Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav

Blbost.

• twicer

Žánr naopak kvete více než kdy dřív, tohle jsou spíše takový výčet stálic.

• Dawn of War 1 a 2

• exoslav

- Battle for Middle Earth

- Supreme Commander

- Warcraft 3

- Stronghold

Všechny ostatní RTS jsou zcela zbytečné, stačí vám výše uvedené.

• Kde je Empire Earth, Red Alert 2 a Stronghold? Tyhle klenoty tam ostudne nejsou.

• cumpi33

Skoda. Dve kampane nejsou hotove, naopak multak v ramci te pidi komunity nabizi dost zabavy🙂

• Ježiš, jsem blb, pardon, samozřejmě jsem myslel Shrot :)

• Ne nadarmo se pak Seatllu mapě rikalo ,,nuke needle,, heh

• Spíš SHROT, ne? HROT je střílečka.

• Smegma

Však na Tiberian Sunu pracují. 

• KrPa

jen pro kampane, multak nehraju

• Škoda, že MP dnes funguje jen na nějakých čínských serverech, ale kampaň s datadiskem za to furt stojí...nicméně ty bitvy o...teď nevím jak se to jmenovalo ale ta mapa s polem a řekou uprostřed heh...

• ZOLLINO

World in Conflict bol masaker, doteraz si pamatam tie megavybuchy ....

• Já ani nevím kde jsem to tehdy koupil, teď na steamu, asi taky v tom balíku rts, je dobrý, že to jde hrát i bez původní hry...dneska by tj chtělo minimálně 50x o ereni, připojení k internetu a podobný zoufalosti

• Ve slevě jsem dal za celou sérii (1-3) včetně DLC tak 500. :) 

• cumpi33

A jaky nick v Dune pouzivas?

• I Warhammer 40k: SoulStorm stojí za to...starý sice ale na rozdíl od CoH3 (což je horší DLC k dvojce) a Dawn of War II je to klasická RTS...s datadiskama tehdy dejme tomu do 2 000 (dneska za cenu číze v MekBastardovi)a máte hru s 9 rasama za který se hraje úplně jinak...s dnešní politikou DLC a tak by to chtělo druhou práci si něco takového kupovat (zdravíme Paradox)

• Zrovna asi před týdnem jsem Kane's Wrath znovu dohrál...furt je to dobrý, koupil jsem to s tím CaC balíkem na Steamu jak bylo, taková RA3 si takovou úroveň nedrží.

Ale udržet laťku RA2 a Tiberian Sun s datadiskem chce fakt umění.

Peace throught power!

• Veskoslav

Problém Ironu je to, že AI docela pokulhává a i to, že to má špičkový podklad a prostředí, ale nedokázali toho plně využít. Není to špatná hra, ale nakonec člověk zjistí, že to ani není něco, co by si znovu zahrál.

• Veskoslav

Místo remasteru C&C bych tam rozhodně dal Command & Conquer 3: Tiberium Wars a datadisk. Mnohem lepší. Nostalgie je fajn, ale už je to "meh".

Pak samozřejmě BfM2 s datadiskem, pořád skvěle hratelné, byť katastrofálně sehnatelné a i remaster prvního SC, který lze sehnat za směšný peníz. 

Na Reforged jde nahrát čeština (ano, mám ji mnohem více raději než originální anglický dabing).

Doplnil bych: Age of Empire IV - skvělá kampaň a rozhodně další skvělé pokračování, Northgard - vikingové, Supreme Commander, Dune: Spice Wars - hmm kořeníčko, SW: Empire at War s datadiskem - zrovna nedávno jsem jel hezky omodované Klonové války.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit