Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Morraw

Horory mám rád, ale nemůže je hrát, ptže je moc proživam 😀 když na mě v Dead Space vyběhl první necromorph, tak jsem si řekl, že tohle fakt ne. V Amnesii jsem po čase dostával stress už v menu. On už takový KISS Psycho Circus byl pro mě creepy😀 ale rad se na ně podivam, třeba teď na remake SilentHillu.

Dohrál jsem jen Outlast, Alan Wake a Layers of Fear. A co zmiňuje dole Lobo, tak naprosto brilantní Condemned. Ten jsem dojel dokonce 3x. Vracel jsem se k tomu hlavně díky soubojáku, ale i atmosféře, kdy jsem se po celou dobu hraní cítil hodně nepřijemně a nezapomenutelné scény v bazénu, ve škole, s figurínami a konec na farmě.

• Sr_Lobo

Zanechalo to ve mě dost podobné vzpomínky a pocity, když čtu co připomínáš tak mám suveréně husí kůži 😀.
      Rozhodně nejsem žádný hardcore hráč a jenom pár her sem měl nutkání dohrát i na nejtěžší obtížnost a Condemned byl právě jedna z nich, právě dáky tomu soubojáku.
      Nejhorší lekačka - vyšetřování v školníka ve skříncě šatny 😬 - tehdy jsem doslova nadskočil v křesle.
      Ta hra uměla skvěle pracovat se strachem, protože ho pořad trochu měnila díky prostředí. Když jsem se na učil pracovat se strachem z "normálních" nepřátel, tak přišly figuríny... 😱

• Morraw

Byl to dost syrový a temný thriller, kdy honíš vraha. Za mě naprosto famózní :) ještě mi utkvěl začátek, kdy vytáhneš poprvé zbraň a střelíš toho bezďáka. Tíha zbraně, reakce těla na zásah, hodně realistické.

A souboják skvělý, z te doby měl něco podobného už jen Dark Messiah

• KIMCID
  • Lukass

Kde je The Beast Inside???

• Amnesia Rebirth není druhý, ale třetí díl série. Druhým dílem byl A Machine for Pigs. A ten byl sakra povedenej po stránce příběhu a atmošky, jen v něm bohužel nebylo moc co dělat.

• cms.jakub-malcharek

Máš samozřejmě pravdu. Myšleno druhý od Frictional Games, upřesněno. Díky!

• merdis

Kdo by chtěl podobný zážitek jako ve starých survival hororech, tak bych dodal Tormented Souls a Crow Country. Nedávno vyšlo i Hollowbody.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit