Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Presne to. Ak by som nehral WOTR a stare crpgcka tak som si isty ze si BG3 uzijem omnoho viac. Preto chapem tie nadsene ohlasy ludi, pre ktorych to bolo prve stretnutie so zanrom. O to viac ma ale mrzi ze wotr nedostal zdaleka uznanie  a poroznost ktoru by si zasluzil.

Rogue tradera sa trochu obavam. Warhammer univerzum ma kompletne minulo a neviem ci sa mi chce studovat tak rozsiahly lore. 

• Souhlasím ve všem, pro nováčky žánru je BG3 přístupný, ale začal jsem ho hrát těsně po dokončení WOTR a nebyl jsem z toho unešen tak, jak jsem čekal. Už jenom směr, jakým chce člověk postavu směřovat množství talentů a skillů, ve všem působí BG3 jako chudý příbuzný. Rozhodně doporučuju rozjet Rogue tradera, já před chvílí začal a zatím je to pecka.

• Pathfinder: Wrath of the Righteous je za mna rozhodne najlepsie a najprepracovanejsie CRPG na trhu(s tym ze som nehral rogue trader este, takze neviem porovnat)...

BG3 u mna bohuzial trpi na prilis osekane pravidla a samotna hra je tiez dost zjednodusena aby bola co najpristupnejsia aj novym hracom...aj na najvyssej obtiaznosti je az smiesne jednoducha pre ludi ktori sa vyznaju v pravidlach... najviacie bolistko pre mna je, ze je to viac divinity 3 ako baldurs gate...stale ale skvela hra ktora, spristupnila zaner aj pre mainstreamove publikum a za to ma moje uznanie... vo vsetkom podstatnom je PWOTR o level dalej (s tym ze writting uz je subjektivna zalezitost)

• bohuzial...tides of numenera sa snazil byt nastupca najlepsie napisanej hry, ale writtingom sa ani nepriblizil a ako pise derp moc sa to nezlepsi...

ak chces skutocneho duchovneho nastupcu planescapu, tak odporucam Disco Elysium...ta hra je to cim mal byt planescape torment... najlepsi writting na trhu momentalne a to zdaleka

• Díky za tip, vyzkouším.

• Lukyz

Mě osobně bavil o dost víc W2 - mělo super mechaniky, nebylo to tak ujetý jako W3, kde mě dost vadilo zjednodušení různých mechanismů a ovládání, aby se to dalo hrát na gamepadu.

• Lol co na to říct 😂 někdo si prostě musí rýpnout za jakoukoliv cenu 🥲 Fallout 1 měl super příběh a vyhovovala mi spíš herní doba než u F2 kterej mi chvílemi připadal až přehnaně utahanej v určitých částech.

To že dvojka měla spoustu nových fíčur je nepopíratelný, to ale neznamená že by první díl neměl co nabídnout 😄

Znovu jsem teď nainstaloval Wasteland 3 abych tomu dal šanci bo mi vůbec nesedí herní zasazení ačkoliv si to většina lidí chválí, ale pro milovníky pravěku bych klidně doporučil první Wasteland kde to všechno začalo 🥲

• Derp_1337

Ne. Pokud tě nebavil ten začátek a rozvláčné tempo hry, tak se ti nebude líbit ani zbytek hry. Zhruba od poloviny hry se to sice (trochu) zlepší, ale to zlepšení není dost markantní. 

Samozřejmě ta hra má v sobě fakt dobré momenty. To je fakt. Některé úkoly mají v sobě chytře schovaných několik různých řešení a navíc spousta zdánlivě drobných rozhodnutí má později dalekosáhle následky.... ALE... ale ty dobré momenty jsou utopené v tunách převážně nudného textu. 

Je to hra pro lidi, které baví se rochnit v tunách textu.

PS: a když to pak dohraješ, tak ten konec není moc uspokojivý.

• fallout 1 uz nehrat, to je jak chudej pribuznej prototyp fallout 2, kterej se da doporucit stale

• Dotaz na hráče kteří dohráli Torment Tides of Numenera - začne mít hra spád v nějaké pozdější části? Rozehrál jsem ji nesčetněkrát ale něco mě nakonec vždy odradilo se k hře vrátit. První díl považuji za modlu (spolu s některými ostatními tituly té doby samozřejmě) 🥲

U "dvojky" mě tolik netáhly dialogy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit