-
Shooting range elite... nepříliš zajímavé imho.
-
Měl jsem za to že tyhle videa mají lidi přilákat ne odradit. *9*
-
co dodat....hruza *16*
-
-
Sice to píšeš skoro u každé hry, ale dnes s tebou souhlasím :-)
-
-
Hlavne ze se jde kazdej podivat na mrtvolu a pak tam klecej jak trotlove
-
Co to má být? To není sniper, ale Rambo se sniperkou. Proč někdo konečně neudělá reálnou sniperskou hru? Už to vidím jako živý... Mohli by i okopčit osudy Zajceva. Otevřený město Stalingrad, RPG prvky a je to...
-
-
Moje řeč. Proč sakra neni nakej sniperskej simulator. Otevřenej stalingrad je muj herní sen
-
Podla mna boli aj zaujimavejsi a lepsi ostrelovaci ako bol prave Zajcev. Napriklad taky Simo Häyhä.
-
-
Tak já vím, že ten finskej magor (:D) Häyhä měl přes 500 odstřelů a ješte toho hodně pokosil samopalem, ale přeci jenom mi přijde příběh Zajceva zajímavější a to i o to, že to mohla být i žena.
-
-
Sorry, o koment výš :D
-
-
A ty by jsi jako chtel hrat ostrelovacku na zasnezenych planich nebo v atmosferou nabytem rozborenem meste? :)
-
-
Som to myslel v mnoznom cisle :) A uviedol som dane meno len ako priklad. Ale v kazdom pripade hrat niekde v lesoch a podobne nevidim zas az taky problem. Samozrejme ze ta chapem co si mi chcel napisat, ale aj taky AC 3 sa bude odohravat napriklad aj v lesoch a nevidim to ako vyrazne minus aspon pre mna. Zalezi ako je dane prostredie podane.
-
-
-
-
Striela po nich sniper a oni sa prikrcia... jak vychytrale
-
mm to není to kosti drtící video co jsem viděl ty oběti litaj jak vlaštovky a ne jak stokilovy pytle šlach,svalů,tuku,vody omotany kolem kostry ty kůlky by měli proleťět hlavou a vzít sebou kousky mozku s klenbou lební ta reakce mi ale připada jako railgun s quaka kdyby ještě připichovala ke zdi
-
mno, tohle gameplay video ale rozhodně funguje jako vynikající protipirátská ochrana, protože po jeho shlédnutí si hru ani nestáhnu...
-
Co to jako je? Nacistům krytí asi nic neříká...
-
Neplatilo u snipera pravidlo jedna raána a přesunout se kvůli odhalení a ne kempit na jednom místě?