11+ nejlepších izometrických RPG, která si můžete teď zahrát
-
Presne to. Ak by som nehral WOTR a stare crpgcka tak som si isty ze si BG3 uzijem omnoho viac. Preto chapem tie nadsene ohlasy ludi, pre ktorych to bolo prve stretnutie so zanrom. O to viac ma ale mrzi ze wotr nedostal zdaleka uznanie a poroznost ktoru by si zasluzil.
Rogue tradera sa trochu obavam. Warhammer univerzum ma kompletne minulo a neviem ci sa mi chce studovat tak rozsiahly lore.
-
Souhlasím ve všem, pro nováčky žánru je BG3 přístupný, ale začal jsem ho hrát těsně po dokončení WOTR a nebyl jsem z toho unešen tak, jak jsem čekal. Už jenom směr, jakým chce člověk postavu směřovat množství talentů a skillů, ve všem působí BG3 jako chudý příbuzný. Rozhodně doporučuju rozjet Rogue tradera, já před chvílí začal a zatím je to pecka.
-
Pathfinder: Wrath of the Righteous je za mna rozhodne najlepsie a najprepracovanejsie CRPG na trhu(s tym ze som nehral rogue trader este, takze neviem porovnat)...
BG3 u mna bohuzial trpi na prilis osekane pravidla a samotna hra je tiez dost zjednodusena aby bola co najpristupnejsia aj novym hracom...aj na najvyssej obtiaznosti je az smiesne jednoducha pre ludi ktori sa vyznaju v pravidlach... najviacie bolistko pre mna je, ze je to viac divinity 3 ako baldurs gate...stale ale skvela hra ktora, spristupnila zaner aj pre mainstreamove publikum a za to ma moje uznanie... vo vsetkom podstatnom je PWOTR o level dalej (s tym ze writting uz je subjektivna zalezitost)
-
bohuzial...tides of numenera sa snazil byt nastupca najlepsie napisanej hry, ale writtingom sa ani nepriblizil a ako pise derp moc sa to nezlepsi...
ak chces skutocneho duchovneho nastupcu planescapu, tak odporucam Disco Elysium...ta hra je to cim mal byt planescape torment... najlepsi writting na trhu momentalne a to zdaleka
-
v ktorom vesmire je titan quest crpg ? titan quest je dobry(dodnes moja oblubena diablovka) ale je to akcne rpg a nema s clankom nic spolocne
-
Díky za tip, vyzkouším.
-
Mě osobně bavil o dost víc W2 - mělo super mechaniky, nebylo to tak ujetý jako W3, kde mě dost vadilo zjednodušení různých mechanismů a ovládání, aby se to dalo hrát na gamepadu.
-
Lol co na to říct 😂 někdo si prostě musí rýpnout za jakoukoliv cenu 🥲 Fallout 1 měl super příběh a vyhovovala mi spíš herní doba než u F2 kterej mi chvílemi připadal až přehnaně utahanej v určitých částech.
To že dvojka měla spoustu nových fíčur je nepopíratelný, to ale neznamená že by první díl neměl co nabídnout 😄
Znovu jsem teď nainstaloval Wasteland 3 abych tomu dal šanci bo mi vůbec nesedí herní zasazení ačkoliv si to většina lidí chválí, ale pro milovníky pravěku bych klidně doporučil první Wasteland kde to všechno začalo 🥲
-
Ne. Pokud tě nebavil ten začátek a rozvláčné tempo hry, tak se ti nebude líbit ani zbytek hry. Zhruba od poloviny hry se to sice (trochu) zlepší, ale to zlepšení není dost markantní.
Samozřejmě ta hra má v sobě fakt dobré momenty. To je fakt. Některé úkoly mají v sobě chytře schovaných několik různých řešení a navíc spousta zdánlivě drobných rozhodnutí má později dalekosáhle následky.... ALE... ale ty dobré momenty jsou utopené v tunách převážně nudného textu.
Je to hra pro lidi, které baví se rochnit v tunách textu.
PS: a když to pak dohraješ, tak ten konec není moc uspokojivý.
-
to neni rpg, to je pouhe hack&slash jako diablo nebo dark kotouls
-
fallout 1 uz nehrat, to je jak chudej pribuznej prototyp fallout 2, kterej se da doporucit stale
-
Spíš to vypadá, že mají špatně nadpis. Píší izometrická RPG, ale myslí klasická izometrická RPG (moc nemusím zkratku CRPG, protože pod tou si každý představuje něco jiného). Titan Quest je podle všeho velmi dobrá hra, ale je to akční RPG ve stylu Diabla, a tak se do toho seznamu nehodí.
-
Nepochopitelně vám tam chybí nejlepší z nejlepších - Titan Quest s datadisky.
-
Dotaz na hráče kteří dohráli Torment Tides of Numenera - začne mít hra spád v nějaké pozdější části? Rozehrál jsem ji nesčetněkrát ale něco mě nakonec vždy odradilo se k hře vrátit. První díl považuji za modlu (spolu s některými ostatními tituly té doby samozřejmě) 🥲
U "dvojky" mě tolik netáhly dialogy.