Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Johny666

takze nove prey neni rpg? aha jo. ticho.

• Derp_1337

Jo, není zač. Přeji hodně zábavy.

Jinak ten mod je nejnovější, proto jsem na něj dal odkaz. Ale i předtím byly dostupně nějaké mody, akurát nebyly až tak moc propracované. Třeba jsi stáhl mod na UI, ale ještě jsi musel extra zvlášť spravovat zoom u sniperky.

• deejaywolf

Je to tak, PC :) Sice mám i PS3 a 5, Switch a OQ2, ale víceméně hraju jen na PC a konzole mají děcka.
    Díky za tip. Nevím, proč mě to nenapadlo. Ale instaloval jsem to v roce 2018 a ten mod vypadá, že je z roku 2024.
    Vím, že jsem to tehdy různě googloval a řešení nenašel, jen spoustu lidí, co si na to stěžovali.
    Každopádně díky.

• Veskoslav

Malé tajemství. V Dishonored jediné, co můžeš ovlivnit je konec a to jenom tak, že nebudeš zabíjet...Ve Stalkorovi můžeš zabít i některé příběhové NPC, aktivně ovlivňuješ už během hraní příběh a prostředí, jak na tebe reaguje. 

A ne, nejde to řešit 20 000 způsoby...To, jak efektivně někoho zabiješ, fakt není řešení 20k způsoby...

• Johny666

aha, takze komplexni system levelovani a novych schopnosti neni RPG? ale zato cista strilecka stalker je RPG... to je zajimave.... dishonored a i prey jsou od stejneho studia a jsou to jedny z nejlepsich her v tom, ze problem jde resit asi tak 2000000 zpusoby... to je rpg. strileni flintou ve stalkerovi neni rpg..

• Hellgate: London je z pohledu první osoby? Video u hry je z třetí...
  • FarkyJTV

u mna jednoznacne boiling point road to hell...na tu hru tazko zabudnut...to by som remake urcite kupil...

• Derp_1337

Tak v článku se mluví o DE:HR , tak předpokládám, že o tom mluvil.

Ale jinak samozřejmě i na původní Deux Ex vyšel modpack, který řeší různé grafické problémy. Duh, bro.

• Dondae

Super!

• Veskoslav

Prey bych taky do toho seznamu nedal.

• Nemyslel on náhodou původní/první Deus Ex? (výborná hra, btw...) 

• Derp_1337

To jako vážně???  :FACEPALM:

Jestli hraješ na monitoru, tak to jsi členem PC Master Race. Nejsi žádný konzolista. Na PC většinu problémů vyřeší modeři. 

Deus Ex Human Revolution fix pro 4K: https://www.nexusmods.com/deusexhumanrevolution/mods/50

Takže běž si zahrát DE:HR, tak hra je super. 😉

• lito

To ani Prey. To je vzorový příklad immersive sim. 

• Veskoslav

Lze. A nebo lze zabít i příběhové NPC. Nebo lze udělat třeba to, že jeden z hlavních úkolů vyřešíš třemi způsoby:) 

• Veskoslav

Tak ono Dishonored moc RPG není. Spíše má prvky RPG. Ale příběhově pokud vím, tak jediné ovlivnění je to, že pokud člověk zabíjí, má špatný konec. Ale nikterak neovlivňuje příběh atd.

• Mimonaut

Kde je Dishonored? Za mne úplně nejvíc nejlepší RPG co jsem hrál. Jednička aj dvojka 

• Dondae

No to není moc definice RPG... Nejlepší příklad je Fallout New Vegas, ale i Kingdom Come. Jen by mne nenapadlo, že se ve Stalkerovi můžes vykecat třeba z následující přestřelky.

• Měl tam být Doom....i když to není RPG ale, je to lepší než Borderlands.

• já jsem bohužel nikdy nehrál dračák nebo dungeons a dragons, ale mám pocit, že lidi co jo, se na rpg dívají trochu jinak. Viděl jsem nějaké video,  kdy člověk zkoušel roleplayovat tuším Outer Worlds.

Teda hrát to jako někteří hrají ten drakáč - dopředu si ujasnit svou postavu s jejími povahovými vlastnostmi, příběhovým pozadím a z toho plynoucími motivacemi...

tím pádem byly i jeho volby ovlivněné tímto - a nedělal jen taková rozhodnutí, díky kterým by vyhrál, ale taková, která by udělala jeho smyšlená postava, i když to občas neslo neblahé následky...

u tohoto videa to bylo prvně, co jsem se zamyslel nad tím, co ten roleplaying může znamenat (takže to je k diskuzi o rpg - že to je asi víc o vcítění se do postavy a hraní role, než o těch statistikách, které s tím máme z herního hlediska spojeny. Hra s rpg prvky je ale většinou chápána jako taková hra, kde do jisté míry můžeme vylepšovat statistiky postav nebo výbavy).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit