Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gulivera84

    Dejte GamesPlay s Šarkou a Ažbětou at je nejaka sranda...

  • iSpirit

    Nechcete se přejmenovat na Witcher.Games.cz?


    Jinak samozřejmě Iorveth. Hru jsem dohrál tak 7krát, takže jsem měl možnost hrát i za druhou stranu, ale Iorveth byl nejlepší postava CDP v Zaklínači, které sami vdechli charakter. V knize je popsán hodně vágně, jestli si to pamatuji doobře.


  • Anon-ym

    Asi stejně jako Šárka, Iorveth vzhledem k životnímu období, i když dost pravděpodobně bych to bral i teď. Ale každopádně Saskie byla gigacool, "favourite type of magic - lesbomancy" je myslím, jeden z nejlepších quipů ve Witcher game sáze a obecně prostě nesnáším rasismus a tvarismus, takže tým Veverky.

  • Carnage666

    Mě celkem štvalo že když jsem byl na straně Iorvetha tak kromě toho, že to ve trojce nemělo žádný dopad tam hlavně Iorveth vůbec nebyl a kromě Roche a Ves tam vlastně nebyl skoro nikdo z toho konfilktu těch dvou stran. 

    • Anon-ym

      Iorveth původně ve hře měl být (myslím, že má i nějakou zmínku v gamefiles), ale bohužel z časových důvodů byl vyřízlej. Doufal jsem, že se třeba objeví v DLC, ale myslím, že mu a Saskii pak vydali nějaký komiks či co...

  • TheRKD

    Nechcete věnovat nějaký další FightClub ohlédnutím za fenoménem Zaklínače? Vím, že už tu párkrát bylo. Ale určitě je zase něco nového, co se Vinořilo  vynořilo. 

    Díl, kde jste rozebírali trojku s Milošem a Alžbětou je jeden z nej. Aleš před pár lety napsal článek do Levelu. 

  • Gulivera84

    Toto kdyby mi naportily na Switch, to by byla znacka ideal, vykon by stacil, a pekny RPG zapadniho razu bych bral vsemi deseti....

  • Inquisitor

    Dvojku jsem nikdy nehrál, tenkrát jsem na to neměl compa(15fps) a potom už se nevrátil. Ale nedávno jsem rozehrál a musim říct, že teď bude mít znovu hraní trojky větší smysl a grády:) Takhle jsem hodně postav ve trojce neznal, nechápal jsem kontext, různé narážky apod.

    Ale ještě jsem nedohrál, takže k vůli spoilerum nepřečtu:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit