-
Nolan North nenadaboval jen postavu Drakea v Uncharted 3, ale na svědomí má asi více titulů než...
Ked som hral Dragon Age: Origins, tak som si hovoril, ze Alistair ma nejaky povedomy hlas ;-) A kratky pohlad na imdb.com ma veru presvedcil, ze som sa nemylil :-)
A Chloe z U2 + Morrigan z DA:O je tiez dabovana jednou a tou istou osobou. -
-
Ale Nolana si v Portal2 akosi nedokazem vybavit... Koho tam nahovoril?
-
Oprava
Sekol som sa... Alistaira daboval ten isty chlapik ako Harryho Flynna... nejak sa mi to pomotalo :-)
-
-
Keyz, Lukáš, Tom, Noisy a další normální co tu jsou, já myslím, že i tahle diskuze je částečně odraz dnešní herní společnosti, je z toho smutno a blivno, že se najdou takoví jedinci viz dole, kteří si jak píše kolega podemnou nechají kakat na hlavu a ještě s úsměvem. Pak se divíme, že ten svět je takový jaký je a hry vychází takové jaké vychází. To jsme teda dopracovali .. ke lžím v přímém přenosu. A ještě u serie, která vznikla díky Pc (já vím, která ne, že) a celé roky nám bylo nalháváno, jak je PC verze priorita. Nakonec z toho dle všeho vyleze osekaný paskvil a ještě blbě optimalizovaný. O půlnoci skončí embargo a jestli se potvrdí co už je téměř jisté, CDP u mě skončil a neuvidí ode mě ani korunu.
-
-
Chápu to správně, že jsi naštvaný proto, že hra vyjde i na konzole, tudíž to nutně musí být špatná hra, která kvůli konzolím nebude taková, jaká by jinak byla??? Viděl jsi všehovšudy pár obrázků/videí a už je ti vše jasné...
-
-
Do toho příspěvku se promítá mnohem víc, než by člověk na první pohled řekl. To je koncentrovaná frustrace a neřekl bych, že je způsobená jenom Zaklínačem a už vůbec ne hrami. *15* Skoro mám pocit, že se někde potají pořádají workshopy "Hatespeech - snadno a rychle".
EDIT: Myslím si, že Zaklínač 3 je hra, o které nemohu zatím nic bližšího říci
Spokojen myšáčku? *4* -
-
Games jsou stránka o hrách, tak si stěžuje na hru. Sice už po sto padesáté, ale pořád on-topic. Když mu odepíšeš stylem "koncentrovaná frustrace" a "nejpalčivější světový problém", tak sice dáš jasně najevo, za jak bezvýznamný a směšný problém to považuješ, ale k tématu to nepřinese v podstatě vůbec nic.
EDIT: Tak to snad jedině proto, že tě to moc nezajímá, protože už jsou venku třeba screenshoty z PC verze při různých nastaveních. Z nich (a nejen z nich) už se dá přece jen něco vyčíst. Pokud ale o Zaklínači "nemůžeš nic bližšího říct", tak nechápu, proč reaguješ na někoho, kdo se o něm něco říct snaží.
-
-
-
Aneb jak v jednom odstavci udělat z videoher ten nejpalčivější světový problém *15*. Kdy vypukne pivní puč?
-
Ty bys mu jí beztak stejně nedal he, takže není o čem se bavit... spíš to ukázalo jedno a to je podstatnější že tu začli nudit diskuze. *3* Přestože si zabanovaný ještě tu plkáš stále... jo je to naprd že downgradovali ale nedělejme z toho zase Wach dugs... to byl exemplární příklad.
-
-
Tohle je horsi jak Watch Dogs.
A ze tu pises ty neco o penezich a kupovani her povazuju za vysmech :-DDD
Ja mam jednicku i dvojku v rozsirene edici zakoupenou, a trojku sem dostal ke grafice.
Mam podle tebe pravo byt nastvane? Nebo musim drzet hubu a krok -
-
-
A proč nebýt naštvaný rovnou i na nVidia, lila tam prachy, W3 přibaluje ke GK a evidentně zařídila aby to na jejich GK běhalo lépe aniž by k tomu byl sebemenší důvod. Ale to by se ti už zas nehodilo viď *15* A ne nejsem AMD fanboy *3*
-
-
VGA 2011 - Hrou roku se stává The Elder Scrolls V: Skyrim. Dále bylo oceněno jako nejlepší RPG...
Hype vyhrál.
Dávám 10/10. -
Novinky ze hry The Division: Grafické nastavení PC verze, rozdíl mezi nízkými a vysokými detaily, hra neobsahuje hlavní menu, užijete si ji i v singleplayeru, betaverze trvající do 31. ledna na Xbox One od 28. 1. / na PC a PS4 od 29. 1.
btw: http://www.gamespot.com/videos/gs-news-update-the-division-will-not-include-brook/2300-6428989/ -
Na stránkách rozšířené edice kultovního skvostu Baldurs Gate (www.baldursgate.com) umístili tvůrci na pozadí, které je složeno z původních portrétů postav, novou tvář. Že by představení nového hratelného charakteru?
-
-
Jisté je, že nové charaktery tam skutečně budou.
-
-
Cože? Co prosím tebe vycházelo rozbité nefunkční nebo příšerně optimalizované? Že jsem se toho nahrál a nepamatuju si nic, jako nejhorší se často zmiňuje Daikatana a tam byl jediný problém, že se občas zasekla AI (stalo se mi to DVAKRÁT za celou hru, to si pamatuju dodnes, protože jsem z toho byl paf co to jako má sakra být). Tohle by byl u některých dnešních paskvilů naprosto minoritní problém vzhledem k některým ... Unity, Arkham .. hrám.
edit to bylo na pána dole -
-
Mezi nejvíce zabugované hry historie patří PC only hra Trespasser....
-
Taky se me libi jak se furt zminuje Daikatana, ja ju hral tak mesic po vydani a v cele hre sem mel min bugu nez za 10 hodin v Zaklinaci :-D a to nekecam, moc dobre si na to pamatuju.Proto doted nechapu kdyz nekdo o Daikatane mluvi jako o prusvihu a nejzabugovanejsi hre vsech dob.
Taky si nepamatuju to co se deje ted, No ono to nebylo moc ani za minule generace konzoli, az z nastupem toho slavnyho nextgenu se to zaclo sypat, a odnasi to hlavne PC hraci. -
-
A odnáší to všichni, nejvíc samotní majitelé konzolí, na PC ještě kvalita existuje, pokud máš solidní stroj, pomáhají modeři atd., ale na konzoli jsi odsouzen k mizerné kvalitě a nenaděláš nic.
Další věc podle mě je přístup hráčů samotných, my ze staré školy to vidíme jinak, spoustu věcí si uvědomujeme řekl bych, protože jsme více zkušení, zažili jsme začátky hraní , staré zlaté časy kdy hry dělali hráči a ne markeťáci, šlo o nápady, hratelnost, snahu hry posouvat - dnes je to finanční kalkul z velké části, hry se více zkomerciolizovaly), ale ta nastupující generace náctiletých řekněme, těm stačí předhodit příšerně sestříhaný trailer s nějakou celebritou, nakukat jim jak je to strašně cool a prodeje letí, je jim jedno, že ta hra je bullšit, že se to trhá, má to bugy apod., důležité přeci je, že k předobjednávce dostanou ten cool obleček. -
-
"zažili jsme začátky hraní" *1* *1* Vtipy ti jdou dobře no, každopádně asi tě zklamu, ale hry stejně jako vše ostatní, se vždy dělalo pro peníze. A to i před 15-20 lety, protože ani tehdy nic zadarmo nebylo. Nakonec tehdy byly hry dražší jak dnes. Novinka klidně stála 1800 na PC a to byly jiné peníze jako dnes. Takže se nám tu nesnaž namluvit, jak tehdy herní firmy byly charity a nikomu nešlo o prachy.
-
Daikatana byla v pohodě hratelná, nezaznamenal jsem žádný bug, ale měl jsem až verzi z Levelu, v době vydání jsem se k ní nedostal.
No a LV, přestaň tu pořád vypisovat ty monotematické opusy. Tohle je dobrá stránka o hrách, ale ty diskuze zapLeVelené neustálým fňukáním o zlých konzolích z pera pár jedinců, budí v náhodném návštěvníku pocit, že se tu fňuká sborově.
Jinak začátky hraní jsme nezažili, byly to pouze začátky našeho hraní. Začátky byly ještě desítky let předtím, jestli se vůbec dohledá kdy.
-
-
Jo v tom co se děje dnes je něco špatné a začalo se to sypat přesně v dobu co píšeš, velký problém je mizerný výkon současných konzolí, u každé hry co vyjde se musí dělat velké kompromisy a to pak má negativné dopad na vše možné, v konečném důsledku i na některé PC porty.
-
vsal dobre jim tak te pc chamradi.
-
-
-
Nová ukázka z RotTR.
Povšimněte si prosím kvalitní AI.
Taktéž má imaginární bod každý, komu se povede všimnout si ikonického zvuku z Uncharted série.
https://www.youtube.com/watch?v=z66X4IpsODY -
-
AI mi přijde tak nějak klasicky blbá, ale spíš mě zarazil ten člověk co to hrál, protože na to se fakt nedalo koukat *1*
-
-
ted je v akci na steamu witcher 2 za 4 éčka. nevíte jestli se to vyplatí koupit nebo je to blbost jako jednička?
-
-
Taky si řikám, ta cena je fakt lákavá, ale Zaklínač, víš co. Jednička byla strašná.
-
Jestli je podle tebe 1 blbost, tak rozhodně nevyplatí....
-
-
Gamescom 2012
Jedete někdo? Jak? Kdy? Na co se těšíte? -
-
HL3 *1* *1*
-
Ty jedeš?
-
-
Jo. Jen na jeden den (pátek). Ve čtvrtek v noci tam a v pátek v noci zpět. Ubytování je drahý.
-
-
-
hm
Levelovanie je oproti jednotke nevyvážené. -
-
Tak neleveluj a Scoruj !
-