Přejít na výpis diskuzí
100 způsobů jak zemřít ve Skyrimu v zábavném videu
25.11.2011 | Aleš Smutný
137 příspěvků
-
umad
-
tady ti s ironii psenka nepokvete, decka ti za ni daj jen minusy :-P
-
Pekne, kvalitne video, neodpustim si podotknut kedze sa jedna o pomerne priemerny (200K videni videii, ziadny YouTube partnership) kanal, ked uz tak podporit jakz takz ( SK ) domacych Youtuberov. http://www.youtube.com/watch?v=09KIpYxrGxc . Myslim ze video ma co povedat, ostatne posudte sami
-
Tos zabil Horste.
-
Hezké, že se smějete (ne)štěstí druhých, ale co budete dělat vy, až na vás spadne kláda či vás zabije šavlozubý jelen nebo něco podobného? Co budete dělat, když Bůh si otevře váš příkazový řádek a napíše vám tam " kill that motherfucker " a vy budete posléze nalezeni svými zákonnými zástupci již mrtví a v poloze nezbytné pro oholení vlastních varlat?
Ani jeden z vás nenapsal do diskuse "RIP", či obyčejné "Odpočívej v pokoji", ale akorát se písemně vysmíváte smrti. Uvidíme, kdo se bude smát poslední, až si Breivik prostřílí cestu z cely v Norsku, až do vašeho obývacího pokoje.
Vím, stejně jako se vysmíváte smrti, budete se smát i mě, ale pamatujte má slova " Odi profanum vulgus et arceo !!!!!!! " -
Za týden dělám ze statistiky jednu zkoušku, takže trénuju... *3*
-
Myslel som ze tam ukaze normalne smrte ake su v hre .. a nie ze sa postavi do ohna a napise neaky iny nazov...... Ale to cislo 50. ma strasne pobavilo *1* *1* . Ten arrow bol epic *1*
-
Pokud se tímhle do detailu zabýváš, musíš mít moooře času, závidim...
-
Ano, tak by se to stát mělo a na nejvyšší obtížnost se to běžně děje. Udolat "na férovku" třeba nějakou silnější oživlou mrtvolu je pro mě problém i na levelu 40. Kdybych nevyužíval terénu, nekouzlil jako o život a při přesilovce si na pomoc nezavolal Daedru, tak jsem to mohl už dávno zabalit. Co jsem si teď po několika dnech shánění surovin a tisících vytvořenejch železnejch dýkách mohl konečně dovolit investovat bodík do skillu s dračím brněním (vyžaduje kovářství lv. 100), tak se hraje o trochu líp a už se nemusím schovávat před kdekým jako králík do nory. Ale stejně nakonec potkám nějakýho badass hajzlíka a už tečou nervy a savy jako o život *1* Čili v tomhle směru je Skyrim naprosto normální.
Mimochodem, nenadnala mu to v tom videu stará babka holýma rukama? -
Proč by se to nemělo stát, pokud tě takhle trefí postava na značně vyšším levelu? :)
-
Přečte si knihu a chcípne *1* *1* *1*
-
a ted si predstav, ze driv tohle bylo docela normalni na nejtezsi obtiznosti
-
Je pravda, že šest desítek za tok je stejně moc, ale je třeba si uvědomit, že očekávat že by nějaké herní medium dávalo známky s průměrem 5 je prostě nereálné už jenom proto, že nemůžou recenzovat všechny hry.
-
Tak zrovna Skyrim a Deus ex jsou hry (jediné hry s toho seznamu co jsem hrál), které odpovídají popisu desítky ať se ti to líbí nebo ne..... Možná se ti můj pohled nemusí zdát cela pragmatický, ale já tebe můžu nazvat jako ne-zasvěcence...
Ano Skyrim a DE jasně v době svého vydání vyčnívali. Ano posouvají určité hranice a není jich málo ( a že to zrovna není super technologický či mega skok v naraci - to ani nemůžeš čekat. Krůčky, který teď děla herní průmysl jsou menší než před dekádou. Proč také ne. Hodně ze základního potenciálu už bylo využito. Přesto když porovnám co bylo např před 4 léty a teď? velký skok). O Deus exu se mluví hodně . jsou na něj vtipy, vyšla kniha a dost se o něm mluví. A Skyrim? Ten má zajištěný 3-4 roky slávy každopádně. Koukni se na Oblivion (který mne mimochodem v době jeho vydání vůbec neoslovil) jak si stojí díky modování. Nikdo po tobě nechce aby jsi si ty hry kupoval, ale hodnotit podle youtube videí se mi nezdá na místě. *7* -
ale že byl v podstate zabity jedinym uderem tak to je znamka špatne balance, to by se nemelo stat ani na nejtezsi obtiznost
-
Přesně...polovina smrtí příkazem a druhá polovina nasráním někoho.
-
Zajímavé, až tak daleko jsem se zatím statisticky nedostal (přestože úplný amatér nejsem)... V každém případě bych řekl, že pana Gausse můžeme nechat na věčném odpočinku - důvody pro ta vysoká hodnocení zde na games.cz budou daleko prozaičtější. *5* *15*
Jednoduše se změnila redakce a od té doby tady naběhl úplně jiný režim posuzování a hodnocení her... Jestli je to lépe nebo hůře, to nechám otevřené. -
skyrim vyprodano ty jo, chtel jsem to koupit ale budu to muset stáhnout asi
-
Zjistil jsem zajímavou věc, že pokud předpokládáš gaussovské rozložení kvality her (známkováno 0 až 100 bodů) se středem v 50 a pološířkou 40 bodů, tak absolutně nezaujatý recenzent recenzující náhodné hry by měl dávat průměrnou známku 55. Vzhledem k tomu, že renenzenti jsou zaujatí ve smyslu, že si vybírají pouze hry, které stojí za recenzi, a vzdledem k tomu že games.cz recenzuje pouze cca 11% všech her není divu, že průměrná známka může být dost vysoká.
-
Víš, tak jsem to nemyslel. Takhle divný mi to doposud v žádný fp hře prostě nepřišlo, that's all.