10 let Vrahů králů na Xboxu: Vzpomínáme na Zaklínače 2
-
Mě celkem štvalo že když jsem byl na straně Iorvetha tak kromě toho, že to ve trojce nemělo žádný dopad tam hlavně Iorveth vůbec nebyl a kromě Roche a Ves tam vlastně nebyl skoro nikdo z toho konfilktu těch dvou stran.
-
-
Iorveth původně ve hře měl být (myslím, že má i nějakou zmínku v gamefiles), ale bohužel z časových důvodů byl vyřízlej. Doufal jsem, že se třeba objeví v DLC, ale myslím, že mu a Saskii pak vydali nějaký komiks či co...
-
-
Asi stejně jako Šárka, Iorveth vzhledem k životnímu období, i když dost pravděpodobně bych to bral i teď. Ale každopádně Saskie byla gigacool, "favourite type of magic - lesbomancy" je myslím, jeden z nejlepších quipů ve Witcher game sáze a obecně prostě nesnáším rasismus a tvarismus, takže tým Veverky.
-
Nechcete se přejmenovat na Witcher.Games.cz?
Jinak samozřejmě Iorveth. Hru jsem dohrál tak 7krát, takže jsem měl možnost hrát i za druhou stranu, ale Iorveth byl nejlepší postava CDP v Zaklínači, které sami vdechli charakter. V knize je popsán hodně vágně, jestli si to pamatuji doobře.
-
Toto kdyby mi naportily na Switch, to by byla znacka ideal, vykon by stacil, a pekny RPG zapadniho razu bych bral vsemi deseti....
-
Dejte GamesPlay s Šarkou a Ažbětou at je nejaka sranda...
-
Dvojku jsem nikdy nehrál, tenkrát jsem na to neměl compa(15fps) a potom už se nevrátil. Ale nedávno jsem rozehrál a musim říct, že teď bude mít znovu hraní trojky větší smysl a grády:) Takhle jsem hodně postav ve trojce neznal, nechápal jsem kontext, různé narážky apod.
Ale ještě jsem nedohrál, takže k vůli spoilerum nepřečtu:)
-
Nechcete věnovat nějaký další FightClub ohlédnutím za fenoménem Zaklínače? Vím, že už tu párkrát bylo. Ale určitě je zase něco nového, co se
Vinořilovynořilo.Díl, kde jste rozebírali trojku s Milošem a Alžbětou je jeden z nej. Aleš před pár lety napsal článek do Levelu.