Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • I Warhammer 40k: SoulStorm stojí za to...starý sice ale na rozdíl od CoH3 (což je horší DLC k dvojce) a Dawn of War II je to klasická RTS...s datadiskama tehdy dejme tomu do 2 000 (dneska za cenu číze v MekBastardovi)a máte hru s 9 rasama za který se hraje úplně jinak...s dnešní politikou DLC a tak by to chtělo druhou práci si něco takového kupovat (zdravíme Paradox)

• Ve slevě jsem dal za celou sérii (1-3) včetně DLC tak 500. :) 

• Já ani nevím kde jsem to tehdy koupil, teď na steamu, asi taky v tom balíku rts, je dobrý, že to jde hrát i bez původní hry...dneska by tj chtělo minimálně 50x o ereni, připojení k internetu a podobný zoufalosti

• Veskoslav

Místo remasteru C&C bych tam rozhodně dal Command & Conquer 3: Tiberium Wars a datadisk. Mnohem lepší. Nostalgie je fajn, ale už je to "meh".

Pak samozřejmě BfM2 s datadiskem, pořád skvěle hratelné, byť katastrofálně sehnatelné a i remaster prvního SC, který lze sehnat za směšný peníz. 

Na Reforged jde nahrát čeština (ano, mám ji mnohem více raději než originální anglický dabing).

Doplnil bych: Age of Empire IV - skvělá kampaň a rozhodně další skvělé pokračování, Northgard - vikingové, Supreme Commander, Dune: Spice Wars - hmm kořeníčko, SW: Empire at War s datadiskem - zrovna nedávno jsem jel hezky omodované Klonové války.

• Derp_1337

"Na Reforged jde nahrát čeština (ano, mám ji mnohem více raději než originální anglický dabing)."

Vidím tady Herezi! Je potřeba poslat na tebe inkvizitora! 😈 

Velká část hráčů se shodne, že příběhová kampaň je nejlepší v originálním anglickém dabingu. Ale když už to člověk pak hraje po netu, tak ta čeština má své kouzlo.

• Zrovna asi před týdnem jsem Kane's Wrath znovu dohrál...furt je to dobrý, koupil jsem to s tím CaC balíkem na Steamu jak bylo, taková RA3 si takovou úroveň nedrží.

Ale udržet laťku RA2 a Tiberian Sun s datadiskem chce fakt umění.

Peace throught power!

• Klidně bych, když už se v článku doporučují staré hry a remaky bych doporučil World in Conflict, stará hra, škoda, že byla svého času tak nedoceněná, tehdy to do pomalu skomírajícího žánru RTS opravdu přivedloa inovace, skvělý příběh i když prvopočátku je takový dost plonkový, na tu dobu skvělá grafika co si i dnes dost drží standart...protože když kouknu na tu novou RTS od těch bývalých Blizz zaměstnanců hru, u který grafika vypadá hůř než originální Warcraft 3 tak je to k pláči, o tom zasazení snad ani slovo, jak dort pejska a kočičky a třeba takový Emperor: Battle for Dune graficky zastaralý fakt příšerně, i když je to skvělá RTS tak se na to nedá vyloženě koukat

• Ne nadarmo se pak Seatllu mapě rikalo ,,nuke needle,, heh

• ZOLLINO

World in Conflict bol masaker, doteraz si pamatam tie megavybuchy ....

• Škoda, že MP dnes funguje jen na nějakých čínských serverech, ale kampaň s datadiskem za to furt stojí...nicméně ty bitvy o...teď nevím jak se to jmenovalo ale ta mapa s polem a řekou uprostřed heh...

• BorchTriKavky

Rozhodně bych doplnil The Lord of the Rings: The Battle for Middle-earth, i když už je to vlastně abandonware. Vzniká fanouškovský remake s názvem Reforged, ale s největší pravděpodobností ho bohužel nikdy nedokončí.

• Na dvojku se stále chystám, ale jedničku jsem odehrál téměř v kuse, famózní hra a strašná smůla, že už se "legálně" nedá pořídit :/

• Škoda, že je EA takový hrobař...máváme Battlefront 2 díky kterému ztratilo EA exkluzivitu na SW hry od Disney, battle for middle-earth byly dobré hry, i když nijak nevybočující z pravidel klasických RTS

• StarCraft (incl. BW)

• Na to je moc pěkný mod, stačí Wings of Liberty, což není takový problém když je zadarmo na blizzu a mod z moddb a překope to SC1 do enginu dvojky, teď nevím přesně ale myslím, že k tomu není nutná ani jednička a ač mám originální hru fakt rád, tak se na to kouká o trochu lépe...

• Díky, nicméně já o něm vím.
        I tak si rád zahraju původní jedničku ;-)

• XXHUGOXX

Pridal by som ešte Planetery Annihilation a They are Billions.

• They are billions není klasická rts...to už by sem mohli prasknout Total War Medieval 2

• Smutny to seznam. 10+ let stare hry a remastery 10+ let starych her. No, neni to dvakrat popularni zanr v soucasnosti, co si budem povidat. :)

• twicer

Žánr naopak kvete více než kdy dřív, tohle jsou spíše takový výčet stálic.

• Populární by i byl, ale problém je, že čisté RTS už se tak nějak vyčerpaly a inovace správným směrem moc nepřichází. Nové hry buďto nepřinesou nic nového a tak nejsou zajímavé a nebo pokud jde o zavedenou značku tak to totálně zmrší a v lepším případě je zachraňují remaky pokud je teda zrovna taky nezmrší. 

Nicméně dneska se díky indie scéně rozjely spíš budovatelské strategie a automatizační hry, které teď docela slušně expandují. 

• KrPa

no pravet ted zazivaji pvp rtska docela renesanci, uz jen skrz Godsworn, Tempest Rising, Stormgate, ERA ONE, Barkhan, D.O.R.F. Real-Time Strategic Conflict

a z tech her si vyberou vsichni hraci, protoze to jsou duchovni nastupci homeworldu, AoE, CaC a Wafcraftu.

hodne zajimavou strrategickou tvorbu ted maji studia Hooded Horse a Shiro Games

• A já bych klidně zmínil i tuzemský HROT ;) A možná i 8-Bit / 9-Bit Armies?

• Spíš SHROT, ne? HROT je střílečka.

• Ježiš, jsem blb, pardon, samozřejmě jsem myslel Shrot :)

• KrPa

vazne w3 refund? 

co treba Iron harvest, Purple war, Godsworn, Northgard - aspon za PVP, nehlede na kopu super budovatelskych strategi za poslednich par let...

• Veskoslav

Problém Ironu je to, že AI docela pokulhává a i to, že to má špičkový podklad a prostředí, ale nedokázali toho plně využít. Není to špatná hra, ale nakonec člověk zjistí, že to ani není něco, co by si znovu zahrál.

• Jarisko84

Doplnil by som supreme commander..

• Hele.... ten C&C Remake podle mě už nestojí za to. Ano, ta hra byla ve své době legenda, ale teď už je to spíš muzejní exponát, předělaný nebo ne.

• Smegma

Tak proto že to v první řadě není remake. A ano je to hlavně pro fanoušky originálu. 

• Je to částečný remake, grafiku udělali pochopitelně úplně novou (je o tom dokument NoClip) a zvuky, hudbu a filmečky jen vyčistili a upscalovali.

• Smegma

Ano ale pořád je to jen remaster (ostatně se to jmenuje "Remastered"). Nemá to atributy remaku, do enginu se vlastně nijak nezasahovalo. I ta grafika je vlastně pouhej facelift, protože během hraní můžeš kdykoliv přepnout na tu původní.

A proto píšu, že je to hlavně pro fanoušky originálu.

I když díky OpenRA (kde je už taky možnost hrát i v nové grafice) už je stejně existence tohohle remasteru naprosto zbytečná. To komunita udělala opravdovej remake.

• KrPa

OpenRA by mohl zamakat na tiberian sunu a red alertu2, pouzivam jej hlavne pro dunu2000

• Smegma

Však na Tiberian Sunu pracují. 

• cumpi33

A jaky nick v Dune pouzivas?

• KrPa

Reakce na příspěvek:

jen pro kampane, multak nehraju

• cumpi33

Reakce na příspěvek:

Skoda. Dve kampane nejsou hotove, naopak multak v ramci te pidi komunity nabizi dost zabavy🙂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit