Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mno, tohle gameplay video ale rozhodně funguje jako vynikající protipirátská ochrana, protože po jeho shlédnutí si hru ani nestáhnu...
  • Obrněná auta si na předku vozí spoustu pohoných hmot aby je každý vyřídil na 1 ránu :D to je moc
  • BoB.2
    Neplatilo u snipera pravidlo jedna raána a přesunout se kvůli odhalení a ne kempit na jednom místě?
  • *15* fakt jsem se zasmál, AI nepřátel je bezchybný, styděl bych se něco takového předvádět *2*
  • jindra.veliky
    co dodat....hruza *16*
    • Sice to píšeš skoro u každé hry, ale dnes s tebou souhlasím :-)
  • Po tomto video asi zrusim predobjednavku.To si snad robia kozy? *10*
  • stoupeek
    Tak takhle špatný jsem to fakt nečekal. AI, reakce "těla" na zásah", killcam téměř při každém zásahu, zničení obrněnce LOL...prostě to co jste tu jmenovali a k tomu ta balistika?! Když střílí přes celý náměstí, tak to má nějakejch 180m, takže 90m půlka náměstí, a nadsazuje o jeden dílek na stupnici na optice, wtf. Tolik zkušeností zase nemám, ale "zastřeloval" jsem CZ 750 sniper na 150m a jsem si jistej, ze rozdil jednoho dílku není na 150m takhle markantní. Další věc, co mě zarazila, tak je tam indikátor kam dopadne střela (ten co to hrál, tak o něm asi ani nevěděl, protože střílel jak d3m3nt). Další věc je zoom, v tý době měli pevný skla a i dnes si myslim, že takových optik není moc. Další věc, co mi vadilo, tak zvuk výstřelu při zadrženym dechu. To když zadržíte dech, tak neslyšíte? Já teda úplně normálně:)....ale třeba tam bude nějakej "hardcore" mod, kde budou helpery vypnutý, bohužel AI to asi neovlivní.
    • Mechwarrior_bw
      drop u tohoto streliva bude okolo 8cm na 100m, takže samozrejme omnoho menej ako 1 dielik pri zväčšení 4x, pri väčšom zväčšení by to ale jednému dieliku odpovedalo... ale také zväčšenie sa za ww2 nepoužívalo, nehovoriac o tom, že na 100m predsa nemôže nič nadsadzovať, keďže zbran je nastrelená na túto alebo väčšiu vzdialenosť.
      • Walldstein
        Tak co se týká nastřelení se nedá než souhlasit, ale po pravdě řečeno má M1903 Springfield efektivní dostřel 600m a maximálku na cca 1100m. Při úsťové rychlosti 853m/s je nadsazení na 100m dost zbytečná záležitost a otázka toho netrefit cíl ale jen ho vyplašit hvízdající kulkou...
        • Mechwarrior_bw
          v skutočnosti by ju mal amík nastrelenú tak na 300 yardov, takže by dokonca pár cenťakov podsadzoval :) Celé je to nezmysel, radšej si zahrám poriadnu arkádu ako niečo čo si hrá na niečo viac a zároveň v tom fatálne zlyháva.
    • Nedá se než souhlasit. I když nemám vůbec žádný zkušenosti s odstřelovacíma puškama (střílení vzduchovkou na šišky se asi nepočítá *1* ), tak spoustu věcí mě tam taky nesedělo. Od AI, která by rozhodně neměla dopustit aby jim odstřelovač bez jakýhokoliv maskování, obrovským otevřeným oknem, postřílel půlku jednotky, po tebou vyjmenované až po třeba fakt, že náckové za téměř každých okolností šli po co-op partnerovi a ten panzerfaust vystřelený někdy ke konci videa na lokaci odstřelovače by tam správně měl být už tak po třetí ráně. Snad jen doufat, že obtížnost byla kvůli prezentaci a hratelnosti nastavená nízko. V prvním díle se taky dali zapnout pomocníci od rozmazaného pohledu do dálky, přes vliv gravitace, větru a tepu, tak snad to bude i tady. Asi kdyby musel pečlivě počítat každou střelu, nebylo by to video na 15 min ale na hodinu... Ale pravda, že jako prezentace to nepůsobí nejlíp... Uvidíme...
  • Tak toto je abolutium debilnosti dnesnej hernej sceny!
    "WTF is dat shiiiiit?"
    Kanistry s benzinem na predku obrneneho vozidla ?
    Tie obrnene vozidla boli dizlaky (a isli nan aftu) a nafta je silne nehorlava!!!
    Briliantna AI ktora po zasahu kamarata pribehne k mrtvole a skrci sa na "odstrel"?
    "Ahahha to si delaj prdel?"
    Tohle je Duke Elite V2 jen s tym rozdielom ze tu nikto nehadze hlasky typu :
    "Come get some!" alebo "Crumbled like a shitcookie!"
    *12*
    No hrozna piiiicovina na n-tu! *16*
    • Nemecké obrnené vozidlá jazdili v takmer všetkých prípadoch na benzín - naftové motory používali skôr Rusi... ale súhlasím, vyradiť Springfieldom na jednu ranu obrnený automobil je už silná káva
  • Co to má být? To není sniper, ale Rambo se sniperkou. Proč někdo konečně neudělá reálnou sniperskou hru? Už to vidím jako živý... Mohli by i okopčit osudy Zajceva. Otevřený město Stalingrad, RPG prvky a je to...
    • Moje řeč. Proč sakra neni nakej sniperskej simulator. Otevřenej stalingrad je muj herní sen
    • Podla mna boli aj zaujimavejsi a lepsi ostrelovaci ako bol prave Zajcev. Napriklad taky Simo Häyhä.
      • Tak já vím, že ten finskej magor (:D) Häyhä měl přes 500 odstřelů a ješte toho hodně pokosil samopalem, ale přeci jenom mi přijde příběh Zajceva zajímavější a to i o to, že to mohla být i žena.
        • Sorry, o koment výš :D
      • A ty by jsi jako chtel hrat ostrelovacku na zasnezenych planich nebo v atmosferou nabytem rozborenem meste? :)
        • Som to myslel v mnoznom cisle :) A uviedol som dane meno len ako priklad. Ale v kazdom pripade hrat niekde v lesoch a podobne nevidim zas az taky problem. Samozrejme ze ta chapem co si mi chcel napisat, ale aj taky AC 3 sa bude odohravat napriklad aj v lesoch a nevidim to ako vyrazne minus aspon pre mna. Zalezi ako je dane prostredie podane.
  • Tak to je docela zklamání... těšil jsem se na pořádnou stealth akci se sniperem, ale tohle je call of duty, kde je jako primární zbraň odstřelovačka a jsou zde menší počty "terčů".
    Po zásahu by určitě tělo zasaženého takhle nelítalo. Pokud projektil projde tělem, cíl se skácí k zemi. Pokud se zavrtá do kosti (např do páteře) a v těle zůstane, cíl se skácí ve směru, kam projektil směřoval. Ale určitě to chlapíka neodhodí 2 metry dozadu. To není jako přímý zásah brokovnicí do 30 kilové anorektičky vybavené neprůstřelnou vestou.
    A odrovnání APC jedním dobře mířeným výstřelem ze snajpy je už vrchol :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit