Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ježiš to je srač*a. *11* ... Nechápu, proč je "srač*a" zakázané slovo. Ale co, na omezení svobody slova jsem si tu už zvykl. *6* *7*
  • No hraji si na snipery a pritom tam porad pouzivaji zamerovac bez jakekoliv upravy elevace. CO TO JE ZA NESMYSL. Kazdy sniper si prvni seridi namer tak aby miril zamerovacem na cil a ne NAD CIL BOHA JEHO.
  • lol ta ai :-D jak tam zmatene pobiha. i kdyz vojaci uz strili na snipera tak nekteri o nem nevi
  • Mně se to docela líbí :-)
  • Tesil som na tuto hru a jednotka bola super no ale toto je nedokoncena hra tie kanistre co nezmyselne vybuchli,ale AI to je des rovno ich mali postavit do jedneho radu a skusat a potom vykrik one shot ten kill :D vyzera to celkom dobre az na tu AI lebo uz fakt ked niekto dostne headku a jeho kolegovia stoja ako chuji tak to je moc
  • Hairy_Ass
    Tak to zničení pancéřáku mě rozesmálo a moorhuhn ostřelovač dílo dokonal. *1*
  • Když si to nepamatuješ a ani jsi to pořádně nehrál tak raději nic nepiš.
  • KENNY1988
    Enemy si snad mysli, ze kdyz se nebudou hybat, ze je ten sniper neuvidi....neco na zpusob Tyranosaura Rexe *1* *1* *1* *1*
  • nejlepší hra všech dob *1* *1*
  • jindra.veliky
    tak on uz poredchozi dil nebyl zadna slava ale moc si ho nepamatuju abych rek pravdu...hral jsem jen asi 15 minut *7*
  • Kinet1c
    ked vidim toto tak SP bude asi tiez dost bezduche, ale ved uvidime
  • *15* fakt jsem se zasmál, AI nepřátel je bezchybný, styděl bych se něco takového předvádět *2*
  • Ataker
    To už je snad i Postal 3 kvalitnější :))
  • Ataker
    vůbec nevíš čí si... ani na konzolu bych tuto hru nekoupil!
  • dobrá blbost ale amici jim sezerou vsechno
  • Ja som sa pri tejto hre uz predtym abaval aby z toho nebolo Call of Duty: Sniper. *7*
  • Sorry, o koment výš :D
  • Tak já vím, že ten finskej magor (:D) Häyhä měl přes 500 odstřelů a ješte toho hodně pokosil samopalem, ale přeci jenom mi přijde příběh Zajceva zajímavější a to i o to, že to mohla být i žena.
  • Omyl, v obyčejné cover akci musíš proti nepříteli postupovat a oni opětují střelbu. Tohle je Moorhuhn s krytím.
  • Tak toto je abolutium debilnosti dnesnej hernej sceny!
    "WTF is dat shiiiiit?"
    Kanistry s benzinem na predku obrneneho vozidla ?
    Tie obrnene vozidla boli dizlaky (a isli nan aftu) a nafta je silne nehorlava!!!
    Briliantna AI ktora po zasahu kamarata pribehne k mrtvole a skrci sa na "odstrel"?
    "Ahahha to si delaj prdel?"
    Tohle je Duke Elite V2 jen s tym rozdielom ze tu nikto nehadze hlasky typu :
    "Come get some!" alebo "Crumbled like a shitcookie!"
    *12*
    No hrozna piiiicovina na n-tu! *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit