Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79092 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav

Spíše pro hráče Doty 2

Většina "setovek" je teď o 75% levnější. Tudíž kdo si chce pořídit něco nového na svého oblíbeného hrdinu, tak je ten pravý čas.
  • SalemCZ
    To zas hackli PSN?
  • Jack1947

Dying light - The Following

Jak moc se těšíte na zejtřejší vydání ? já si myslím super hlad po hře, bude rázem ten tam.
    • Mart9
      Zítra hlavně vychází Unravel.
      • hlavně

Firewatch
      • Kozy
        Zítra hlavně vychází Firewatch.
        • Jack1947
          Tak ten sice zkusím ale moc mně nenadchniul. Klasický adventura.
        • Firewatch

Taktéž jsem v očekávání. Jinak hra vychází v 10 ráno..;)
      • Jack1947
        To je možné nicméně, já se více těším na ty buginy... hned to dodá masakrování zombíků jiný úhel -řeže!

Neprovokuj
        • Jak tě znám, tak máš jistě předobjednáno, že? *5*
  • jindra.veliky

Podporte games

Hned jak mama dostane vyplatu tak ji celou odeslu *1*

Ne je videt ze Dan vavra to s vyvojem te hry mysli vazne. *5*
    • zx_spektrum
      Mě pobavilo, jak ten článek raději nemá aktivovanou diskuzi, aby tam nebyl flamewar jak peklo...
      • Už vidim, jak děti běžej do prasátka pro peníze na nějaký web :D
  • Akční nabídka na STEAMu: Dead Island za 12€ a hry ze série Thief za 5€. Nabídka končí v pátek...

ako su vlastne robene hry na steame? su prekompilovane tak ako na GoG, aby isli aj na novych systemoch? (W7)
    • braveman
      Pokud jde o Thief, neměl by s ním být n W7 problém.
      Viz. http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2686094
      • oki, dik :)
  • Malleth

Vývoj PS4 titulu Tearaway je u konce, vyjde 22. listopadu.

Nechci prudit, ale bleskař by si měl pořádně přečíst o čem tam píšou. Tearaway je PS Vita exklusivní, zatim.
  • Na Steamu jsme založili novou skupinu pro čtenáře Games.cz a začali vytvářet i náš vlastní kurátorský seznam (thx Edie). Přijdete se!

Moc díky pánové, už delší dobu některé hraju hry na vaše doporučení, zvláště ty které občas vychválíte do nebes v podcastu. Takhle jste mi ulehčili práci. PS: Měl bych děkovat i STEAMu za poskytnutí prostor a za nakopnutí vás
  • Rada

Marně hledám jméno jedné hry z dětství. Dalo se tam proplouvat hajzlem a bowlingovou koulí sejmout nepřítele, střílet slepice atd. melo to atmosféru americkýho maloměsta. Jestli to někoho trkne, tak budu moc rád.
    • redneck rampage?
      • jo jo na tom jsem se taky nahrál hromadu hodin, to by měli udělat jako Retrogames play
      • To je vončooooo díky moc *14*
        • mas to na gog.com za par supov, s komplet datadiskami a upravene, aby si to mohol hrat aj teraz
  • jindra.veliky

Zaregistrovaní členové stránky Gamespot si mohou stáhnout PC demo Saints Row: The Third. (thx DeaSun)

good a tesim se. z videi na me hra moc nepusobi takze stahnu demo a uvidi se a aspon pak nemusim stahovat plnou hru kdyz tak *11*
    • jindra.veliky
      a to ze je to pro xbox uz nenapisete co demence nejvetsi od tiscali
      • Tvl už se di nekam zahrabat.
        Fakt nejdriv sem si myslel, že jsi jen troll ,ale ty ten naprostej vyplach mozku mas už od narození nebo ti museli dát analní sondu jinak to nechápu.
      • je to aj na PC:
        http://games.tiscali.cz/download/vytvorte-si-postavu-do-saints-row-the-third-uz-nyni-57411
        ale nie je to demo ale beta editor postav :)
  • Ringwraith

Relativně nové gameplay video z Dragon's Dogma

http://www.youtube.com/watch?v=NrCiV4LOYk4

No co říct, hra vypadá prostě skvěle.

(Zdá se mi, že toto tu ještě nebylo.)
    • Cahir
      Taky se mi to zatím líbí jak sviňa. Na japonskou hru to má nevídanej feeling "západní fantasy". Snad to bude na PC.
      • Jj :-) taky doufám..
      • Ringwraith
        Snad hej.

Tak CAPCOM u spousty her nakonec PC verzi vypustí, byť třeba se zpožděním. Navíc Dragon's Dogma je na MT Frameworku a podle wikipedie: Games using the MT Framework are originally developed on the PC and then ported to the other 2 platforms.

Takže by neměli mít problém s nějakým portováním.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit