopodstatněná kritika konzolí, ať už nových nebo starých. A to jsem nikdy žádnou neměl, ani po ní netoužím. A nejvíc kritizují lidi, kteří si je stejně nekoupí a hrají si na PC, tak se divím, že je vůbec baví se tím zabývat, když jim to může být jedno.
    • Já jsem unavený z pckářů a jejich k+m. Už mě to začíná lízt krkem.
      • závist?
    • kennyB
      Nejsem z toho otrávený *3*
    • ringmancz
      ulož si tuhle diskuzi a vrať se sem za rok, dva
  • Veskoslav

Nový Humble

https://www.humblebundle.com/
    • A docela pěknej.
  • montatatana

Potvrzeno: Přes sto PSOne her si budete moci na PSV zahrát již od 28. srpna.

A budu si je teda muset znova koupit, jak puvudne tvrdili, nebo muzu hrat to co uz mam na svym PSN ucte koupeny?
    • braveman
      Povídají, že pokud už ho máš koupený, nebudeš si ho muset pořizovat znovu.
      • montatatana
        cool, cool, cool
  • Nejprodávanější tituly 14. týdne v UK: 1. stále Crysis 2, 2. hubnoucí Zumba Fitness, 3. LEGO...

sakra kdyby tu tahle zpráva nebyla tak ani nevím že už vyšlo lego star wars III proč tu není recenze téhle skvělé oddechovky
  • Veskoslav

Star Wars Battlefront

Po dvou hodinách harpunování AT-AT, bránění pozic pomocí energetických štítů a různých srand mě to neskonale bavilo. Myslel jsem si, že 20 na 20 bude těžce prázdná mapa. Ale nebyla. Pořád jsem někoho potkával. A ta hudba a zvuky, skvostné. A když poprvé imperiální vojáci vstoupí do bunkru, tak na Vás dýchne filmová atmosféra a to nejenom v takovým prkotinách jako otřesy uvnitř polorozpadlých chodeb. Jako teď to na mě působí fakt skvěle:) A ti, co tvrdí něco o přeskinovaném BF4, tak ať se nenechají vysmát. Jestliže bude taková celá hra, tak si myslím, že nikdo nebude nic namítat. Výhrady jsou jako to, že bez výbavy a s prvním levelem si neškrtenete, systém karet mi zadím nesedl. Campící bestie budou šíleně nadávat, že klasická odstřelovačka je pouze jako výbava a nabíjí se, nelze s ní střílet nepřetržitě, že stoje nejsou na zemi, ale v podobě sebratelných bonusů atd. Ale já mám příjemný pocit. Jakoby se Dice chytlo za kritiku a udělalo pořádnou hru. Nechce se mi tomu věřit. Možné je i to, že ostatní mapy budou k ničemu a soustředili se na ty, co budou v betě:-D Doporučuji vyzkoušet, už kvůli ozvučení a s tím, jak si vyhráli s modely stíhaček.
    • Ja mam z toho presne opacny dojem. Ano, graficky je to pekne, ale to je tak vse. Hratelnostne je to velice jednoduche. Ikdyz jsem to nejdriv hrozne kritizoval, tak bych byl asi radsi kdyby z toho udelali reskin battlefieldu s normalnim conquestem, nez tohle. Je to dobre tak na hodku odreagovani jednou za mesic, ale mozna to na tohle koupim, az to bude nekde za 20$ se vsema DLC. Protoze si myslim, ze to skonci jako titanfall a nikdo to nebude hrat.
    • Teda musim rict ze jsem z toho nakonec trochu rozpacitej. Co se grafiky, zvyku a efektu tyce tak je to docela pecka ale jsem docela rozpacitej z powerupu, karet a dalsich podivnych hernich mechanismu. Navic mireni v 3rd persone ve vozidlech je absolutne priserny
    • Do kdy to ma bezet?
      • Veskoslav
        Do 12 by měla být, zabírá 11 GB na pc:)
        • Diky
    • Morraw
      No mě to třeba vůbec nepřipomíná battlefield, ale naopak právě starší battlefront. Já si určitě počkám na recenze hráčů a kolik bude obsahu dostupného v základní hře. Obávám se ale, že většina bude dodána až formou DLC a celkově to bude na začátku chudé.
      • Veskoslav
        Počkám na platební model. Pokud jako BF3/4, tak čekám na Premium verzi. Samozřejmě po recenzích a ohlasech hráčů.
    • Tak me se v bete libilo i The Crew :-D
    • a opet nam tady nekdo hodnoti hru po dvou hodinach hrani
      • Veskoslav
        Je to beta. Beta se 3 mapami....To chceš hrát 200000 hodin, aby jsi to mohl hodnotit? Chápu, že jsi tupý, ale aby jsi byl až tak tupý, to je i na tebe příliš.

EDIT: Maxi, to že si ty svoje sra*ky proklikáš z nich neudělá menší sra*ky
  • Cahir

Sochy Dragonbornů z The Elder Scrolls V: Skyrim v životní velikosti.

"Dragonbornů"?! Really? *7*
    • MrSanta
      No já nevím, ale "Dovahkiinů" mi taky nepřijde zrovna nejlepší. Holt někdy je to s češtinou těžké *4*.
      PS: Bethesda prý slíbila každému, komu se narodí 11/11/11 potomek a pojmenuje ho Dovahkiin všechny hry od Bethesdy/Zenimaxu (minulé, současné i budoucí). Jsem zvědav, kolik pošuků tak učiní *1*
      • Cahir
        Ale vždyť neexistují jen dvě možnosti. Máš sice pravdu, že s češtinou je to těžké, jelikož v ní téměř není možné "substantizovat", ale Dragonborni je fakt extrémně blbé a směšné. Co jsem v tom případě já? Prahoborn či Brnoborn? Nebo taky mámoborn a tátoborn? Čechoborn? To už je mnohem lepší nějaký subjekt-predikát: Z dračí krve, Potomek draků nebo tak něco. Jestli je něco znásilňování českého jazyka, tak je to tohle. A to jsou mi většinou tyhle záležitosti šumák.
        • MrSanta
          Zapomenul si Adolfa Borna *1*.
          Normálně to tu na Games.cz překládají jako "drakorozený". Nevím proč to nepoužili i teď. Ale je to jenom bleskovka, to se takové věci snesou. Bleskař tu kolikrát znásilňuje češtinu takovým způsobem, že je to silná káva i na mou maličkost *15*
          • Cahir
            Aha, tak to jo (i když i ten drakorozený je síla, čeština tohle ohýbání a abstrahování prostě neumí, nevím proč mají všichni potřebu dělat z ní angličtinu...), už jsem se bál, že se z toho stal oficiální název.
  • Pokud žijete s hlavou v oblacích nebo spíše ve vesmíru a designování raket je váš sen již...

taktohle je maximalni hra, skoda ze se hry uz nedelaji takhle zabavne
  • solomon.short
    nova epizoda do Quake 1 k vyroci :)
    cdn.bethsoft.com/quake/dopa.rar

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit