Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kill 300 points, Headshot 500 points, fuelcapshot 800 points, watchshot 15 000 points = pokud se hráči podaří zasáhnout náramkové hodinky důstojníka, a přestavit je přesně na 6 PM, odvolá celou jednotku na půl hodiny do jídelny na večeři. Teda jenom pokud se důstojník nekryje kanystrem a nedojde k zásahu víčka, pak je to zas jen za 800.
  • jediná hra kde mrtvoly padají realisticky a těla někdy i "dodělávaj" na podlaze, kde řvou a svíjej se je Red Orchestra 2.. oproti ní ten ragdoll model vypadá v tomhle jako vtip :-)
  • vyzera to skor ako moorhuhn, nie sniper elite... ach dalsia seria v riti
    • jindra.veliky
      tak on uz poredchozi dil nebyl zadna slava ale moc si ho nepamatuju abych rek pravdu...hral jsem jen asi 15 minut *7*
      • Když si to nepamatuješ a ani jsi to pořádně nehrál tak raději nic nepiš.
  • BoB.2
    Měl jsem za to že tyhle videa mají lidi přilákat ne odradit. *9*
  • God-of-War
    Šílená s****a
  • KENNY1988
    Enemy si snad mysli, ze kdyz se nebudou hybat, ze je ten sniper neuvidi....neco na zpusob Tyranosaura Rexe *1* *1* *1* *1*
  • Jak se dalo cekat...videa navnadily ale realita zklamala, o AI-ty posily co prijely tak to je pro nas abychom si mohli posilit skore *1* jinak nemam vysvetleni proc si lehnout na zem a nic nedelat. Nebo ktereho blba by napadlo davat kanystry s palivem na predni stranu auta-vedel o tom Hitler?*1* ... a i kdyby tak uz i Borici mytu zjistili ze je to blbost strelit do palivove nadrze, ktera nasledne bouchne. Stejne tak neni mozne aby clovek po zasahu z jakekoliv zbrane letel vic jak par centimetru daleko. Nemuzu si pomoct ale me to pripomina Sniper: Ghost Warrior a ten podle me nebyl nic moc
    • SGW byl pěknej jen prostředím hra nic moc.Tohle bude hrát na to že je to válka.Hratelnost bude asi arkádová.
  • Ty woe..to je srajda *1*
  • no nevim co na to říct??vypadá to divně.....snad je to jen něco z betaverze
  • ALIENVIK
    Nevim těšim se na ten koncept, ale ta AI mě docela zděsila doufám že to kulometní hnízdo střílelo na někoho jinýho a jestli střílelo na něj tak proč střílelo úplně šejdrem, tuhle chybu bych nevydejchal. Chápu že to nebude hard core titul, aby z toho vytřískali co nejvíc, ale jeho pozici by odhalili i soudruzi oslepení průmyslovím lyhem. Hlavně mě sejří ty upravený vlajky třetí říše nejsem žádnej nácek, ale tyhle detaili dovytvářejí atmosféru.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit