Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kolik se tu najde odborníků/amatérů.. to bych blil... kdo vás za ty pesimistický hlody platí ? já jsem spokojenej s 1.8.3. verzí dayz i přes všechny chyby co má... je to prostě jedinečnej nápad a komu se to nelíbí ať si zahraje třeba na hoňenou... *15*
    • rancor1223
      Mod je zadarmo, tam je vše v pořádku.
  • Neze by si bol rad ze ti ukazuju pravu tvar alphy ale este ti vsetko vadi, bud rad ze je to tak ako to je na videu a ze si nemusis kupovat tu hru koli bezchybnemu videu a potom zistis ako to vyzera v skutocnosti.
    • Ty jsi krutej fanatik. Dostáváš za to ritolezectvi aspon nejake kapesne?
      • no on je....
        urcite rano vstane pootvara si vsetky diskusie na temu dayz a cely den skenuje a obhajuje poloboha raketu, hru desatrocia dayz od svetovouznavanych BI a ich multifunkcny engine.
        • aspon mam normany nazor namiesto teba, co ani svoje trapne vety bez vyznamu nevie obhajit a len kyda hnoj o tom co nesleduje a nevie ako sa veci maju... Prepac ze raketa neurobil prerenderovane upravene video kde chvali aka je alpha super a bez bugov aby si ju kazdy kupil...
      • nehovor ze nemam pravdu...
  • Celej ten nápad hry se mi líbí, maj to promyšlený.. Sleduju tu hru a do teď jsem nenapsal ani jeden špatnej řádek ale to jak vypadá standalone je fakt katastrofa a to i přesto že to je prealha, už ty základní mechaniky mi přijdou docela těžkej sh*t , divím se že za todle by chtěl někdo ještě platit :D A mám strach, aby to někdy vůbec za něco ještě stálo
  • Ktory sa stazuju na to ako to vyzera po roku odkladu, pokial nesledujete vyvoj cely rok tak nemate na to co povedat, zmenilo sa strasne vela veci co sa tyka kodu, mmo client system, optimalizacia, zombie ai, vela veci toho zmenili uz len v engine, co sa tyka animacii,novych predmetov,inventory,lighting, obloha z army3, tiez bolo vsetko zmenene, takze nereagoval by som negativne len koli jednemu videu.
  • zatím to je jako free mod do army *3* ,,,ja to chvilku ze zacatku hral a uprimne pochybuju ze to kdy vůbec vydaj-pokud jo nebude to zadna slava-ta hra ma obrovskej potencial,,to stridani dne a noci,pocasi,neustale schanet jidlo,vodu,ohen,,,,,v noci je to fakt ulet se prochazet po lesich,,,,sou tam velka města plna zombiku,,,všude je co zbirat atd.,,,,,ale když sem to hral ja tak byl problém v tom ze ostatní hraci místo aby s vámi takříkajíc drzeli basu tak sli po vas a to na respawnu-kill a obrat me to jim slo *1* ,,,,co chci rict je to ze tam hraci bojujou mezi sebou a zombi sou stranou,,,je to skoda a pokud vim tak todle uz taky resili s tim ze si na to hraci stezujou,,,mno uvidi se
    • celoush
      Však taky ti zombíci tam jsou "dodatečně"... primárně vychází hra ze snahy o přiblížení simulace přežití.
      • hmmm,,,,to preziti je fakt vostry!!!!ale jak rikam ja to tenkrat nemohl vůbec hrat,,,furt sem byl mrtvej a nekym obran a to primo na respavnu,,,,ale to ozvuceni,,,ty lesy,,,,,ty města,,,,,,ten prostor,,,,,,,,,proste chernarus z army!!!!,,,ja jim hodne drzel palce ale uz sem to vzdal-pro me je i cista arma lepsim zážitkem nez todle ale potencial to ma obrovskej,,,,dodnes si pamatuju první noc která prisla po par hodinách a sebe jak sem tam bloudil po lesich při svitu z lamacich tyčinek ,kdy ta cervena ve me vyvolávala hruzu z toho lesa *1* ,,,pak to prislo nasel sem ostatní u taboraku na okraji lesa kterej byl tim taborakem nadherne osvetlovan,,,namirim si to k nim s ulevou a ejhle kulka mezi oci a to sem prosim pekne mel jen sekeru v ruce *1* ,,,,mno kdyby todle nebylo pravidelnym zazizitkem byla by ta hra fakt moc ale takhle??,,,hrat se da po domluve s nekym ale tehlech borcu co dou po ostatnich se snajperkou v ruce na respavnu to je uz fakt mimo kolikrat sem cely hodiny nevytahnul paty z toho brehu kde vas to vysadi/respawn/protože hned jak sem se tam objevil bylo po me,,,,a ted si představte ze se vam to stane po několika hodinách v hlúbokejch lesich nekde uprostřed chernarusi,,,plesk a dete od zacatku a na tom zacatku sou manici se snajprovkama a lovi na respavnu,,,,hruuuza *16*
        • Co bolo povedane tak millitary loot bude veelmi rare a v hre sa budu vacsinou nachadzat civilne zbrane ako mossin nagant, na to bude treba najst poriadnu optiku + naboje, ktore sa budu spawnovat po 1-2 takze snipovanie nebude take easy ako je v mode, kde ti staci ist na letisko a mas AMD a k tomu 4 plne zasobniky.
        • Tak to tě lituju, mě se spawn kill ještě nestal, a doufám že ještě nestane. To že se později po všem střílí je spíše z obavy. Někdo začal střílet první a pak už se začalo střílet furt.

PS: Tu lítost neber nějak špatně, jen mě mrzí že si zažil jen to frustrující.
          • mno tak uz je to asi jinde ale když sem to hral prvne tak se to jenom hemžilo téma killama,,,,mam pocit za pak aby tondle nesvar ostranily tak sebrali munici z inventare nebo něco takového mozna pistol ted nevim,,potom ten respavn-kill uz nemel tolik smysl ale stejne se tam tenkrat nasly i takovy kterym ten kill za par obvazu který clovek na zacatku dostal za to stal
    • jee,,,,to bylo pro tebe :TOJEHRUZA
  • muze mi nekdo vysvetlit proc to nedelaj do army 3 ?
    • smejki
      hádal bych, proto, že na tom začali dělat dřív, než byl engine Arma 3 vůbec pořádně hotový.
    • Peníze za licenci?
      • Eh, Dean už to vyvíjí por Bohemia Interactive. BIS to nyní oficiálně podporuje a zaštiťuje. Proto mi také nejde do hlavy proč to nedělají na enginu ARMA 3? *8*
        • Pretoze arma 3 nepodporuje take velke mnozstvo hracov/zombie/itemov na mape ako chcu na dayz standalone, na mape bude nieco cez 3000 zombie,20000 itemov, prerobeny vacsi chernarus, viac otvorenych budov, crafting, basebuilding, a to by arma 3 s takou grafikou a poziadavkami nezvladla, potrebovali by na to nielen dobry server ale hra by bola narocna aj co sa tyka poziadaviek a s tym ma problem uz aj mod...
          Dean niekde pisal ze je to nieco ako arma 2.5 kedze vybrali z trojky oblohu,travu, par textur, lighting, dazd, fyziku zbrani a samotne modely zbrani.
          • Navíc...předělávat to na 3, kdyžu ž to tak dlouho dělaj na 2 by bylo dost pracné...
  • Strašné, tohle fakt někdo chce vydat? Ta grafika je hrozná i když beru v potaz že je to Indie projekt, zvuky jsou strašné, opravdu celou hru nepotřebuji poslouchat jak někdo "dýchá", stačili mě dvě minuty toho videa.
    • V tvém komentu se objevil jeden problém a to je že ve videu bylo jasně napsané Pre-Alpha
  • proc kdyz s tou sekyrou prastil do zdi, bylo to jako kdyz do ty zdi vystrelim i ta stopa po kulce se tam udelala *15*
    • Na zaciatku ti to pise ze zvuky su zatial placeholdery
    • protože to běží na Arma enginu a v něm se s chladnými zbraněmi nikdy nepočítalo.
  • Ten interface a inventář má stále naprosto amatérský design... doufám, že do finální verze vymyslí něco kloudného. Také by nebylo od věci, pokud by se dal schovávat, popř. být v pop-up verzi. Čím méně věcí, které bourají atmosféru, tím lépe.
  • No tak hlavně, že jde vidět pára od pusy, to je opravdu to, co DayZ potřebovalo ... je vidět, že priority autorů jsou jednou z příčin proč hra je ve stádiu jakém je.
    • Jo po 8 minutovem videu se hnedka pozna, jak to s celou hrou a jejím vývojem je. Nerikaji ti Vlastik Plaminek ? *7*
    • tebe asi nic nehovori vyvoj hry, animatori,programatori, dizajneri robia ine odvetvia v hre, ako mozes narazat na paru z ust, ked hra je v stadiu v ktorom je koli optimalizacii, co je praca programatorov... myslis si ze tu paru robil cely team a preto ta hra nie je vonku ?
      • A tobě asi nic "nehovori" priority cyhtráku. Je tam pára z huby = věnovali čas 3,14vině, která je tam úplně nepodstatná. A to je pre-alfe verze, kde takový detail nemá co pohledávat pokud ještě nemám vyladěné vše ostatní. Zkrátka ztrácí čas vývojem věcí, na kterých ani za mák nesejde, a proto se vývoj tak neúměrně dlouho táhne.
        • co ked nahodou ta para od huby nie je icovina, ale ma nejaky zmysel? mozno pridali teplotu prostredia a para od huby je nejaky indikator, nezda sa mi ze by nejake veci v povodnom dayz mode boli na okrasu - vzdy vsetko malo svoj zmysel, tak preco by to malo byt ine v standalone?
    • nekromant33
      No když jsem četl ten rozhovor s deanem v levelu, tak ta čirá fascinace tím, na čem tam dělaj pomalu ale jistě přecházela ve zděšení z toho, že tu hru jen tak neuvidíme. A to nemluvím ani o tom, kdy ta hra bude skutečně hotová (spíš bych řekl, že to bude něco jako nekonečná beta).
      • Lawliet
        furt lepší, než nedokončená alfa. *15*
    • total war zvládne ukázat v hromadě vojáků mraky tváři, proč to neumí tahle hra to nechápu?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit