Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A jaké hry nejsou tupé podle tebe?
  • je mi tě líto chlapče...si to nečti když se ti to nelibi a nepyskuj!
  • 7. Not strong enough *1* *1*
  • Hairy_Ass
    Pro tebe to musí být vážně těžké období zde na Games.cz, nejprve Deus Ex 3, pak Battlefield 3 a teď Skyrim. Už aby zase byla okurková sezóna, co? *15*
  • Hairy_Ass
    A kdy? Moc rád bych si to počet!
  • a co tam mam jako nejslabší??
  • ne
  • Hele nevíte jestli mi Skyrim pujde na notasu s
    AMD Athlon 64bit M320
    4GB RAM
    Grafika ATI Radeon Mobility HD 5145??
  • 28. seems legit to me *15* *1*
  • To je "feature" sveta Tamriel. *1*
  • Mne to prišlo o dosť prehľadnejšie z 3rd person pohľadu.

A napríklad vôbec si neviem predstaviť, žeby som hral dual wielding bojovníka celý čas z 1st person pohľadu.
  • Trol.diskuzni
    1) Díky za objasnění.

2) První tři body tam nejsou z důvodu omezení odstavců tady na games.cz (už tak jsem ten zkopírovaný text musel upravovat, aby mi to limitem vyšlo, protože každá vámi komentovaná hodina = 1 odentrovaný odstavec).
  • Hraju tak vždycky, ale když chci něco štýlovýho ukázat, musím udělat i skrytou reklamu na moji zručnou práci s kladivem a típnout tam i sebe. :-) Vypadá to..lépe
  • 1. příspěvek bylo takový poškádlení kolegy Miki Hoshii. Rozohňoval nad příspěvkem, který byl napsán s nadsázkou. Dokonce to u něj došlo tak daleko že zaspamoval všechny topicy o tom že Skyrim je nej... Proč mu ten komentář nepřipomenout

2) Hmmm škoda že tam nejsou ty první tři body, že? Vytržený z kontextu... Skyrim jsem v nemálo věcech zkritizoval byť přiznávám ne tady...
  • Trol.diskuzni
    Díky za názor do pranice tedy! *4*
  • Taky hrajete tu hru někdo v pohledu ze 3.osoby? Protože ve valné vetsine videí na internetu je hra v tomto modu kamery,sem myslel že TES je zaměřena především first person pohled...
  • Trol.diskuzni
    Spokojen? *5* Já v těchto příkladech vysledoval jak onu nepřekonatelnost (1. příspěvek), tak zbožnou onanii (2. příspěvek). *3*
  • Trol.diskuzni
    Amaroun tiscali.cz líbí nelíbí nahlásit vlákno reagovat -7
    Nechápu vůbec proč ještě vycházejí hry když máme Skyrim...
    včera v 23:18

Amaroun tiscali.cz líbí nelíbí nahlásit vlákno reagovat +19
    4. hodina Neměl bych se podívat ještě tamhle a tamhle než dojdu do toho Bílého Průsmyku?
    5. hodina No do pytle Design města!! Ten drak!!!
    6. hodina Kůň? Baráček? To musím mít!!!
    16. Hodina Hej ta mapa je vážně veliká a já mám zítra ráno od sedmi přednášku... No nic ta se jednou zatáhne... Regenerovat posvátný strom je přece duležitejší
    (editováno v 23:09) 16.11. (8 dnů)
  • Přispívám k Skyrimu poprvé, ale diskuze si tu pročítám a musím uznat, že za mě jste tím největším trollem vy... :)
  • to uz opravdu nemate o cem na tiscali psat, když nác cpete takovýmahle kravinama???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit