Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • P.S. stejne je to hra pro nerdy, je to tak dlouhy že bych na to potreboval vic jak 100 hodin hrani, to bych musel dat vypoved a zavrit se na mesic doma abych to mohl hrat. S tim dete nekam *11*
    • Hádej co, hlavní příběh a teď dávej pozor, jde projít za 5 hodin, tak co tu držkuješ. Takže každou hoďku navíc můžeš brát jako bonus. Já nemám na hraní taky dýl než 2 hodiny denně(někdy míň) ale baví mě to pořád a vůbec mě nežere že u toho budu trávit čas třeba až do vánoc. *3*
    • Inquisitor
      A kdo ti říká že to musíš dohrát za týden? Tak to budeš hrát delší dobu no, ty s někym závodíš nebo co? Ty si myslíš že ostatní do práce nechodí?
    • Ber to jako dobrou investici v porovnání s hrou na šest hodin. *3* Místo šesti ti stačí jedna. To máš jak porovnání comics vs knížka. *1*
    • Ano, přesně kvůli takovým lidem jsou dneska hry ve stavu, v jakém jsou. Krátké, primitivní a hráč je celou dobu veden za ručičku, aby nedej bože nemusel něco hledat nebo zkoumat (aneb 'press X to win).
  • Myslel som ze tam ukaze normalne smrte ake su v hre .. a nie ze sa postavi do ohna a napise neaky iny nazov...... Ale to cislo 50. ma strasne pobavilo *1* *1* . Ten arrow bol epic *1*
  • Pekne, kvalitne video, neodpustim si podotknut kedze sa jedna o pomerne priemerny (200K videni videii, ziadny YouTube partnership) kanal, ked uz tak podporit jakz takz ( SK ) domacych Youtuberov. http://www.youtube.com/watch?v=09KIpYxrGxc . Myslim ze video ma co povedat, ostatne posudte sami
  • Krome draka se me nic z toho neprihodilo a to mam lvl 28

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit